IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Malam Ini Baju Kuning Akan Di Tangkap.

>> Thursday, July 28, 2011


Akibat fobia warna kuning... maka Harimau Malaya tidak akan menyarung jersi kuning pada malam ini.... hahahaha...

Dan maklumat terbaru yang baru di terima sebentar tadi mengatakan pihak polis akan menangkap sesiapa saja yang memakai baju warna kuning pada malam ini, termasuklah skuad kebangsaan... hahaha... jadi gua nasihatkan supaya berhati-hati jelah...

Kalau kena tangkap selepas habis game tarak hal...., tapi kalau kena tangkap sebelum masuk stadium amacam...???? hahaha.... lu pikir lah sendiri...

Gurau... gurau jugak beb.. tapi maklumat yang gua salurkan ni... 110% kompom beb..., terpulang pada diri masing2...
Senarai pemain skuad Bolasepak Malaysia 2011

Penjaga Gol : Khairul Fahmi Che Mat, Mohd Sharbinee Allawee, Mohd Nasril Nordin

Pertahanan : Mahali Jasuli, Mohd Asruddin Putra Omar, Mohd Muslim Ahmad, Mohd Fadhli Mohd Shas, Mohd Aidil Zafuan, Helmi Remeli, Mohd Azmi Muslim, Mohd Rizal Fahmi Ab Rosid

Tengah : Safiq Rahim, Shakir Shaari, Ismail Faruqi Ashari, Amar Rohidan, Baddrol Bakhtiar, K Gurusamy, S Kunalan, Mohd Amirulhadi Zainal

Penyerang : Mohd Safee Mohd Sali, Ahmad Fakri Saarani, Mohd Ashaari Samsudin, Abdul Hadi Yahya, Izzaq Faris Ramlan

Bangku Simpanan : Aduka Taruna, Abu Nawas, Baginda Reformasi, Edyesdotcom, Parpukaricipap, Papagomok, Bigdog, Kickdefella, Topeng Perak, Sexuan, Milosuam, AlBanjari dan MSO... hehehe..
Gua juga dimaklumkan bahawa sekarang ini Rajagopal sedang bertekak dengan KPN (Ketua Penipu Negara) untuk mendapatkan PERMIT menyarung jersi warna KUNING skuad kebangsaan bagi perlawanan malam ini, Rajagopal bertegas mahukan PERMIT warna kuning untuk menaikkan semangat pemain dan penyokong Malaysia, kerana malam ini adalah penentu hala tuju skuad Dato K Rajagopal melakar sejarah, seandai layak merupakan satu kebanggaan kepada seluruh warga Malaysia....

Tetapi KPN dengan segala kepakaran helahnya mengatakan PERMIT untuk menyarung jersi warna kuning tidak boleh di keluarkan kerana mengikut perintah dan arahan dari orang atasannya.

Sumber: Agensi Berita WTF.

12 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Thursday, July 28, 2011 1:30:00 PM  

walawei ~~ bangku simpanan yang aku tak tahan tu.. sumber berita WTF!!!! awat KERAjaan paranoid sgt dengan warna kuning ????

MOH KEMBARA Thursday, July 28, 2011 2:10:00 PM  

Assalamualaikum Yob,
ater...pasni Raja-raja melayu tak buleh pakai kunin lah gitu?

Isa Thursday, July 28, 2011 2:12:00 PM  

Moh Kembara;

Aterrrr... Raja2 pun dah tak serupa Raja lagi... hehehe... nak buat camna..???

Siapa Raja di Malaysia..???

tukang kata,  Thursday, July 28, 2011 3:21:00 PM  

Kalau Pakai Kaler Biru jawapannya alamat tumbang ler

Afzainizam Thursday, July 28, 2011 7:14:00 PM  

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy pasang head unit dan poweramp

Maaf ya, sebenarnya bukan itu penyebab ia diharamkan. Sila ambil perhatian..! Ianya telah diharamkan dek kerajaan Malaysia adalah atas dasar kesimbolikan yang mereka pergunakan itu tidak relevan sama sekali. Ada ker patut Kuning itu Bersih? Sepatutnya Putih lah yang sinonim dengan perkataan bersih. kan gitu? Bak kata veteran, seputih salju, sebersih air dikali, ibarat kain putih, bersih dari dosa

Hanz Newman Thursday, July 28, 2011 10:40:00 PM  

Baju kuning tu cantik & menyerlah sikit la. Secaondary saja kaler baju apa pun. Janji main tu ada kualiti, compose & pakai akal, insyaaAllah, ada can menang. Kut pakai baju kuning main passing game a la Barca, surely, menang la M'sia. TAPI defense gua suspek. Cuak. Unorganised. Seri, a draw is a fair result.

Anonymous,  Thursday, July 28, 2011 11:12:00 PM  

Oleh kerana terlalu racis Malaysia ini ,kecundang juga akhirnya. Ingat Singapura racis tapi ramai juga Melayu wakil negaranya. Malaysia tak akan kemana dgn racis.

Isa Thursday, July 28, 2011 11:58:00 PM  

tukang kata;

Lu menang... tekaan lu memang tepat... kah...kah...kah...

ada otak,  Thursday, July 28, 2011 11:59:00 PM  

haa..kan dah kalah..
kita semua salahkan org atas tu je..
semua nak control..hbis hilang semangat,home ngan away color same je..kesian penonton ramai2 pi stadium..
semua hal kita kalah kat spore..
jangan pepandai cakap ini win-win situation plak,kang kena hempuk ngan
jambatan kang..

john jenin,  Friday, July 29, 2011 12:58:00 AM  

punca malaysia kalah adalah kerana muka najib ngan rosmah cibai terselit kat celah kaca televisyen (rtm)masa separuh masa kedua... nak kata najib ngan rosmah bawak sial takleh sebab dalam islam takde sial dan majal... aku rasa sebab pemain2 malaysia takleh klimaks sebab tengok muka rosmah...tapikan masa najib sokong man u diorang kalah.. masa najib sokong malaysia pun kita kalah...adakah ini petanda umnobn akan kalah dalam pilihanraya seterusnya??? najib pembawak cibai bagi seluruh umat zaman ini...

sekamar rindu Friday, July 29, 2011 4:22:00 PM  

salam..tuan

tuan..saya tergelak besar membaca ayat [ Rajagopal sedang bertekak dengan KPN ] hahahhahaaha..

terbaikkkkk..tuan.!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP