IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kerja Dengan British..??? Minta Dengan Kera...jaan Malaysia..!!! Gila ke apa nih...????

>> Friday, September 30, 2011


Gua tak mau cerita banyak dalam hal nih.... hahahaha..., tapi gua memang bengkek dengan orang berperangai macam nih... nah ambik lu kat bawah ni...

Apa yang gua nak bagitau kat mamat nih.... "lu jangan nak menangguk di air keroh beb..." bapak lu dulu kerja dengan British... jadi barua dan talibarut British... apa kejadahnya pulak lu nak tuntut Kerajaan Malaysia nak kenang jasa bapak luuuuu.....

Takan lu tak tau Malaysia aka Tanah Melayu aka Malaya tak pernah di jajah beb.... hahaha... gua tak pasti nak kategorikan bapak lu sebagai Pejuang aka Wira Negara atau Pengkhianat Bangsa dan Negara... lu pikir la sendiri....

Dah kerja dengan British... apa2 hal pun pergilah tuntut dengan British... muakakakaa.... ini Malaysia laaaaa...

Nasib baik untuk tahun lepas gua terlepas dari bayar cukai... kalau tidak rabak duit cukai gua dok bayar kepada benda yang takda faedah kepada rakyat..... hahahaha....

(Sesiapa nak elak bayar cukai, rajin2 lah bersedekah dan beli harta banyak2... simpan resit..., selagi boleh mengelak... elakkan lah.... wakakakaaaa... pi mampus laaaa... nak bagi duit free kat keraaaajaan beEnd... yang dah kena pow melalui GST tu tak dapek nak buat apa laaaaaa.... rela dalam paksa jelah.. hahahaha...)

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP