IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pengisytiharan Nama Baru umno

>> Wednesday, August 31, 2011Dengan perkenan First Lady of Malaysia dan perkenan Presiden umno, dengan ini di Istiharkan bahawa United Malays National Organization telah ditukarkan namanya kepada,

United Mamaks National Oraganization 
berkuatkuasa serta merta.... hahahaha....

Dan TV3 Suku yang sememangnya terbukti sebagai sebuah stesyen TV yang gilababi mengambil keputusan untuk tidak menyiarkan berita ini kerana malu nak mengantikan perkataan MeLAYU kepada Mamak terhadap parti yang di anggap keramat oleh bangsa meLAYU.... muakakakaka.....

Walau bagaimanapun, stesyen tv gilababi tersebut tidak pula merasa malu untuk menyebut perkataan nama sebuah Surau untuk orang2 yang menyekutukan Allah... iaitu [Surau Al-Musyrikin].

Betapa Jahilnya puak2 Musyrikin ini.... kah...kah...kah.... oooppsssss... tersilap beb... puak2 Musyrikin dah tentu2 lah... JAHIL kannnnnn...... hahaha.... sejak zaman Nabi lagi diorang punya tahap kejahilannya... memang tak dapat di selamatkan lagi dah..., terutamanya yang dalam video tuuuuu...

hahahaha..... bangang terlampau... apakah lu orang nak ikut puak2 Jahiliah ini... sendiri mau ingat aarrrrr....!!!!
Nota: Sejak dahulu, kini dan selamanya, kitab suci al-Qur’an telah berkali-kali memperingatkan, kaum Yahudi merupakan musuh terbesar umat manusia. Allah Swt telah memberi mereka berbagai label yang mencirikan sifat-sifat dasar mereka, dari panggilan sebagai Kaum Kera dan Babi, hingga kaum yang fasik, suka berdusta, gemar memutar-mutar lidah mempermainkan ayat-ayat Allah, sering memberi kesaksian palsu, dan sebagainya.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP