IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Wowww... Lawak Terbaru Hari Ini...???

>> Tuesday, July 05, 2011

Lu orang pernah nonton tak pilem2 yang berunsurkan agen risikan/siasatan, keterlibatan agensi gelap, macam citer James Bond, Mission Impossible dan ntah apa2 lagilah... yang gua sendiri pun tak bleh nak recall buat masa nih...

Tapi modus operandinya adalah sama beb... nak sabotaj dan memburukkan/mendajalkan orang bukannya susah.. hahaha... kalau tidak takdalah amaran jika polis menahan anda... dan ingin menyeluk poket anda untuk pemeriksaan badan... katakan tidak... biar anda sendiri melakukannya... hahaha sendiri mau ingat laaaa...

Bak kata member2 polis gua..., kalau diorang dah anti sangat dengan penjenayah yang diorang dah marked, setiap kali serbuan/tangkapan di buat tak dapat di buktikan..., jadi diorang akan cipta bukti, contohnya campakkan senjata api... lepas tu buat laporan tembak menembak berlaku... atau campakkan/selitkan dadah... buat laporan ada bukti dadah di temui... tak perlu nak cerita banyak kat sini... sebab lu orang pun tau semua kisah jijik nih...

Ingat lagi kisah Adik Aminurashid....??? Ntah mana kejadah datangnya parang dalam bonet kereta mangsa.... muakakakaka.... tu kerja siapa tuuuu.... hampeh laaaa... berita pasal rampasan Bersih nih... ini politik murahan beb... ini politik sundal jalang belakang lorong haji taib daaaa... BANGANG...!!!! provokasi ala.. ala... yahudi laknatullah....

Dan lu orang rasa boleh percaya ke... dengan berita seperti ini...???


Yang banyak mengugut si Perkasa, Persatuan Silat, Patriot, Pemuda umPORno dan SMS membunuh... yang di tuduh adalah BERSIH.... kah...kah...kah..., tak cukup dengan komunisnya, CIA nya, Kristiannya.. dan nya.. nya.. nya... terkini seperti di atas tu....

Macam2 laaaaa... cara puak2 tu nak pedajalkan orang... apa diorang ingat rakyat percaya ke.... kiss my ass laaaaa.... !!!! Bodoh punya provokasi...!!!! Bangang tak sudah2 nak perbodohkan orang...!!!!

Dan seperti ini...???


Inikan Malaysia.... macam2 adaaaaaaa.... hahaha.... benda yang takda pun boleh di adakan... hahaha....

Slogan terbaru dari Keraaaaajaan beEnd... "Jom Perbodohkan Rakyat, Siapa Tak Percaya Kena Tangkap"... hahahaha....

9 IkutSukaLu...::

tukang kata,  Tuesday, July 05, 2011 3:02:00 PM  

gua dah tengok berita pasal ni bro alahai macam pundek babi... ni kalau buat film sure lebih box kat opis dari film khurafat kutipan bilion sahih... bik mama musti la jd inspektor ALIZA heh..heh..heh semput... manisnya kencing ini

Malaisia Origin,  Tuesday, July 05, 2011 3:13:00 PM  

Tengok ke barang yang dijumpai oleh anjing negara tu pun ropa semua tu baru beli belek lebih sikit tanda harga pun tak buang lagi tu hadoi hadoi tiga serangkai betui buta perut tak dak akai

Anonymous,  Tuesday, July 05, 2011 3:46:00 PM  

Aku suspek Perisa Ajinomoto UMNO Zul Nordin. MP Kulim... sebab dia mengaku dia yang bakar Masjid India, Kuala Lumpur sekitar Reformasi dulu.

Dayah Kick Tuesday, July 05, 2011 5:30:00 PM  

suka slogan tu....!!!..k_mon la umno reka la idea lagi xbpe nak bernas lagi tu hahahah.....!!!!!!!!!!!

akaiadaka?,  Tuesday, July 05, 2011 7:26:00 PM  

patutla dok rampas bju BERSIH byk2..rupe2nye nk buat camni...mmg celaka!

Na'im Nikmat Tuesday, July 05, 2011 8:28:00 PM  

Nak buat filem pun biorlah logik sikit, tak logik byk pun logik sikit pun xper, tapi filem umno ni giler b**i punyer xlogik......

jai,  Tuesday, July 05, 2011 10:52:00 PM  

Kah kah kah...

Lawak bodoh oleh manusia tolol berotakkan lembu!!!

Macam sial wa cakap sama luuu...

Kah kah kah...

Ketuo keluargo...,  Wednesday, July 06, 2011 9:12:00 PM  

Salam abg brader Isa.. den raso kan.. sebonar eh.. kito ni tongah kono jajah.. kono jajah dongan UMPORNO.. dorang tu sebona eh komunis.. tengok la caro UMPORNO ni perintah sekarang.. huru haro.. keadaan skang ni samo macam keadaan dulu.. cumo bezo eh dulu komunis cino yang jajah.. tapi skang komunis UMPORNO..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP