IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Wooiittt... Mangkuk Ni Cerita Apa...????

>> Monday, July 11, 2011

 Tengah kelentong burung tekukur...

Gua tak paham aaarrrr.... apa si mangkuk ayun kat atas tu tengah dok kelentong haaaaaa.... sini.

Kerrr... dia tengah dok mengelentong kepada burung tekukur yang ramai tu pasal laki dia beli cincin harga 24.4 juta hengget... klik sini.
Dasatttt..... dasattt....., lu orang tak kesian kerrr... kat burung2 tekukur tuuuu... terangguk... angguk... tak sedar diri yang diorang sedang dikelentongan oleh si Bapak Munafik seMalaysia... kah...kah...kah....

Fulllaaaammmaaaakkkkk...... kastam sudah pecah lubang aaarrrr.... siap ada print screen sistem data maklumat kastam weeiiiii....


Siap tertera nama laki mangkuk tu.... perghhhhh... gilababi siot... pelacur first class sekalipun kalau melacur 20 tahun pun belum tentu dapat beli cincin macam tuuuu...

Dari mana malaun2 nih dapat duit beli cincin semahal tuuuuu.....???? cer... citer... habaq mai sat kat gua.... mai mana duit depa tuuuu... banyak sangat oooiiiii.....

7 IkutSukaLu...::

John Rennoult [JR] Sunday, July 10, 2011 10:44:00 PM  

Bro ISA:

Wa mulai merasa dunia semakin kelam dan gelap gulita di bawah pemerintahan al-mongol.. dan si rambut gerbang.

Isa Monday, July 11, 2011 12:09:00 AM  

JR;

Malaysia sudah lama kelam bro... sejak MahaFiraun tubuhkan umno bau tahun 85... hehehe..

Bertambah gulita... sejak malaun nih takeover... kah...kah...kah...

buntat,  Monday, July 11, 2011 12:21:00 AM  

mangkuk x de telor najib, menyembur air liur masa berucap pg td, hoi mangkuk lu boleh bergembira jenazah pejuang bersih yg selamat dikebumikan hari ini, lu mesti ingat sejarah x kn lupakan anjing2 lu penyebab kematian pejuang ini,

Anonymous,  Monday, July 11, 2011 2:37:00 AM  

Apabila program dikatakan petubuhan,
Apabila titah raja dipermainkan,
Apabila yg melindungi mengacung senjata pd yg sepatutnya mereka lindungi,
Apabila pembayar cukai dibelasah oleh org yg digaji dari kutipan cukai,
Apabila kuasa dianggap harta,
Apabila yg halal diharamkan,
Apabila manusia ditakuti krn kezalimannya,
Inilah dunia yg tidak lg menjalin Harmoni dgn penguasa dilangit...
Maka tunggulah gegaran pekikan dari langit....
Janji2 Allah semakin hampir..

NextStoreWorker Monday, July 11, 2011 8:10:00 AM  

yang datang dan dengar sinajib altantuya cakap semua dongoi2 yg dah kenyang dan hampir pupus.najibrosmah terus tipu melayu um-no demi kelangsungan kuasa nya untuk membalun harta negara..kesian mereka semua.....yang penting rakyat mesti bangkit dan tumbangkan kerajaan zalim ini.

muqlis04 Monday, July 11, 2011 9:14:00 AM  

bro takder nama...tinggi ayat lu..gua dengar pun seram...tapi lawan tetap lawan

cuba fikir Monday, July 11, 2011 10:16:00 AM  

takut kepada kehilangan kuasa rupanya Najis ni..tp takut lagi dia kt bini dia..devide and rule dimulakan oleh Dr Evil Pandikutty yang dh tua nyanyok..bila tengok semua rakyat berbilang kaum tanpa batasan agama, warna kulit bersatu ..memang puak2 ni kecut bebola mereka hingga masuk dalam mcm kepala kura2..tanpa nama 2.37 ..tepat sekali..kita tunggu

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP