IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Dasar Anjiiiiiing...!!!!

>> Sunday, August 28, 2011



Jom ramai2 buat laporan polis terhadap muka2 anjing polis yang ada dalam video nih, terutama sekali anjing yang pakai topeng tu... hahaha...

Alaaaaa... takan pihak polis sendiri tak boleh identify anjing diorang yang pakai penutup muka tuuuu... kata polis malaysia nih cekap kannnnn... muakakaka...

Mungkin ada yang berkata.. nak buat laporan polis pun tak guna beb, sebab polis mesti cover anjing2 diorang... hahahah... ok..takpa... jom 1Malaysia buat laporan beramai2, jika tiada tindakan... ramai2 jugak buat desakan supaya tindakan/siasatan di buat, tak jalan jugak buat demo depan balai polis panggil Al-Jazeera... panggil CNN dan panggil semua Media Antarabangsa dan tunjukkan (mengadu) pada dunia bahawa Polis Malaysia nih memang sialan wa cakap luuuuu....

Dalam waktu yang sama... ahli parlimen Pakatan Rakyat desak dalam Parlimen supaya siasatan dan tindakan terhadap Polis2yang kejam seperti Anjing Kelaparan tuuuu... di dakwa dan di hukum dengan setimpalnya... dan KPN bolehlah letak jawatan... kerana gagal....

Puak2 laknat nih mesti di ajar beb.... hahaha...

Kepada pembaca sekalian... lu orang balik kampung beraya nih... cuba2 lah camkan muka anjing nih... lepas tu sendiri mau ingatlah.... muakakakaaaaa....


Anjing ganas sekoq nih... bila masa nak mampus nanti gua ingat mesti tangan dan kaki dia mengeletar beb.... tunggulah azab dari Allah sebelum nyawa terpisah dari badan... pembalasan sekarang nih cash beb... memang dasar anjing keparat mamat nih...

Nota: Hati jadi panas bila nonton keganasan Polis yang sepatutnya melindungi orang awam. Dan I like ending video nih.... muakakakaaaaa.... woofff....woooffff... woooffff....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP