IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Puak2 umPORno Gila Meroyan... hahaha... Kita Bakor Lagi...!!!!

>> Friday, June 24, 2011

8.00pm tadi gua jumpa pelanggan di Tanjung Malim, so kami lepak di sebuah restoran kat pekan tanjong malim.. sambil makan sambil berbincang... bla..bla...bla..., dan di restoran tu ada big skrin dan macam biasalah waktu perdana maka siarannya adalah Buletin TV3 Suku.

Mulanya gua coverline jugak dengan customer nih.. malas nak cakap isu politik, sebab dalam urusan bisnes gua tak suka campurkan hal politik beb... tak mau ada percanggahan pendapat dan menjejaskan hubungan bisnes, itu masing2 punya persepsi dan pendirian. Kerana dalam urusan bisnes Wang adalah keutamaan (untung/rugi). Rupanya member pun sebelah PR jugak dan bercakap soal demokrasi.... hahaha... satu kepala beb... so bisnes deal canteeeekkkkkk..... Alhamdulillah... syukran.... period.

Dengan isu pung pang pung pang dalam berita tuuuu... di mana umPORno nih dah desperate dan fobia gilababi dengan Perhimpunan BERSIH Julai nanti, habis di heretnya budak2 Uitm untuk buat bantahan... dah tu pulak ntah cina MCA mana pulak dah bagi press statement membantah.. dan beberapa mangkuk dan pencacai kangkong.

Dahsyat jugak penangan BERSIH ni yeaaaa... sampai gilababi puak2 haramjadah tu di buatnya... sama juga gilababinya dengan sorang pengomen puak2 haramjadah tu.... yang gua tapis komen2 dia... hahaha.... setakat nih dah 3 komen yang dia buat... 2 komen gua sengaja delete sebab maki hamun tanpa fakta, dah tu pulak mengarut2 ntah apa2 dan komen yang terakhir nih... gua publishkan dalam entry nih... hahaha...

Saja jer.. gua nak bagi dia terbakor beb... dan misi gua berjaya hahaha.... panas baran jugak puak2 celaka ni yeaaa... dah laaa.. masuk komen dalam blog orang tak tau bagi salam... dah tu pulak nak buat macam blog kepala bapak mak dia pulak... sebijik dasar umPORno punya mentaliti...

Sekurang-kurangnya diaorg tak bacul mcm nko... hahaha... woi bacul, hentikan la.. tulis blog kalau tak sanggup kena kritik...
hahaha... mamat yang bernama rexuan nih... dah meroyan sebab gua tak release komen dia... apa punya bangang la mamat nih... dia tak baca ke amaran dalam blog nih... ikut suka gua laaa.. nak tulis apa pun, ini blog gua... bukan blog lu... tu laaa.. kecik2 dulu mak bapak hantar pi sekolah untuk belajar, tapi lu ponteng.. pi merendek betina... la ni dah jadi bangang tak tau membaca... jadilah pencacai bangang umPORno kah..kah..kah...  

Siap kutuk gua DAYUS beb.. pasal tak publish komen dia... kah..kah...kah.... mangkuk ayun punya pencacai umPORno nih... ntah dia paham maksud DAYUS yang sebenarnya atau tidak... macam Pemimpin nombor satu dia jugak si Ulul Amri Najib Razak... itu baru real punya DAYUS beb... kerana membiarkan bini dan anak beranak (pompuan) pakai seksi dan tak menutup aurat...

Tapi takpa lah... biar DAYUS di mata pencacai umPORno kerana tak mendatangkan dosa... jangan DAYUS dari pandangan Allah... jahanam gua beb... kena belasah di akhirat... oopppsss... bukan di akhirat.. dalam alam barzah dah kena belasah beb... woooo... gua takut beb.. gua tak seberani puak2 haramjadah umPORno beb.... kecut beb dengan azab Allah dalam bab DAYUS nih....

So gua nak hadiahkan baju BERSIH nih buat si mamat pencacai karat bernama Rexuan... jangan jadi gilababi bro..., tapi kalau nak jadi BABI.. ikutsukalu... gua tak kisah pun.. hahaha...
ini blog gua.. bukan blog luuu... ada FAHAM...!!!!

(Gua dimaklumkan berdasarkan IP dan server mamat yang bernama rexuan nih... seorang cybertrooper umPORno yang di bayar untuk membuat komen2 provokasi dalam blog2 PR... so.. itulah pasalnya gua bermain-main dengan keparat haramjadah nih... biar dia meroyan.. dan akhirnya dia sendiri yang lost control... hahaha... maksud DAYUS pun tak khatam... lagi mau mengajar orang... failed...!!!!) 

Berbalik pada isu Bersih... part ni gua dengan beraninya nak umumkan program2 yang bakal di adakan sempena sambutan Perhimpunan Bersih pada Julai nanti, seperti di bawah nih... hahaha... kita bakor... kita bakor.... biaq mampuih terbongkang puak2 umPORno nih... jadi gilababi sampai 9 Julai nanti... hahahaha...;
BERSIH 2.0 Announcements: Upcoming Road Shows & Global Solidarity
June 23rd, 2011 | Posted in Activities, Press Release | No Comments » | Print This Post Print This Post

Press Statement: 23 June 2011

BERSIH 2.0 Announcements: Upcoming Road Shows & Global Solidarity

It is 16 days before Perhimpunan BERSIH 2.0 on 9 July 2011. We are increasing activities on the ground in ensuring that as many people as possible receives information regarding the demands of BERSIH 2.0.

Road shows
BERSIH 2.0 would like to announce that this weekend will mark our second leg of our national road shows.

Our road shows are intended to spread awareness to the general public the issues pertaining to the Malaysian electoral system and explain our demands for electoral reform. The road show will also promote the upcoming Perhimpunan BERSIH 2.0.

Details for this week’s road shows:

1. Shah Alam, Selangor
Date : 24 June 2011
Time : 10:00pm
Venue : Kompleks Muhibbah, Jalan Taugeh 24/17, Persiaran Sultan, Seksyen 24, Shah Alam
Speaker : Syed Shahir, former President of the Malaysian Trade Unions Congress (MTUC) and one of the leaders of BERSIH 1.0

2. Kuala Selangor, Selangor
Date : 25 June 2011
Time : 8.30pm
Venue : Dewan Asam Jawa, Kuala Selangor
Speaker : Zaid Kamarudin, BERSIH 2.0 Steering Committee member

3. Johor Bahru, Johor
Date : 25 June 2011
Time : 8.30pm
Venue : Pusat Aduan Rakyat Kempas, Taman Dahlia, Johor Baru
Speaker : Hishamuddin Rais, Non-Governmental Individual (NGI)

4. Sungai Siput, Perak
Date : 26 June 2011
Time : 8.30pm
Venue : Dataran PSM, Taman Orkid, Sungai Siput
Speaker : Wong Chin Huat, BERSIH 2.0 Steering Committee member

BERSIH 2.0 hopes that residents of this area will attend our road shows to find out for themselves why electoral reform is needed in Malaysia. BERSIH 2.0 merchandise will be available at the road shows.

Global Solidarity
During the launch of the rally on 19 June 2011, BERSIH 2.0 announced that there will be rallies held in UK and Taiwan in solidarity with Perhimpunan BERSIH 2.0.

All the overseas solidarity rallies held were initiated by Malaysian citizens living abroad who supported the demands for Perhimpunan BERSIH 2.0. They personally contacted BERSIH 2.0 and expressed interest in organising a rally where they were. We regard this wide interest by the Malaysian diaspora as an indication that Malaysians from all walks of life believe in the need for electoral reform and the upholding of democracy.

We would like to announce that there are rallies confirmed in more countries:

1. Korea
Date : 9 July 2011
Time : 3.00pm
Venue : Malaysian High Commission, 4-1 Hannam-dong, 140-210, Seoul
Link: https://www.facebook.com/event.php?eid=207786825931750

2. Australia
Date : 9 July 2011
Time : 12.00pm
Venue : Malaysian Consulate in Canberra, Melbourne and Sydney (simultaneous)
Link: https://www.facebook.com/event.php?eid=196304237083769

3. Japan
Date: 9 July 2011
Time: 3.00pm
Venue: Tower of the Sun, Osaka
Link: http://www.facebook.com/event.php?eid=123767617708239

4. USA
a. Los Angeles
Date: 9 July 2011
Time: 10.00am
Venue: Consulate General of Malaysia, 550 South Hope Street, Suite 400, Los Angeles
Link: https://www.facebook.com/event.php?eid=113221532103019

b. San Francisco
Date: 9 July 2011
Time: 9.30am
Venue: Chrissy Field Picnic Area, Presidio, San Francisco
Link: https://www.facebook.com/event.php?eid=213741041997443

c. New York City
Date: 9 July 2011
Time: 10.00am
Venue: Consulate General of Malaysia, 313 East 43rd Street, New York
Link: https://www.facebook.com/event.php?eid=181904048529782

BERSIH 2.0 calls on all Malaysian citizens living in UK, USA, Taiwan, Japan, Korea and Australia to attend the rallies if they too believe in the need for clean, free and fair elections in Malaysia. Malaysian citizens living abroad should rise to the occasion and demand for their right to vote via postal ballot in the upcoming 13th General Elections.

Issued by,

Steering Committee
Coalition for Clean and Fair Elections (BERSIH 2.0)

The Steering Committee of BERSIH 2.0 comprises:
Dato’ Ambiga Sreenevasan (Chairperson), Andrew Khoo, Arumugam K., Dr Farouk Musa, Haris Ibrahim, Liau Kok Fah, Maria Chin Abdullah, Richard Y W Yeoh, Dr Toh Kin Woon, Dr Wong Chin Huat, Datuk Yeo Yang Poh, Zaid Kamaruddin, Dr Subramaniam Pillay and Arul Prakkash.

BERSIH 2.0 UK: https://www.facebook.com/event.php?eid=168396233224639
BERSIH 2.0 Taiwan: https://www.facebook.com/event.php?eid=192990560751119

FB: https://www.facebook.com/pages/BERSIH-20-OFFICIAL/213938935311531
Twitter: @bersih2
hahaha... pi mampuih laaaa... dengan SPR penipu si anjing umporno, dengan puak2 pengkecoh dan pelampau yang cuba menghalang Perhimpunan BERSIH seperti Perkasa, Pekida, Gerak Aman kepala bapak diorang, profesor2 kangkong, pelajar2 UiTM yang dipergunakan oleh puak haramjadah umPORno dan yang sewaktu dengannya...

Biar satu dunia tahu betapa korupnya sistem pilihanraya di malaysia nih....!!!! dan betapa celakanya pemerintahan keraaaaajaan barisan nasional selama ini...!!!!

7 IkutSukaLu...::

buntat,  Friday, June 24, 2011 11:52:00 PM  

rexuan, lu x nak ugut pd bro isa ke mcm puak lu ugut ambiga, bacul kot, bulan ni da masuk lum, kalau lum cpt2 mintak ngan anak rais nnti x sempat beli baju bersih, x dpt wat provokasi nanti big mama marah lak

Anonymous,  Saturday, June 25, 2011 1:11:00 AM  

puak BabiNegara paelnya camtu la..dah bodoh lagi membodohkan...bangsat punya melayu umno....

keladi,  Saturday, June 25, 2011 2:33:00 AM  

alang ke seronok nye kalu gua ade kat mesia 9 julai ni.......

jai,  Saturday, June 25, 2011 3:11:00 AM  

Kah kah kah...

Lu DELETE je komen sial puak2 haram jadah umno lahanat tu bro.

Biar dia mati beragan hidup segan mati tak mau.

Kah kah kah...

serenity9260 Saturday, June 25, 2011 11:42:00 AM  

go la bersih!kita kasi gegar satu dunia!rally kat luar negara kasi gegar sampai habis!tunjukkan macam mana buruknya gomen msia layan rakyat die!

Ni best bro!!!
Seorang Lagi Hacker Mahu Mendedahkan Identiti Ketua LulzSec
http://post-aje.blogspot.com/2011/06/pelik-aje-lelaki-amerika-di-kanada.html
Sejuta Trafik Ke Blog Anda!

terompah lu Saturday, June 25, 2011 2:08:00 PM  

gua tak kisah apa rexuan gila babi
nak kata,cuma gua harap dia cari cermin yang besar punya untuk cermin muka dia dan berkata "puak puak aku umporno yang bacul,yang pondan yang tahu minta tolong pada abang abang polis,fru dan spr bila berhadapan dengan rakyat".awwwwwww

akira Saturday, June 25, 2011 6:40:00 PM  

kadang2 aku kesian pulak kat barua2 umporno ni.. barisan nasional pukimah(pukirosmah) dah kencing diorang setengah mampos pun diorang masih nak jilat puki bn.. kenapalah malang sangat bangsa melayu kerana masih ramai bangsat2 melayu berfikir dan bertindak seperti zaman sultan dahulu kala... adakah raja2 melayu dan pemerintah yang korup itu lebih tinggi martabat mereka daripada nabi dan para sahabat sehingga tidak boleh ditegur???m

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP