IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Berapa Ramai Terkorban Di Bunuh Oleh BERSIH...???

>> Sunday, July 10, 2011

Ada member bertanya sewaktu minum kopi pagi tadi di seksyen 16..;

Berapa orang yang dah kena parang oleh BERSIH..???
Berapa orang yang dah kena bom molotov cocktail oleh BERSIH..???
Berapa orang yang terbunuh oleh BERSIH..???
Berapa orang yang cedera oleh BERSIH...???

Jawapannya = '0'(zero...)

Malahan peserta BERSIH pulak ada yang mati 1, yang patah kaki di henyak FRU 1, pemimpin2 pembangkang ada yang berjahit kepala, muka, dan dirawat di Hospital.

Itu bermakna dan membawa pengertian berita yang selama ini diprovok oleh Polis, Keraaaa...jaan beEnd, umPORno, Perkosa, Petroit adalah bohong semata-mata

Yang menganggu rakyat dan memulakan kekecohan adalah atas arahan Polis Bukit Aman. Kenapa Polis di Kota Kinabalu Sabah boleh mengawal dan jaga keamanan himpunan BERSIH di sana...???


Kota Kinabalu Police today acted very professionally in handling the gathering of brave and proud Malaysians in the name of a fair and clean elections. It was YELLOW everywhere in Luyang, Kota Kinabalu. Thumbs up for all the Police personal, no one was arrested even though we wore yellow.I personally thank the Officer in charge.

Yang ini kita puji...!!!! Yang ini kita sanjung...!!!! Yang di Kuala Lumpur semalam... yang itu kita keji... dan memang patut pun di caci maki...

6 IkutSukaLu...::

Na'im Nikmat Sunday, July 10, 2011 10:14:00 AM  

Aku keliru bro, kat KL tu POLIS ker Yahudi Zionis???

tukang kata,  Sunday, July 10, 2011 11:40:00 AM  

Aku rasa Bukit Aman Tu tukar jer nama jadi Bukit Dajal sebab yang bertugas di situ tu jemuan belaka

Isa Sunday, July 10, 2011 11:42:00 AM  

Na'im Nikmat;

Betul la tu... kat KL tu memang Polis Raja Di Malaysia... tulen lagiiii... hahaha...

Penasihatnya Yahudi Israel Zionis... hahaha... apa ke nama tuuu... APCO ke apa ntah... hahaha...

Isa Sunday, July 10, 2011 11:43:00 AM  

tukang kata;

Bukit Antarabangsa boleh runtuh... lu agak2 Bukit Dajal tu ada kemungkinan boleh runtuh tak...??? hahaha...

Bapak Anjing,  Sunday, July 10, 2011 11:51:00 AM  

Ibupejabat PDRM di Bukit Anjing

tukang kata,  Sunday, July 10, 2011 4:13:00 PM  

Sure buleh runtuh Bro kalau pi letak pegawai-pegawai apco tinggal di situ

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP