IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

33 Tahun Jadi Montoghi... Tetap Bangang..!!!!

>> Monday, July 25, 2011



Perghhhh.... cermin meja solek kat rumah gua dah boleh ganti dengan mamat nih.... bersinar-sinar meghelip... lip.. lap.. lip.. lap.... hahaha....

Merampas kuasa...???? siapa nak rampas kuasa wahai montoghi oooiiiii...
Saikologi Massed...??? menatang entot-entot apa nih....???
Rampasan kuasa sosial...??? ahaha.... montoghi pelawok nih.. nak bakor jambatan apa pulak nih...???

Dia ni paham atau tidak tuntutan BERSIH 2.0 atau sengaja membangangkan diri yang dah sedia bangang tuuuu...., nak ikut saluran undang2... dah buat, suarakan dalam Parlimen... tak jalan dan semuanya dinafikan, bila dah takda pilihan maka jalanraya lah jawapannya....

Inilah jenis kenyataan2 montoghi yang membuatkan angin dalam tubuh badan gua bertiup 300km sejam nih... asyik2 nak spin cerita kononnya pembangkang jahat dan rakyat bodoh... taraf montoghi cakap macam pundek...!!!!

Inilah montoghi paling lama dalam kabinet dan politik negara dari tahun 1978 hingga sekarang... yang paling lama dan semakin bangang wa cakap luuuu... apa dia ingat sekarang ini masih dalam era 80an ke... guna suratkhabar, radio, tv hitam putih...

Kawalan Media....??? hahaha... lu orang layan baca kat situ, ini kategori bodoh ke... atau bangang terlampau...

Adussss... malas aarrr.. mau layan panjang2 pasal montoghi "win-win situations Pulau Batu Putih" nih..., macamana si Najib boleh pilih duduk dalam kabinet dia pun gua tak tau.... yang gua tau orang bodoh pilih orang bodoh... jawapannya bodoh bangang laaaaa.... pasal tu negara bakal bankrup 2019 nanti...

Dua tiga hari ni pulak.. montoghi nih suruh rakyat percaya pada video polis (bersih)... hahaha... kalau rakyat tak mau percaya dia nak buat apa...????  Lu orang agak2... apakah perkataan yang dok ada dalam kepala otak gua sekarang, khusus buat montoghi sengal sekoq nih...????

33 tahun dalam kabinet Malaysia... sampai berkilat kepala boleh buat cermin... bukannya bertambah cerdik, bertambah bangang lagi ada laaaa...

Yang pasti PRU-13 nanti pastikan montoghi nih tersungkuq beb... biarlah berambus ke Banjar Masin ke... Banjar Negaro ke... tak pun hantar ke Banjaran Titiwangsa.... kat situ ada wi-fi wa cakap luuuuu.... hahaha...

4 IkutSukaLu...::

johor born Monday, July 25, 2011 11:55:00 PM  

montori yang pernah mati hidup balik ni, paling pandai wat reverse sycology masa kat arwah semangat 46 dulu dia mmg jd master mind, manipulate Angkatan Perpaduan Ummah, sampai pas, dap kena kencing basah kuyup. Business terbaru saman bloger masukkkk lebat bro.

Isa Monday, July 25, 2011 11:59:00 PM  

Johor born;

oooo.. dia ada business terbaru ekkk... agak2 dia nak jemput gua join sekali tak...???

hahaha..

johor born Tuesday, July 26, 2011 12:07:00 AM  

dia tengah cari pelanggan la ni, gua ingat lu salah seorang dalam senarai kot, gua lambat lg, sbb gua suka paste gambar dia masa muda, masa masih pakai topi cap lagi, tu yg dia suka, nampak muda, kah kah kah

cucuopah,  Tuesday, July 26, 2011 10:34:00 AM  

Dulu, kini dan selamanya bangang montoghi sekor ni. Nak buat cam mano...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP