IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jom Layan Video Bersih.

>> Wednesday, June 29, 2011

Dia cakap apa wooooiiiii.... hahaha... mi no speak english.. maaaaa.... kah..kah...kah....





Gua nak pi kencing berterabuuuuuurrrrrr.... japppp.... hahahaha..., lu orang layan lah dulu bideo tahun 2007 tuuuu....  

3 IkutSukaLu...::

buntat,  Wednesday, June 29, 2011 9:40:00 PM  

kalau la media malaysia ada moderator yg mcm ni da lama umno berkubur,gua rasa la kitol lbh baik tukar jeri jd mentri, wat malu org malaysia je, berterabur kencingny

Na'im Nikmat Thursday, June 30, 2011 12:46:00 AM  

Puak2 UMPORNO bolehlah korang nak kencing..he3 lawak giler tgk mamat 2ekor tu nak tegakkan benang yng basah, lawyer tu siap nak tergelak dgr mamat 2ekor tu kencing.....

serenity9260 Thursday, June 30, 2011 10:28:00 AM  

loji kat malaysia ni sume tengah tunggu masa nak pecah sebab jumlah kencing yang diterima dari kerajaan pusat luar biasa banyaknya


Ni best bro!!!
Cool Aje : 2 Siri Xperia Baru,Xperia Ray Dan Xperia Active

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP