IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Melayu Kena Tipu...???

>> Monday, August 29, 2011

Dah 54 tahun beb.... dah 54 tahun.... rakyat Malaysia diperbodohkan dengan sejarah umPORno... muakakakaaaaaa.....

"Sepatutnya yang melawan British adalah Hero (Pejuang yang menentang penjajahan British), tetapi sejarah di Malaysia, yang melawan British adalah Penderhaka dan yang mempertahankan British adalah hero." - Mat Sabu (gua tambah dalam kurungan tu jer..)
hahaha.... bangangnya meLAYU...!!!!


Tengok filem Sarjan Hassan sudah laaaa.... P.Ramlee jadi Askar, boleh I... I... Sir dengan Pegawai Tentera British... hahaha... orang melayu diperbodohkan oleh British untuk menjadi askar bagi melawan Jepun.

British berperang dengan Jepun untuk menjajah Malaya, orang melayu pulak tolong British untuk menjajah Malaya, lepas tu bangga menjadi askar. Saban tahun bila menjelangnya konon tarikh kemerdekaan, apa lagi TV-TV pencacai pun memainkan dakyah kononnya pengorbanan perjuangan bekas2 askar yang terlibat memerangi Jepun dan Komunis... kah...kah...kah...

Lu orang pernah menonton tak..., dokumentari askar2 melayu berjuang menentang penjajah British....???

Gua tak pernah beb... lagipun mana ada dokumentari macam tuuuu... sampai mampuih pun keraaaa...jaan bee end takan buat punyeeaaaarrr... pasal terkena kat batang hidung sendiri yang diorang sebenarnya adalah talibarut dan barua british... muakakakaaaaa....


Bila british nak berambus balik negeri... diorang serah kuasa penjajahan pada umPORno, lengkap dengan segala bentuk perjanjian (MoU) dan itulah ianya Kitab Lord Reid yang digunapakai oleh umPORno untuk mentadbir Malaya (Malaysia)... kekal sampai la ni....

Weiiii... orang2 melayu sekalian... tolong laaaaa.... hentikan penjajahan British nih dalam PRU-13 nanti.... tolong... laaaaa....

p/s: Undang-Undang Darurat dah dibatalkan ke belum...???? Buat puak2 umPORno tolong bukak buku yeaaaa.... untuk mendapatkan jawapannya.... hahahaha.... bangang...!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP