IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Najib Tanya Bumi Ini Milik Siapa..???? Bingai...!!!!

>> Monday, July 11, 2011

1) Najib Nazak meminta majoriti senyap supaya bersuara...????

Ini buktinya.., kalangan rakyat (klik) "Majoriti Senyap" telah bersuara...!!!!
Kepada sesiapa yang berada dalam kelompok Majoriti Senyap, nyatakan suara lu orang dengan klik butang "Like" di link tersebut.

Majoriti Senyap ini bersuara kerana tidak mahu menjadi seperti spesies di bawah ini;


Spesies umPORno yang jelik... bercakap ikut lubang jubor,
pasal otak letak di pungkoq... kah..kah...kah....!!!!

2) Najib Nazak dengan angkuh berkata : "Kita akan tengok BUMI ini MILIK SIAPA..???"


Woooiiii... mangkuk ayun... lu tak belajar Agama ke... ????

BUMI ini milik ALLAH SWT..., Bukan milik BAPAK luuuu.... Apa punya BINGAI.. laaa... !!!!

13 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Monday, July 11, 2011 8:59:00 AM  

http://www.malaysia-today.net/mtcolumns/no-holds-barred/41918-alert-guidance-on-bersih-rally-rahsia Pendedahan terbaru Raja Petra rupanya Zul Nordin Anjing UMNO

cucuopah,  Monday, July 11, 2011 9:19:00 AM  

Haramjadah punya soalan yang keluar dari pungkok dia..... Apa punya standard PM Malaysia macam ni?

MOH KEMBARA Monday, July 11, 2011 11:07:00 AM  

Assalamualaikum, dh lama memerintah cam Firaun, lupa diri. Firaun kata dia Tuhan kan?

tukang kata,  Monday, July 11, 2011 12:29:00 PM  

Tak ketahuan dah tu soalan pun Failed

Anonymous,  Monday, July 11, 2011 12:45:00 PM  

btol2...setuju ngan moh kembara...

no, nada die da mcm firaun ngan mubarak...

ni petanda baik sang penguasa die penghujung usia...

rexuan Monday, July 11, 2011 1:00:00 PM  

woii dayus otak sengkuang.. lu ckp apa? lu pegi cek fb pm kita, lu tgok berapa pulak yg sokong dia.. otak lendir lu mana bleh pikir.. sbb bumi ni milik tuhan la kita kena pertahan dia dari ambabiga penyokong murtad tu.. bkn mcm lu, dok jilat pungkoq ambabiga tu walaupun dia cirit tak basuh terang2 depan lu..
moga2 tuhan kasi lu petunjuk!

Anonymous,  Monday, July 11, 2011 1:51:00 PM  

Dia tengah goyang tu. jangka hayat tak berapa lama. orang keliling tak boleh pakai dah, harapkan pencacai je!

paloibinmulau Monday, July 11, 2011 2:30:00 PM  

ahmad albab terketar2 menjawab... du... du.. dunia ini aaa..aa..ahmad albab yg punya hahahaha

paloibinmulau Monday, July 11, 2011 2:32:00 PM  

rexuan,

hang minat kat pungkok pi la jilat pungkok najib sampai bersih 3.0 dan jgn lupa pungkoq pak hang sekali no

opisboi Monday, July 11, 2011 2:46:00 PM  

kata2 org yang tak ada pegangan aqidah.

cuba fikir Monday, July 11, 2011 5:09:00 PM  

dinasihatkan semua kawan2 abaikan penjilat p**i Rosmah. Puak2 ni sampai bila2 pun tak akan berubah. Tp tgu smp Rosmah menopause sanggup tak puak2 ni sambung aktiviti rutin mereka.

anti meLAYU BODOH....,  Monday, July 11, 2011 9:39:00 PM  

salam bro..
nie de ayat power, baru punye bakal meletop tk lma lg...
"kalau anda sayangkan kerajaan Msia, tolak pemerintah yg tk elok, tp kalau anda sayangkan pemerintah, sokonglah sampai kiamat..sejarah dah terbukti, kerajaan Melaka masih ada sampai sekarang nie wpn pemerintah dah tak ada"...pikir2 kn lah, mna yg anda syg,kerajaan atau pemerintah ataupn ros maaa..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP