IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Manusia Beruk..??? Kat Malaysia Berlambak...!!!!

>> Tuesday, July 26, 2011

Para saintis di Britain mendesak peraturan ketat dikenakan terhadap usaha segelintir penyelidik yang mahu mewujudkan makhluk separuh beruk dan separuh manusia seperti dalam filem Hollywood, Planet of The Apes.

Dalam satu laporan, para saintis itu memberi amaran bahawa penyelidikan yang kini sedang dilakukan hampir melanggar etika dalam percubaan menyatukan ciri manusia dengan haiwan.

Seorang lagi penulis bersama laporan itu, Profesor Thomas Baldwin, berkata:

'Kami bimbang jika sejumlah besar sel otak manusia disuntik dalam otak beruk, ia boleh memberi haiwan itu keupayaan yang selama ini hanya dimiliki manusia seperti pertuturan atau kebolehan untuk memanipulasi.'

Selanjutnya pi baca di sini

Apa laaaa... saintis2 kat London bersusah payah nak buat kajian macam tu, datang jer... Malaysia berlambak2 manusia beruk dalam parti cap keris... hahahaha... kalau saintis2 tu tak percaya google jer... KJ.. pasti jawapannya di Malaysia...

Lagipun manusia beruk cap keris kat malaysia nih... bukannya setakat pandai bertutur, malahan pandai memperbodohkan manusia dan memaksa manusia ikut jadi bodoh macam mereka... hahahaha...

Tapi dalam bab daya ingatan manusia beruk cap keris nih failed beb... tahap paling lemah... mungkin akibat mantan presiden beruk cap keris nih pernah berkata... "manusia beruk mudah lupa..." pasal tu setiap kali perhimpunan di Pirates World Trade Centre dan setiap kali Pilihanraya spesies manusia beruk nih mudah lupa apa yang pemimpin diorang kelentong selama 50 tahun nih... kah...kah...kah....

Kalau nak cari manusia katak pun berlambak kat malaysia nih.... hahahaha...!!!!

1 IkutSukaLu...::

tukang kata,  Tuesday, July 26, 2011 10:29:00 AM  

Beruk makye tu sexuan punya

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP