IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Dataran Merdeka Kosong 16hb September 2011.. hahahaha...!!!!

>> Thursday, September 15, 2011

Jika lu orang ingat suatu masa dulu gua berangin dengan Celcom dan terus tamatkan langganan perkhidmatan Telco nih.... sebelas tahun beb... lastly bukannya tau hargai pelanggan... loyar buruk lagi ada... jawapannya sayonara jelah.... hahaha...

Dan semua sedia maklum Celcom nih adalah penchachai tegar umPORno/beEnd.... itu perkara normal dalam urusan perniagaan di Malaysia.... mesti mau baaaaeeeekkkkk.... sama beEnd.... kalau tidak susah mau dapat projek atau kelulusan... hehehe... CEO Celcom pun nak hidup jugak beb..... waka.. waka... waka....

Dan petang tadi semasa minum petang dengan sorang member gua yang menjadi penchachai Celcom dah tunjukkan satu sms yang dia terima dari Celcom...., gua terus snap gambar sms tu.. hasilnya kurang memberangsangkan... cuma lu orang kena pakai kanta pembesar kalau nak baca hahaha....



Sebagai penchachai tegar beEnd dan isu negara di jajah atau tidak... samada Malaysia dah Merdeka atau belum... yang pasti 16 September ada keraian di Dataran Merdeka..., yang meragukan sekarang ini hinggakan Syarikat Telco seperti Celcom memainkan peranan memberi peringatan atau promosi free kepada pesta anjuran beEnd nih.... sebabnya mungkin diorang takut tidak mendapat sambutan dan ramai yang tidak hadir pada hari tersebut.... hahahaha....

Persepsi jahat gua mengatakan.... Keraaaajaan beEnd takut program diorang tak mendapat sambutan hangat seperti mana sambutan yang diberikan kepada BERSIH.....

Orang Merdeka dengan Perjuangan, angkat senjata dan pertumpahan darah.., Malaysia pula Merdeka dengan Pen dan Kertas hahahaha.... baaaeeekkkk... punya kowtim... setitik darah pun tak keluar.... dari sudut teknikal nampak cerdik... dari sudut definasi/makna perkataan "MERDEKA"... perghhhh... jauh tersasar beb... (ini pendapat peribadi gua laaaa..., pendapat profesor kong kang dan kling... mungkin lain kannnn... hahaha...)

Yang kompomnya... gua sekeluarga takan hadir pada hari tersebut kerana gua akan terbang ke Korea Utara Selatan pada malam esok..... urusan business dan cuti-cuti... muakakaka...... kalau siang esok blog ni tak ber-update maknanya gua tengah sibuk packing barang.... untuk menghilangkan diri seminggu....

weeeiiii... Korea Selatan negara komunis ke...???? kalau negara komunis... nak jugak gua berkenalan dengan komunis baik dan komunis jahat kat sana.... kah...kah...kah....

So.... Selamat menyambut hari Merdeka dengan Pen dan Kertas.... gua ucapkan buat lu orang semua..... hahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP