IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

umno Agen Dan Penyumbang kepada Yahudi..????

>> Wednesday, July 27, 2011

Perghhhh.... nak kata gua ni sokong Anwar Ibrahim gila-gila hingga ke tahap pencacai tegar... tak jugak.. gua bukan penyokong tegar Anwar Ibrahim... gua hanya sokong ikut tajuk... apa lu orang ingat Anwar Brahim baik sangat ke....??? hahaha...

Bagi gua Anwar Brahim sebagai wadah untuk menumbangkan keraaajaan barisan nasional jerrr.... sebab keraaajaan barisan nasional nih adalah Mudharat Besar kepada Rakyat Malaysia... dalam kategori Najis Besar... Babi Negara (BN)... cukup2 lah rakyat diperBABIkan selama 54 tahun ini.....

Kebanyakkan berita/fitnah yang dilemparkan kepada Anwar Brahim, jika di ikutkan kepada kronologi masa, kejadian, bahan bukti, perjalanan mahkamah dan pelbagai dakwaan lagilah yang tak tersebut di sini, sebagai manusia yang berfikiran waras dan ada akal gua akan tapis dan kaji terlebih dahulu sebelum mempercayainya... termasuklah dalam isu video seks yang terbaru ini.

Semua bullshits...., ciptaan musuh politiknya hanya pencacai2 tegar umPORno/musuhnya sahaja yang percaya kerana kepala otak dan hati diorang dah gelap hitam pekat untuk membuat kajian dan berfikir samada benar atau tidak setiap sesuatu perkara yang di timbulkan.

Bagaimana pulak dengan cerita Najib Razak.... hahaha... dalam kes Altantuya mati di bunuh, perjalanan kes pun macam cibai... dan atas desakan pembangkang Najib masih buat bodoh dan hanya bersumpah dia tak kenal Altantuya... macam tu punya sumpah, Mat Pet (kaki dadah) pun boleh sumpah dia tak hisap dadah kan...??? itupun pencacai2 Najib percaya dan mengangkat beliau sebagai Ulul Amri umPORno... hahaha... bangang tak sudah wa cakap luuuu....

Bab komisen kapalselam... biarlah mahkamah Peranchis calling2 dia untuk bagi keterangan dan kita hanya perlu tunggu dan lihat perjalanan kes ini dalam bulan September 2011 dan kes ini pasti akan meletop beb..

Bab kena tangkap dengan artis di Port Dickson, Jabatan Agama Islam Negeri Sembilan ada fail dia..., lu orang rajin2 lah bertanya dengan kakitangan JAINS... hahaha...

Bab berapa banyak dia dah songlap semasa jadi Menteri Pertahanan dulu... hahaha.. gua pun tak tau berapa banyak beb... yang pasti projek pembelian helikopter ada yang terbatal.. hehehe... Engine Jet Pejuang hilang pun zaman dia jugak beb... hahahaha...

Walau apapun gua tak berani nak tuduh Anwar Brahim, Najib Razak dan Pemimpin2 Negara yang lainnya bersalah atau tidak selagi Mahkamah tidak menjatuhkan hukuman bersalah kepada mereka, yang ralatnya Pendakwaan Mahkamah hanya berani kepada Pemimpin Pembangkang... bagaimana pula dengan Pemimpin Keraaaa...jaan beEnd.... hahaha...

Media/Bloggers hanya memainkan isu dan memberikan maklumat serta bukti..., terpulang kepada pembaca/rakyat untuk membuat pertimbangan dan menilaikannya.... malahan dah banyak bukti di depan skrin komputer, sooooo.... sendiri mau ingatlah.... 

Ok... lah... melalut banyak pulak.... lu orang baca dulu di sini... lepas tuuu... di sini pulak... hahahaha...

Bolehkah gua anggap ini sebagai fitnah terhadap umPORno/beEnd... hehehe... kalau fitnah takda bukti beb..., jika nak membenarkan fitnah tersebut mesti mereka cipta bukti beb, tetapi kalau dah ada bukti macam nih... bolehkah ianya di anggap sebagai fitnah... gua harap para pembaca sekalian dapat menilaikan siapa umno sebenarnya....

Jika enam tujuh bulan lepas Ketua Pembangkang digantung dari Parlimen hanya kerana mempersoalkan tentang APCO... dah siap lengkap dengan segala dokumen/surat bukti perjanjian lagi... pun kena terajang dari Parlimen... dengan bukti yang ini apa pula nak dikatakan.... adakah ianya FITNAH terhadap Keraaaajaan beEnd yang sentiasa mengaku diorang jelah yang terrrrrrr....BAIK.... kah...kah....kah....

Yang penting sekali... siapa Najib Razak dan Pemimpin2 umno/barisan nasional sebenarnya..., siapa pengkhianat bangsa dan pengkhianat agama yang sebenar....????

Kepada pencacai umPORno... lu orang bukalah mata, siapa agen yahudi, siapa yang membiayai yahudi selama ini...., siapa pengkhianat bangsa dan agama selama ini..., apakah lu orang tak sedar ke.... selama lebih 50 tahun ini lu orang sebagai rakyat tertindas dengan masalah ekonomi... dengan kenaikkan harga barangan dan pelbagai akibat nasihat daripada yahudi kepada keraaaajaan beEnd pilihan lu orang... kan ke bodoh namanya tuuuu... secara tak langsung lu orang pun bersubahat menyokong keraaaajaan yahudi nih... di manakah bangsa dan agama lu orang selama ini...???? 

Kepada Gang Perkasa, lebih baik lu orang keluar jerrr... dari pertubuhan yang menyokong umPORno tuuu... daripada lu orang semua di lembu oleh Ibrahim Ali.

Aaahhhh... Ibrahim Ali...??? pi mampus lah dengan spesies melayu katak nih.... malas gua nak ulas pasal katak takut bini nih.... melalak pasal perkauman dan bangsa... tapi dia sendiri ada syer dalam syarikat cina.... malaun punya bangsat... jenis katak hipokrit... gang sendiri pun dikencingnya kat Tasik Titiwangsa... inikah jenis pemimpin yang lu orang nak sokong... baik lu orang (ahli perkasa) terajang jer... bajingan nih jauh2.... Brahim Ali ni... bukannya Panglima Jihat.... tapi Panglima JAHAT... wa cakap luuuu... 

Kepada blogger2 pro-umPORno
yang berbayar untuk membuat fitnah kepada Pakatan Rakyat dan Pemimpinnya.... rupa2 nya... lu orang ada rakan sekutu dari Amerika dan Yahudi Laknatullah dalam perjuangan memartabatkan "Ketuanan Melayu".... berjuang kononnya demi bangsa dan agama... oooollllaaaalaaaaaa.... hahahaha.... geli celah kangkang gua bila bercakap bab ketuanan melayu nih... macam sial wa cakap luuuu....

Wallaaaaweeiiii.... rakan sekutu lu orang dah menghina Nabi SAW... apa tindakan lu orang sekarang nih...??? Rakan sekutu lu orang di bayar oleh barisan nasional/umPORno untuk membuat kerja blogging dengan menghina Nabi beb.... seperti mana lu orang juga yang mendapat bayaran dari umporno/barisan nasional untuk pertahankan bangsa dan agama...

Blogger upahan di luar negara menghina... Blogger upahan dalam negara mempertahankan.... manyiaaakkk pandai berlakon... yang pasti lu orang di bawah satu majikan.... mesti banyak saham lu orang di akhirat nanti... perggghhhh....

Lu orang mengkhianati Bangsa... gua takda hal... sebab dalam kubur malaikat tak tanya apa bangsa lu orang...., tetapi lu orang mengkhianati Agama... yang itu gua memang banyak hal beb.... kerana lu orang bersekongkol dengan menyokong barisan nasional/umPORno untuk menyokong Yahudi Laknatullah....

Lu orang memang cibai wa cakap luuuuu.....!!!!! Lu orang wajib.... BERSIH kan.... yang di bawah ini.... hahaha...

Jom BERSIHkan Malaysia.... 
dari Barisan Najis (BN) dan United Monkeys National Organisation (umPORno)

Jangan lupa BERSIH kan Malaysia dan Tumbangkan Barisan Nasional (BN) dalam PRU-13 nanti... dah tak lama lagi ni... mungkin selepas Hari Raya Aidilfitri bulan depan, buatlah perubahan kepada negara untuk kesejahteraan Rakyat semua, cukuplah 50 tahun lebih peluang buat BN membuktikan kehebatan pemerintahan mereka tetapi ternyata GAGAL....!!!!

PRU-13 nanti kita beri peluang kepada selain BN untuk membuktikannya...  Jadilah rakyat yang cerdik, bukannya rakyat yang mudah diperbodohkan oleh gambar kat atas tuuuuu.... kah...kah...kah.....

4 IkutSukaLu...::

FARISZ@AZ.Com Tuesday, July 26, 2011 11:57:00 PM  

FARISZ@AZ.Com
http://www.fariszaz.com/

Awan Fantasia Wednesday, July 27, 2011 10:20:00 AM  

aku tak pernah tengok apa yang ada dalam PAS ada dalam UMNO..contoh kalau UMNO ada Ustazah pakai tudung nampak rambut 70%..tapi dalam PAS takdak..kalau benda kecik tue pun x boleh bawak macamana nak bawak agenda yang lebih besar?kalau tak keberatan,letak blog saya di bloglist blog ini kerana saya sudah lama letak link blog ini di blog saya dan saya pembaca setia blog ini.. ^_^

Terhangat Dari Oven :
Kawasan Melihat Anak Bulan Bagi Seluruh Malaysia !!
Penjelasan PDRM Mengenai Isu baharuddin Ahmad!!

Bulan Purnama Wednesday, July 27, 2011 11:21:00 AM  

haha .. memang sempoi la

salam perjuangan, sy ingin tukar link blog dengan blog tuan. Blog tuan sy dah masukkan dlm bloglist sy..

WHO LET THE DOG OUT,  Wednesday, July 27, 2011 3:37:00 PM  

si sexsuan tu mesti meroyan punya...

MOGA ALLAH BAGI PETUNJUK

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP