IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bangangnya Puak umPORno... hahaha..!!!!

>> Tuesday, June 28, 2011

Kalau dah perangai gangster dan buat cara samseng kampung dusun tu tak lain tak bukan hanya umPORno jerrr... yang punyai sifat tu...

Budaya ugut mengugut budaya siapa...???? Budaya umPORno kan...????

Budaya tikam menikam budaya siapa..???? Budaya umPORno kan...????

Budaya suka berhibur dan lagha dengan hiburan budaya siapa..???? Budaya umPORno kan...????

Budaya bercampur jantan betina, sondol laki/bini orang.. ???? Budaya umPORno kan...????

Budaya menindas kaum sendiri, budaya siapa..???? Budaya umPORno kan...????

Budaya pembohong/penipu budaya siapa...???? Budaya umPORno kan...????

Ketua Beruk Wilayah Persekutuan
Ini contoh nak di jadikan pemimpin..., akai senteng beb...
sepatutnya menasihatkan tindakan anak2 buah bukan mempertahankan beb...

Apabila terbaca di sini, dengan kejadian menyerang pejabat PKR di Tropicana semalam... bukankah itu budaya umPORno... budaya samseng kampung dusun... budaya melayu hutan, kalau orang melayu yang matang dan berilmu tidak akan buat perkara menyerang tempat orang sesuka hati mak bapak diorang.

Lu orang bayangkan bermotosikal dan berkereta dari Shah ALam ke Tropicana..., sepanjang perjalanan tersebut tidak kah menganggu lalulintas jalanraya...??? Apabila beruk2 umPORno buat kacau bilau sebegitu mana perginya Polis2 sekalian...??? Apa semua Polis dah telan heroin ke... lalok sampai tak boleh menjalankan tugas diorang menjaga keamanan negara. Bodoh piang...!!!!

Kalau Pembangkang buat perangai macam tu... dah lama kena cekup beb, apabila beruk2 umPORno tunjuk samseng atas jalanraya dan langgar tempat orang sesuka hati... polis jadi bangang lah pulak... haramjadah punya perangai.

Dari satu sudut... kejadian yang ditunjukkan semalam membuktikan bahawa umPORno adalah BAPAK segala SAMSENG dalam Malaysia dan tak tahu menghormati Perlembagaan dan Demokrasi Negara.

Jika difikirkan sebaliknya pula, bagus juga dengan apa yang diorang tonjolkan... maka semakin ramai rakyat membuka mata dan melihat betapa dangkal dan ceteknya pemikiran pemuda2 umPORno dan perkasa selama ini. Bertindak mengikut hawa nafsu dan sifat amarah... bukannya mengunakan akal fikiran.

Pengikut BODOH akan memilih pemimpin yang BODOH jugalah.... maka hasilnya adalah seperti PEMIMPIN BERUK2 MELAYU HUTAN yang berperangai jakun malam tadi... mengumpulkan segala mat rempit, bohsia bohjan untuk buat huru hara.... kah... kah... kah...

Ada hati mau bakar Pejabat orang.... perggghhh.... !!!!

18 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Tuesday, June 28, 2011 8:49:00 PM  

sudahlah... dah terang-terang puak Bershit ditaja Yahudi,supaya negara ni huru hara macam middle east!

http://www.ndi.org/malaysia

NDI Programs
In February 2005, NDI launched a program in Malaysia ......
...In July 2005, NDI organized a national-level workshop for party leaders on election reform. NDI has since conducted workshops across Malaysia to promote electoral reform in collaboration with Research for Social Advancement (REFSA), the secretariat for BERSIH

Funding
NDI programming for Malaysia is funded by the National Endowment for Democracy (NED).

SIAPA NED????

Lu baca sendiri kat Wiki lah. how they work for CIA.

Bila negara ni dah jadi boneka Yahudi,
Biar anak cucu kau kencing kat kubur kau nanti

cik eail pk,  Tuesday, June 28, 2011 8:49:00 PM  

tak kan tak tau bro... tu kan perhimpunan aman, siap dengan permit lagi pa?

Pak Long Tuesday, June 28, 2011 8:57:00 PM  

Salam Isa,
Kita cipta satu fatwa nak? Sunatkan sekali lagi puak puak nih... haha...

buntat,  Tuesday, June 28, 2011 9:44:00 PM  

tanpa nama,diatas(anjing jiran aku pun ada nama jonny- lu gua panggil jonny gak la)
wahai jonny komen lu ni gua suka:
Bila negara ni dah jadi boneka Yahudi, ( la lu tak tau rupany malaysia ni da lama jadi boneka yahudi, apco tu apa?)
Biar anak cucu kau kencing kat kubur kau nanti(yang bakal kena kencing gua agak puak2 lu, sbb anak2 kita org kita dah didik supaya kenal agama x mcm puak lu,didik jd penyamun)

Anonymous,  Tuesday, June 28, 2011 10:08:00 PM  

ha ha ha SAMSENG 1 MALAYSIA

Anonymous,  Tuesday, June 28, 2011 10:13:00 PM  

engko org yang buta perut tu, siapa yang bawa penasihat yahudi israel ke malaysia ni? APCO WORLWIDE TU ADALAH CONSULTANT YAHUDI YANG JADI PENASIHAT NAJIB BUAT SLOGAN 1 MALAYSIA, TAK TAHU KE? ATAU MEMANG ENGKO NI JENIS/ SPESIS BANGANG BIN BENGAP.

pak uda Tuesday, June 28, 2011 11:18:00 PM  

la benda ni dah lama dah org tau.depa mmg samseng..samseng taik minyak.ketua haria mai 2/3 puluh inggit mmmm mencanak lah menyalak..kepala dah sedap...kena stout ke beer ke...apalagi bwat kerjalah.salak salak salak...kejut je tu !!!!!

Anonymous,  Wednesday, June 29, 2011 12:04:00 AM  

APCO tu consultant. Kita bayar APCO, APCO ikut cakap kita. Kalau betul APCO tu yahudi ( Anwar still tak boleh buktikan) - at least yahudi ikut telunjuk kita.

NDI yahudi bayar BERSIH, Bersih ikut cakap Yahudi.Yahudi nak tengok negara Islam kacau bilau macam kat middle east tu lah!

Itu pun tak reti nak faham.

Anonymous,  Wednesday, June 29, 2011 12:13:00 AM  

Tanpa Nama, Selasa, Jun 28, 2011 10:13:00 PM

eer... APCO tak dibawa ke Malaysia bodoh!

Assignment mereka cuma improve PR Malaysia di US.
Expertise mereka di US untuk lobi investor dan politician dan improve diplomatic relation.

Itu memang scope mereka.
itu pun tak reti nak pikir. Lu pergi research sendirilah.
check website APCO ke ape ke.
Ini asyik dengar cakap pembohong no1 - 16 september - anwar.

Dah kena kencing kow-kow pun dok percaya lagi.

ho! ho! ho!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Wednesday, June 29, 2011 12:54:00 AM  

akhirnya gua berjaya buat post yang ada blog bro..he he

petai,  Wednesday, June 29, 2011 1:20:00 AM  

umnoporno ni apa dia buat semuanya halal, tak gitu bro isa...
gua pun heran juga mana perginya bapak bapak polisi..tidur ke apa???

New Hope Wednesday, June 29, 2011 1:37:00 AM  

jom bersih!

http://harapan-terbaru.blogspot.com/2011/06/diari-seekor-biawak.html

rexuan Wednesday, June 29, 2011 9:14:00 AM  

byk sungguh senarai budaya umno lu kasi kn? istana budaya pun tak berbudaya kalau begini.. lu mmg juara la isa.. juara kong kelingtong.. kalau cek dna, sure ada dna longkang dlm badan lu..

gua cer sket sama lu, budaya ugut dan tikam takdak dlm pas sbb bila diaorg buat poknik buat fatwa kasi halal. dungu2 dlm pas pun sokong.

ketua budaya berhibur sondol jantan jantan, jantan betina dah pi kat pkr. siap ada bukti lg. tp dungu2 dlm pkr sokong jugak.

budaya tindas kaum sendiri, biar kaum sendiri mundur tu ada PAS kelantan. tp dungu2 dlm pas sokong jugak.

budaya penipu pasal dulu perjuang negara islam, la ni pasal nak jilat pungkoq kapiaq tukar negara kebajikan pun ada kat PAS. tp dungu2 dlm pas sokong jugak.

lu taksub sgt nk jatuhkan bn, lu baca la media pro-pakataik byk2 sket isa. lu jgn asik dok gentel sosej lu saja. berapa byk demo haram pakataik terlepas, gua pun lost count. lgpun lu melalak kat sini apa pasal. lu pakat la plak dgn geng2 ambabiga lu pi serbu banggunan umno. lu org kan dah dpt tajaan yahudi dgn kristian. pas sure akan kutip derma utk tujuan lu. boleh la lu kumpul org2 kapir lahanats skali untuk jatuhkan pemimpin islam kat malaysia. lu mmg suka mcm tu kn? utk pengetahuan lu, bapak samseng taik kucing cakap kalau tak dpt jatuhkan kerajaan dgn pilihanraya, dia nk guna jlnraya.. mmg lu otak beku. moga tuhan kasi lu petunjuk..

si bodoh mana plak yg kait dgn APCO ni gua pun tak tau. mmg tahap kebangangan dia mengalakan radiasi loji nuklear tp satu level dgn lu la isa. dh berkali kali YB ZUL terang. APCO tu standard untuk komunikasi digital. APA LAH BODO SGT NI... BODO 1,000,000x..

DolMonggol,  Wednesday, June 29, 2011 9:58:00 AM  

kah kah kah!
bodo sial anakbabi umngok rexuan neh
kah kah kah!

klu dh BaNgang tu dok diam2 suda
jolok 50 hengget sorg suruh bikin propa kt off org!kah kah kah!
ape punya bangsat la umngok neh

hancur otak rempit2 yg dh mmg terang BaNgang tu dibodohkan umngok!
kah kah kah!

bunbinban,  Wednesday, June 29, 2011 11:02:00 AM  

pencacai2 umno yg komen kat sini mesti antara yg buat pertunjukan beruk sarkas kat Tropicana mlm tu. Kepala bapak korang APCO cuma jadi PR dlm urusan di US je, yg satu Malaysia tu apa dia, kebetulan?. One Israel One Malaysia!. Konon Bersih agen yahudi, hek ele baru tangkap korang dah mandai buat tuduhan....bodoh. Korang simpan je bodoh korang kat anak2 korang. Lg pun spesis bodoh mcm korang ni kira'rare', so elok gak di lindungi( dlm keadaan terkawal..lebeh2 tak leh...hahaha) supaya agar menjadi contoh untuk anak cucu cicit kitaorang....contoh supaya tidak jadi bodoh mcm korang. Aku nak taanya, korang ni tak pernah buat survey ke pasal tahap meluatnya rakyat2 yg cerdik terhadap umno?. Jgn tanya penjilat korang, mmg la jawapan dia jawapan cari makan sesuap nasi atau se'jug' air kencing. Samseng Ek?

Isa Wednesday, June 29, 2011 12:09:00 PM  

Lu orang jangan layan budak rexuan tuuu... dia di bayar untuk provokasi beb...

Betul jugak cakap Pak Long kat atas tu, kita sunatkan jer.. diorang nih lagi sekali... hahaha...

rexuan Wednesday, June 29, 2011 1:33:00 PM  

pandai la lu pilih nick. naBUNbaBInjamBAN.. canteekk. hanya si kitul yg mcm lu org saja ambil bulat2 fitnah pakataik. tak nak kaji pastu tolak ilmu plak. mmg bangsat fikiran lu tahap exosfera. lu punya hujah atas kebetulan nama Satu Malaysia? mmg dangkal otak lu. gua igt lendir pak lu byk sgt msuk dlm otak lu masa mak lu pregnant dulu laa..
pasal apa lu tak pertikai nama PAS? bukan patut jadi PIP ka? Pan Malaysian Islamic Party bukan?
utk pengetahuan lu, takdak siapa yg tak bodoh dlm dunia ni. semua ada dia punya bodoh. tp jgn jd bodoh sampai tak bleh diajar. org sudah kasi ajar apa itu apco lu tak mau dgr. bebal tahap kuda kepang, buat letak celah kangkang saja otak lendir lu tu. patut la lu bleh kena perintah dgn ambabiga tu? ambabiga tu kata nak serah memo pada agung tp tk buat appointment pun. tu pun lu org bleh ikut punkoq dia. heran 3x. kalau dah ketuak umum lu org pun main pungkoq mesti la pengikut dia pun sama, betul?

lu ada buat survey ka tahap meluat rakyat peel pada pakataiks? gua ckp tk pyh buat survey, tuggu pru 14 saja. lu tak perasan ka yg ikut rusuhan kotor 2.0 lu org2 pas yg dh kena tipu dgn poknik dn hj hadi saja? gua cakap lu pegi la rusuhan tu, tgok sendiri.

tak kan gua nak diam kot dan biar si kitul mcm lu org berpakat dgn kapir lahanats musnahkan islam dn melayu kan malaysia ni utk anak cucu gua? moga2 tuhan kasi lu org petunjuk!

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP