IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Rumah Terbuka Punya Cerita...

>> Monday, September 12, 2011

Sehari dua nih... sibuk dengan jemputan rumah terbuka, banyak kisah yang gua kutip sepanjang jadual tersebut dari hari Sabtu dan Ahad semalam. Paling best kisah dari orang dalam Bernama dan Major Bersara ???.

1) Yang menjadi bahan lawak dari kalangan staffs Bernama mengatakan yang sepatutnya kena tembak adalah si mamak Azeez Putera umnoporno... kah...kah...kah... (tapi yang kelakar bagi gua si malaun mamak haramjadah umnoporno nih dari Bagan Pinang sampai Somalia masih tak mampus2 lagi... hahaha.. liat betui nyawa mamak pedukang haramjadah nih... hahaha...)

2) Dan isu sembang serius yang menjadi pertikaian adalah berkaitan pampasan RM200 ribu kepada keluarga mangsa, kerana Bernama TV dan Bernama Synergy adalah 2 pengurusan berbeza (orang yang berkerja dalam Bernama pasti faham apa yang gua maksudkan.. hahaha...) sepatutnya keluarga mangsa hanya mendapat Socso sahaja, tetapi di sebabkan politik lain pulak jadinya... macam2 hal kan...???

Perkara kedua yang best dalam 2 hari tersebut, apabila beraya di rumah seorang Major (B) ??? (nama rahsia ok...), yang ini gua jolok isu Mat Sabu..., perghhhh... British di pertahankan... tapi umnoporno dia kutuk... kah..kah..kah...

(kisah panjang perbualan/cerita dengan Major Tentera ini gua simpan dulu ekkk... sebab gua letih aaarrr... sehari dua nih... otak pun tepu nak menulis.. relax dulu..)

Buat sementara itu... adik2 yang nak ambil UPSR tahun nih... di bawah ini ada soalan cepumas. Kalau ada mana2 anjing laknat umporno nak jawap pun boleh gak... terutama sekali anjing laknat bernama rexuan..., hahaha... dasar anak haramjadah mana laaaa... anjing bukit mertajam tu... hahaha... nak provoke gua tapi tak menjadi... ntah berapa sen laaaa.. anjing haramjadah nih dapat upah... adakah selumayan parpukari... sampai RM80 ribu di sakaunya untuk kerja2 fitnah dan provokasi terhadap PR.

Ok... lah... letih nak menaip.... lu orang layan jelah soalan kat bawah ni dulu.


Peperiksaan: UPSR l Mata Pelajaran: Sejarah
Soalan: Siapa diantara berikut pejuang kemerdekaan negara?

A - Chin Ping dan Tunku Abdul Rahman Al-haj
B - Ahmad Boestamam dan Tun Tan Cheng Lock
C - Rashid Maidin dan Mat Indra
D - Mydin, Samy Vello dan Lim Goh Tong

Anda dibenarkan beri jawapan lain sekiranya anda tidak bersetuju dengan pilihan jawapan yang diberikan.

NOTA: Semua jawapan akan disemak oleh Profesor Emiritus KKK, Profesor Zainal Paria dan Profesor Kong Kang Adam.

Soalan cepumas ini di cilok dari sini.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP