IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Santai Malam Jumaat: Hikayat Si Penguin.

>> Thursday, July 14, 2011

Selepas berpisah dari Turkmenistan, maka private jet pun beralih ke Farnborough airport di UK, ketika itu Rosmah amat excited dan mulalah buka mulut.

Rosmah : Sayang, Turkmenistan itu tiada apa nak shopping beli batu boleh lah... sambil ketawa macam pengguin.

Najib : Sekarang kita ada 4 hari di UK. Boleh shopping sepuas puas. Nampak apa suka, order sajalah... crony kita kan banyak bagi duit kat kita. ok..? Darling..?

Rosmah : Abang, I gelisah sebab BERSIH nak BERSIHKAN kita berdua. Masa bersih nanti kita lari pergi Itali, I nak botoxkan sikit muka.. lah. Bang, I nak jumpa Datuk Jimmy Choo, pakar kasut yang buat bagi Lady Diana, memang top lah.

Najib: Itu hal politik, kita masih ada penyokong dari Bangla, Ok... no problem jumpa Datuk Jimmy Choo buat kasut dozen dozen hantar balik.

Rosmah : Bang, rahsia cincin 72 juta telah terbongkar, ramai rakyat jealous I lah. Cakap macam macam di internet, rasa termuak lah... bang nanti arahkan emigresen padam database bang yer..

Najib: I don't care, apa rakyat nak jealous you, as long as I ada power. Sayang, you nak apa pun boleh. kita boleh pergi mana mana pelusuk dunia buat shopping saja. Store kita belum penuh lagi tu....

Najib: I cukup bangga , sebab isteri I memang komander... betul dak sayang?

Rosmah : Bang, I nampak dari camera helicopter polis dalam 700 ribu orang demo bang!!! Macam mana polis kata sekat tak bagi orang datang demo..?

Najib : You usah risau.., I dah suruh sepupu I cakap 6000 orang ajer yang berdemo, I yakin rakyat yang tengok tv3, rtm akan percaya..!!!!

Rosmah: Dengar kata, French itu banyak accessories dapat beli, why not beli untuk kucing kesayangan bang...? I tengok rantai kucing kat e-bay harga 79 juta, murah tu bang...!! banyak yang semua cantik cantik.

Najib: Buat sementara waktu jangan pergi French, elakkan peristiwa lama diungkit balik.

Rosmah: I tak kisah sangat kes itu, tapi I kena sabar dan bersyukur, Tak kesal kes c4 itu, kalau tidak c4, hari ini mana mungkin you jadi PM.

Entry santai nih gua rembat dari blog "King of Goblok".


Sementara itu jom raikan kemenangan Patriot pada hari Himpunan Bersih 2.0

1 IkutSukaLu...::

exestiz,  Thursday, July 14, 2011 9:36:00 PM  

dgn Bersih ckp terkeluar2 bijik mata..ngan perempuan lembik..

TERBAIK SAAT INI!!:
UMNO Sudah Mengambil Alih KFC Holding??
VIDEO JARINGAN MALAYSIA VS ARSENAL!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP