IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Keraaaa...jaan Prihatin Beb...????

>> Monday, September 26, 2011

Keluhan Kakcik Seroja;

Kalau tidak, aku tak merasa untuk berlagak bagai orang kaya!
Menurut kata pemeriksa meter elektrik yang ditanya oleh suamiku, tarif elektrik dinaikkan 'untuk mengajar rakyat supaya berjimat menggunakan elektrik'. Nak marah pun tak guna, kan? Dia mungkin 'mendengar-dengar' apa yang orang atasannya cakap!

Bil astro yang naik secara senyap-senyap 'walaupun kerajaan tidak bersetuju' itu atas alasan apa pula, ya? Oh...!!! mungkin untuk mengajar rakyat supaya jangan leka dengan 'propaganda stesyen televisyen berbayar' kot.

Terima kasih kerajaan yang kusayangi kerana 'mendahulukan rakyat'.

Nota: Kepada Kakcik Seroja, harus tahu bahawa keraaaa...jaan BeEnd adalah keraaaa...jaan yang prihatin kepada rakyat.... muakakakakaka..., jadi kalau sayangkan keraaaaa...jaan prihatin ini, dalam PRU-13 akan datang jangan berikan undi lu orang kepada lambang dacing nih..... yeeeeaaaahhhaaaa..... !!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP