IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Pergi Laaa... Repot...!!!!

>> Friday, July 15, 2011

Semasa lu orang syok baca entry nih... gua tengah syok layan cerita Harry Potter hahaha..., lebih baik layan cerita menipu nih... sebab dah tau ianya hanyalah cerita rekaan semata2, daripada melayan cerita penipu dari Pemimpin dan puak2 pencacai umPORno serta media2 pencacai mereka... dulu, kini selamanya menipu 24/365...

Dah tu pulak... kalau bab kaki hasut, bodek, setia pada Raja/Sultan dioranglah Juara.... macam gampang wa cakap luuuu...., dulu mak bapak suruh belajar agama diorang memonteng pi skodeng betina... dah besar panjang jadi keldai bawa kitab Lord Reid... bodoh melantun-lantun...


errr... ada sesiapa yang boleh tafsirkan kat gua apa makna kat bawah nih..., maklumlah.. gua nih spesies bengap agama beb... hehehe... mungkin Harusanasini atau Jamil Khir boleh tulun sama gua... please...pleaseee....
"Menghina, menolak, memusuhi dan membenci kedaulatan Raja-Raja Melayu kita adalah perintah Allah ke atas kita seperti mana yang terkandung di dalam ayat al-Quran (60:4).

Daulat itu adalah hak Allah mengikut ayat al-Quran (3:26), dan Raja-Raja Melayu kita yang diserahkan daulat kepada mereka oleh Perlembagaan Negara kita adalah Tuhan-tuhan Manusia yang kafir, zalim dan fasik di sisi Allah swt.

Umat Islam kita yang menyokong dan mempertahankan Tuhan-tuhan Manusia adalah orang-orang yang membatalkan syahadah mereka.
Perghhhh.... gua kena menuntut ilmu sampai negeri China nih.... hahaha... gampang2 umPORno nak ikut tak...????

Nota: Wallaweiiiii.... ada hati menghasut nak buat repot polis suruh tangkap gua....!!!! Tahap pencacai otak/akal kat tumit kaki... dasar spesies Brahim Ali...!!!!!

6 IkutSukaLu...::

jamil,  Friday, July 15, 2011 10:57:00 PM  

salam bro,boleh buat list blog kat bawah mcm dulu x, semakin susah dah nak masok blog hang

johor born Friday, July 15, 2011 11:22:00 PM  

cantik blog bro, bab tafsir ni gua pun bebal gak bro, gua rasa ada satu timbalan menteri recycle yg pakai tudung kontot tu blh jwb, baling mari,

Pak Oncu Saturday, July 16, 2011 1:55:00 AM  

Salam Isa oii ,, lamo sunggoh den tak komen n3 ekau ni,,, yg ni den nak kato sikit yoo... PLEASE TELL THEM TO GET FUCK N PISS OFF...

Isa Saturday, July 16, 2011 2:39:00 AM  

jamil;

setelah co.cc buat hal... gua terpaksa switch back to blogspot dan bloglist gua tak dapat di selamatkan.

Gua akan penuhkan semula bloglist tu.. step by step..

Isa Saturday, July 16, 2011 2:40:00 AM  

johor born;

Menteri tuu....????

Baik tak payah... tafsir bodek ampu boleh laaaa...

Isa Saturday, July 16, 2011 2:42:00 AM  

Pak Oncu;

hahaha... thats right bro....!!!!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP