IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Terbaik Buat umPORno...!!!! Buka Minda..!!!!

>> Wednesday, May 18, 2011

"Harga kentang, bawang dan lada kering yang kita import naik, harga gula juga naik dan kita tidak jadi negara pembekal gula, tetapi kerajaan bagi subsidi yang membolehkan kita membayar bukan pada harga sebenar," katanya MUHYIDIN YASIN.

TAPI MAT SEMBAB LUPA SUPAYA DIJADIKAN NEGARA MALAYSIAL NI NEGARA PENGELUAR GULA GARAM KENTANG UBIKAYU JAGUNG BERAS DAN BERBAGAI2 LAGI BARANGAN MAKANAN LAIN, CUBA MAT SEMBAB KAJI BETUL2 NEGARA NI DAH 50TAHUN LEBIH MERDEKA..MERDEKA..MERDEKA... JADI TIDAK LAYAK KAH KITA MENJADI NEGARA PENGELUAR BAHAN MENTAH YANG SANGAT POPULAR DIRANTAU ASIA.

OLEH KERANA MAT SEMBAB DAN P.M DAN RAJA2 NI SUDAH SELESA DUDUK DIATAS KERUSI EMPUK YANG MENGALAS KEPALA TAIK DIORANG JADI MEREKA LUPA BAHAWA TANAH MELAYU NI BESAR BOLEH BUAT LADANG TEBU, LADANG UBIKAYU, LADANG SEGALA LADANG. TAPI KERE-JAAN UMNO TELAH MENGHABISKAN DUIT WAKTU TIBA NAK PILIHANRAYA, MERASUAH RAKYAT SUPAYA MENGUNDI UMNO AGAR UMNO TERUS BERKUASA MENJAJAH DAN MENJARAH KERINGAT BANGSA MELAYU DAN BANGSA MALAYSIA YANG LAIN.

AKU BUKAN ORANG BAIK KALAU AKU MENULIS BENDA JAHANAM MACAM NI... KORANG ORANG UMNO KENA TAU BAHAWA KENAPA DULU PORTUGIS, BELANDA, ARAB CINA INDIA DATANG KETANAH MELAYU DAN MAHU MEMERINTAH NEGARA INI..???

KERANA TANAH MELAYU ADALAH NEGARA PENGELUAR BAHAN MENTAH. TANAH MELAYU DIKENALI JUGA SEBAGAI SEMENANJUNG EMAS OLEH TAMADUN INDIA PURBA. SEMENAJUNG MELAYU MENYAMBUT PEDAGANG DAN PENGHUNI DARI INDIA DAN CINA SEAWAL ABAD PERTAMA MASIHI LAGI.

JADI SILA BUKA KEPALA OTAK RAJA2 MELAYU DAN PEMIMPIN MELAYU YANG SENTIASA MAHU MEMASTIKAN AGAR ORANG MELAYU TERUS MENJADI HAMBA KEPADA RAJA2 SIAL NI SEMUA. PERGI JAHANAM....

YA ALLAH ENGKAU HAPUSKANLAH RAJA2 MELAYU DAN PEMIMPIN MELAYU YANG MEMPERHAMBAKAN DAN MEMAKAN BAHAGIAN KAMI YANG TIDAK KAMI REDHOI.

Nukilan: NikbinJidan

5 IkutSukaLu...::

buntat,  Wednesday, May 18, 2011 12:21:00 AM  

gua suka entry ni, pedas tapi berisi

udang galah,  Wednesday, May 18, 2011 1:35:00 AM  

Naikkan lagi....penyokongmu tetap bersamamu untuk selama-lamanyer... Jangan tak naik tau...

Blog 1 Malaysia Wednesday, May 18, 2011 2:14:00 AM  

semua naik
Politik BN Politik Setan - Undi BN Undi HARAM. Adik2 wajib sebarkan kpd mak ayah dan kawan2. Sayang adik :-)
>>>http://Blog1Malaysia.blogspot.com/<<<

Mamak Kutty Wednesday, May 18, 2011 8:02:00 AM  

perut buncitmu..

kurusnya bayi mereka..

Anonymous,  Wednesday, May 18, 2011 9:39:00 AM  

bro..boleh tak buang perkataan MALAYSIAL tu?...tq

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP