IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Polis Trafik Kantoiiiii....!!!!

>> Wednesday, September 28, 2011

Pagi tadi melepak kat port biasa sambil bersarapan nasi lemak, dalam huhahuha... dengan member2 lain datang pulak mamat trafik (polis trafik) tanpa uniform.... kita orang congak mungkin mamat nih cuti hari ni....

Selesai ambil makanan dan pesan minuman, si mamat trafik lepak kat meja kami.... ada laaaa... mulut cabul yang bertanya dan mamat trafik nih kata dia ambil cuti hari ini atas urusan peribadi. ok laaaa... tuuuu... dan puak2 kat meja tu pun sambung cerita huhahuhahuha... sesama mereka dan termasuklah gua sekali... hahahaha...

Selang beberapa saat campur minit... sekumpulan geng motor trafik lengkap beruniform datang bersarapan seperti biasa... ternampaklah sahabat diorang yang bercuti tu.... maka bersalamanlah sekalian makhluk di situ, trafik yang otai2 gua kenal laaaa... ada jugak trafik yang perutnya masih kempis, yang tak berapa kenal lagi... hahaha.... bagi gua ini trafik yang belum kenal rasuah lagi nih... pasal trafik yang otai2 tu... semuanya dah dapat pangkat PJK (Perut Jauh KeDepan)... hahaha... mentedarah rasuah kuat sangat...


Dalam diorang dok kecoh sambil bergelak ketawa dan kutuk mengutuk sesama makhluk.... rupa-rupanya terbocor tembelang si mamat trafik yang dikatakan bercuti tu sebenarnya dikenakan tindakan tatatertib beb.... aadduuyyyyaaaiii.... baru gua tau dalam tugasan polis trafik pun boleh buat "side income".... hehehe... ceritanya begini.... jeng..jeng...jeng.... hahahaha..

Mamat trafik yang cuti tu dan beberapa lagi gang dia telah dikenakan tindakan tatatertib kerana telah terkantoi mantoi menghalang/berhentikan kereta Boss diorang yang dalam perjalanan kemana ntah kerana ada mesyuarat tergempar. Tujuannya adalah untuk memberi laluan kepada rombongan kereta bawa mayat (Cina) ke tanah perkuburan, dalam ertikata lain escort kereta mayat lahhhh....

So... Boss sudah tak puashati dan minta anggotanya check nombor motor peronda trafik tu dengan pejabat... rupa-rupanya peronda trafik and the gangnya dah buat kerja di luar tugasan beb.... hahahaha... apalagi... tembelang sudah pecah dan lu orang sendiri pun boleh fikirkan.. apakah tindakan selanjutnya... hahaha....


Yang tersurat di sini... apa yang lu orang nampak di atas jalanraya jika ada peronda polis trafik minta beri laluan kerana ada kereta mayat nak lalu semuanya tu adalah bullshitt.... ada sindiket polis yang di upah oleh pengurusan mengendalikan mayat (Rumah Mayat) kepada peronda polis trafik nih untuk buat "side income" dan diorang terima bayaran RM200 seorang untuk "escort" kereta mayat cina/india yang mampus....

Jadi jika ada peronda polis trafik yang nenonenoneno dengan siren suruh lu orang beri laluan/ketepi... pasal ada kereta bawa mayat nak lalu... lu orang boleh ambil nombor motor diorang dan check/repot dengan balai... samada perkara tu betul atau tidak...

Apa barang... kita semua bayar roadtax per.... diorang pulak dengan kuasa uniform yang ada suka2 makbapak diorang jer.. nak sekat/halang perjalanan pengguna jalanraya untuk kepentingan peribadi diorang... celakessss betul puak2 peronda polis trafik haramjadah macam nih.... hahahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP