IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Bangga Dengan Najib Razak... Hidup PM... Hidup Najib...!!!!

>> Thursday, July 14, 2011

Pertama sekali, gua mohon maaf dengan lu orang sekalian. Kerana gua terpaksa terima hakikat bahawa kita semua seharusnya merasa bangga dengan kepimpinan Najib Razak sebagai Perdana Menteri Malaysia. Jika ada yang nak kutuk gua... dan tuduh gua dah di beli oleh Rosmah Mansor, lu orang kutuk lah.. tuduh lah seadanya..., gua terima dengan penuh Redha... Alhamdulillah....

Sesungguhnya... gua ikhlas dan gua bukannya di beli oleh sesiapa pun dan tidak di bayar oleh umPORno... percayalah....!!!!

Hari ini dalam sejarah hidup gua... yang menghampiri 50 tahun nih, inilah harinya yang gua berasa amat bangga sekali menjadi rakyat Malaysia.

Gua bangga dengan Perdana Menteri Malaysia yang ke 6 ini, Najib Razak seorang yang bijak beb... wa caya sama luuuuu.... selama ini gua selalu pandang seorang terhadap luuuu... persepsi gua terhadap luuu.. salah sama sekali beb... lu memang seorang PM yang hebat... Mahatet pun tak sehebat lu... Pak Lah...??? lu suruh dia cari bantal jelah... hahahahaaaa....

Selama ini masyarakat barat selalu memandang rendah terhadap masyarakat Asia... tetapi hari ini Najib Razak telah mengembalikan maruah masyarakat Asia... bangga beb... weeiiii... lu orang tak rasa bangga ke...???


Lu orang boleh nonton bukti yang gua maksudkan di sini beb...

Hidung gua kembang kempis nih.... penuh bangga riak dan takbur kerana memiliki Perdana Menteri sehebat Najib Razak beb....

Perghhhhh.... Bangganya gua.... kerana Perdana Menteri kesayangan gua nih berjaya kelentong Mat Saleh dan seluruh dunia.... brilliantaeee... wa cakap luuuu.... hahahaha....

Satu dunia kena tipu dengan Perdana Menteri penipu... kah...kah...kah.... makcik felda faham ke apa yang Najib Razak kelentong CNN tuuuu... hahahaha... puak2 pencacai umPORno boleh laaaa... angguk2 dengan lu punya kelentongan... kencing berbaur hancing.... hahaha....

Esok pasti media pencacai pusing berita tu 360 darjah... sampai makcik Felda naik juling beb... hahahaha....


Weiiii.... lu orang nampak tak kelibat mak badak dalam video tuuuu... dia pi mana haaaa.... pi shopping kaaaa...???? oopssss... anak Najib pun ikut sama kaaaa...???

Errrr... lu orang tak rasa bangga ke... macam yang sedang gua merasai sekarang nih....???? hahhaha....

3 IkutSukaLu...::

zairil,  Thursday, July 14, 2011 11:11:00 PM  

Sepuluh kali aku replay bro...satu perkataan pun tak masuk akal. "European Solutions..!" wahhhhh tinggi tu bro...bak kata ELyana dalam lagu dia...tak tercapai dek akal mu!

He he he....tengok reaksi muka John bila dengar "european Solutions"...dia pun tak paham!

johor born Friday, July 15, 2011 2:15:00 AM  

selamat bro, gua ingat da x dpt msuk blog lu lg nasib baik lu bg link baru, gua dari tadi cuba byk kali nak masuk address lama, gua nak je email lu tanya apasal, nasib baik lu bg komen kat blog gua, sape punya keja ni bro,anyway good luck,

gua g melawat blog2 lain td gua tgk teruk najib kena, x dpt mkn la, x de carpet merah la, katanya siap mintak tlg polis britan bila puak sana wat demo kah kah kah

John Rennoult [JR] Friday, July 15, 2011 9:07:00 AM  

uhhh banga X kagum giler ar... europe tu nak diselamatkan.. hahaha..bukan takat ekonomi meleeiisisaa jerk.. president europe boleh angkat kaki la lepas ni.. hahaha

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP