IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Apaaaa.... Najib Dah Murtad...????

>> Monday, August 15, 2011

Gua dan beberapa orang blogger Pakatan Rakyat baru2 ini mendapat maklumat dari Blogger berbayar umPORno bahawa diorang diminta oleh pimpinan atasan untuk memainkan isu yang boleh memburukkan imej Pakatan Rakyat terutamanya DAP.

Katanya (blogger umPORno), nak tak nak... duit dah ambil terpaksalah buat cerita berdasarkan input yang diberikan dengan olahan masing2.... perghhhh.. jahat sungguh permainan puak2 umPORno laknat nih....

Isu yang perlu di mainkan adalah berkaitan perkauman dan agama, nampaknya Blogger Anak Sungai Derhaka telah mendedahkan maklumat tersebut terlebih dahulu. Takpa bro... kita belasah diorang sekor persekor... apa diorang ingat rakyat malaysia dengan sewenangnya boleh di perbodohkan.... Bodoh sungguh pimpinan umPORno nih..... terima kasih Ronald Reagan kerana perkenalkan internet... muakakakaaaa....

Lu orang boleh baca di sini Blog ASD, gua malas hak menaip panjang2... letih aarrr... melayan kerenah mehnah puak2 penchachai nih.... lagipun gua tak berbayar macam puak2 tuuuu... kah...kah...kah....

Tapi gua nak tanya jugak dengan puak2 bebal nih.... dalam diorang dok spin isu murtad, bacaan Quran mengunakan pembesar suara yang diorang kaitkan dengan Azan di Penang tuuuu... dan pelbagai lagi antara Islam dan Kristian (sentimen agama).

Bagaimana pulak hukumnya dengan Ulul Amri diorang nih.... tak murtad ke apabila berjumpa dengan Popiah (Pope Kristian = Ulama Kristian) hahaha.... ni dah boleh charge Murtad dah nih.... hahahaha.....



Wooiiittt... laki bini dah murtad beb....!!!! Siapa lagi kat dalam gambar tu yang dah murtad beb... gang umPORno... tolonglah komen sikit berdasarkan Kitab Lord Reid lu orang... hahahaha....

Selamat berbuka puasa kepada puak2 umporno, itupun kalau puasa laaaa... dan kalau terlupa niat puasa klik kat sini... hahaha...

Nota: Itu tandanya Pilihanraya Umum sudah dekat beb....

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP