IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Anjing Patahkan Kaki Bersih...

>> Saturday, July 09, 2011

Gua selamat sampai rumah..., gua terpisah dengan Blogger Kerajaan Rakyat, ntah kemana menghilangnya beliau dalam kesesakkan orang ramai. Call dan sms tak berjawap... harap beliau selamat...

Gua tak mau cerita banyak, pasal hati teramat sakit dengan layanan anjing2 umPORno terhadap rakyat... paling bengang sekarang ini... Galaxy Tab gua basah kuyup tak dapat diselamatkan tadi...

Sementara itu... lu orang layan jelah video kat bawah ni... bagaimana anjing2 kelaparan mengila buas dan ganas mematahkan kaki pemuda ini... memang bangsat dan haramjadah...



Fadiah Nadwa Fikri dari Lawyers for Liberty berkata polis menggunakan Seksyen 28A (8) - yang menafikan hak akses kepada peguam ke atas mereka yang ditahan. Katanya, tidak kurang 1,000 orang ditahan hari ini dan ada yang ditempatkan di Pulapol.

Menurut Fadiah tindakan kerajaan itu jelas mencabuli Perkara 5 Perlembagaan Persekutuan.

Lu orang bayangkan kalau Rakyat ada kuasa tangkap dan belasah Anjing2 nih, sudah tentu mereka akan merayu menyembah sambil berkata, "tolong la saya, saya ada anak bini di rumah.... saya ikut arahan saja.."

Samalah juga dengan rakyat!!!! Rakyat pun ada anak bini juga! Bukan setakat dipukul, malah ditipu kerajaan berdekad dah!!!!

Tetapi hanya dengan kuasa dan uniform yang mereka pakai... mereka tiada belas kasihan menzalimi dan memukul rakyat sesuka hati mak bapak mereka... dasar anjing kurap... gua haramkan duit cukai yang gua bayar untuk membayar gaji anjing2 peliharaan umPORno/beEnd ini... mampuslah lu orang dalam kehinaan...

Dan lagi satu info yang member sms kat gua masa dalam perjalanan pulang tadi. Pimpinan pembangkang di bawa ke lokap. Tetapi Khairi Berok dan kuncu-kuncunya sedang dilayan mesra oleh polis dikhemah yang disediakan keraaaajaan haramjadah....

Memang dasar sial dan gampang wa cakap luuuuuu....!!!!

Ok... lah... gua nak mandi hadas besar nak samak seluruh anggota badan kerana terkena air kencing ANJING tadi..., jumpa lagi... adios... oopppsss... jangan lupa ucapkan terima kasih kepada Anjing-Anjing yang lu orang kenal... tabik spring kat Anjing2 tu semua kerana anjing2 memang ganas bebbbbb....

6 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Saturday, July 09, 2011 7:19:00 PM  

Ya Allah, Ya Tuhan ku, kau turunkanlah bala kepada mereka mereka yg zalim ini ya Allah, bala yang kekal samada mereka2 ini timpa musibah sepanjang hidup mereka. AMIN

mamat,  Saturday, July 09, 2011 7:54:00 PM  

Tanpa Nama, Sabtu, Julai 09, 2011 7:19:00 PM

Amin Ya Allah.

Kepala Bapak Amno,  Saturday, July 09, 2011 9:20:00 PM  

dankuala anak haram

tukang kata,  Sunday, July 10, 2011 8:06:00 AM  

Aku dah lama tak halalkan dunia dan akhirat

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP