IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Manyiak Langsi Wooo...!!!!

>> Wednesday, June 29, 2011


Apabila akhbar pencacai laknat utama umPORno memainkan isu "BERSIH ditaja oleh Kristian, maka lu orang sendiri mau ingatlah.

Itulah senjata umPORno sejak dulu, kini dan selamanya, apabila terdesak mereka akan memainkan isu agama, perkaumanan, ajaran sesat, penganas, fahaman komunis dan paling menjijikkan mereka akan mengheret institusi Raja2 untuk masuk campur sama.

Kepada yang dah lali dengan perangai permainan kotor dan jahat umPORno nih... lu orang boleh gelak guling2 jelah dengan isu yang cuba dimainkan oleh puak2 yang bakal jahanam tuuuu..., lu orang imbas kembali isu2 lama dan khatamkan strategi permainan puak2 laknat tu...

Al-maklumlah, salah satu strategi paling berkesan bagi menyebarkan propaganda dan hasutan adalah melalui media cetak/elektronik, jadi tak hairanlah jika TV3 suku, RTM, utuseks melayu dan segala bentuk media pencacai akan spin benda/perkara yang sama berulang kali bagi menimbulkan ketakutan kepada rakyat.. terutamanya kepada jenis melayu di atas pagar, melayu hutan, melayu kampung, melayu felda dan melayu2 lembu yang malas membaca dan mengkaji kerana kurang daya berfikir... sebab dah terbiasa dengan doktrin umPORno sejak 50 tahun dahulu.

Dalam Islam sendiri meminta penganutnya menghormati Agama lain, lagipun perkara berkaitan menghormati sesama agama juga dah termaktub dalam perlembagaan negara. Jadi apa yang tak kenanya dengan umPORno nih....???? Kenapa kurang ajar sangat sehingga melampaui batas dan tak tahu menghormati hak Demokrasi rakyat/negara.

Itulah pasalnya gua benci teramat dengan umPORno/beEnd nih sebab terlalu kurang ajar, seolah-olah negara Malaysia nih tercipta hanya untuk diorang sahaja memerintah, go to hell... wa cakap luuuu... BANGSAT...!!!!

umPORno/beEnd dah betul2 nak mampus dahhhhh.... pasal tu meroyan semacam jer.., habis semua isu sensitif di angkut keluar untuk menimbulkan sentimen perkauman dan agama bagi menakutkan rakyat... kah...kah...kah....

Bak kata Lokman Nor Adam kepada anggota Polis pada malam diorang serang Pejabat PKR... "Gaji Polis pun kita (umPORno) bayar"... kah...kah...kah... manyiak langsi woooo... itu umPORno punya gangster... kesian pulak gua tengok muka polis tu.. hahaha.. terkulat-kulat beb... hahahaha...

3 IkutSukaLu...::

Suka polis bebas,  Wednesday, June 29, 2011 12:34:00 PM  

polis?.. kah kah kah ~ kami hanya "menjalankan" perintah ...

Anonymous,  Wednesday, June 29, 2011 1:09:00 PM  

pd lokman adam,puuii !bapak lu pny duit le byr gaji polis tu.hang ingt negara ni famili hang yg punya ka?

serenity9260 Thursday, June 30, 2011 10:30:00 AM  

kalau orang melayu berani buat macam dalam citer orang putih iaitu "I Quit",mesti best!


Ni best bro!!!
Cool Aje : 2 Siri Xperia Baru,Xperia Ray Dan Xperia Active

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP