IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Siapa Kata Osama Laden Mati...???

>> Monday, May 02, 2011


Perghhh... banyak blog yang siarkan kisah Osama Laden terbunuh... muakakaaaaa.... mamat tu elok jer... sembang sambil minum kopi dengan gua petang tadi.... dah tau umPORno tu penipu lagi mau percaya kaaa...???

Lu orang dah tau si Amerika laknat tu di belakangi oleh yahudi... bapak segala penipu di dunia nih... samalah juga dengan barisan nasional/umPORno... penipu... menipu.. fitnah... bikin cerita lawak gilababi... guna gambar guna video... nak bikin gempak bagi orang percaya... kononnya... hahaha...

Padahal apa yang diorang buat tu... segalanya hanya nak menutup kelemahan diri diorang sendiri yang kantoi setelah bercakap besar kononnya dioranglah yang hebat... at the end what happen bro....???? Kantoireeee..... wa cakap luuuuu.... hahahaha.....

Itulah juga yang terjadi dalam Malaisia nih... cakap besar kononnya barisan nasional sahaja pandai memerintah... kononnya ekonomi naik mendadak, FDI masuk gilababi punya banyak... tapi harga barangan tetap ikut naik sama... apa barang bhai.... kadar inflasi semakin tinggi... rakyat miskin bertambah banyak... kalau lu orang tak caya.. cari statistik orang bunuh diri berapa ramai beb... akibat apa...????

Presiden Amerika dengan Perdana Menteri Malaisia... apa bezanya... hahaha... bezanya pada sekoq negro... dan sekoq lagi melayu pekan.. hahahaha.... persamaannya adalah sebagai anak didik yahudi israel zionis... bapak segala penipu sejak zaman nabi lagi.... kah...kah...kah... lagi mau percaya kaaaa...????

Sebelum Osama Laden yang ori benar2 mati.... lebih baik lu orang kasi mampus dan bunuh dulu barisan nasional dalam PRU 13 nanti....

Takbir... takbir...takbir... buat OSAMA LADEN...!!!!!!!!!

Mampus... Mampus...Mampus... buat barisan nasional...!!!!!! Pi mampus laaaaahhhhhhh....!!!!

25 IkutSukaLu...::

sheikh teluk intan Monday, May 02, 2011 11:12:00 PM  

Takbir..takbir...takbir , buat Osama Laden samaada masih hidup atau telah mati syahid!!!!!

Mampus...mampus..Mampus UNNO-BN

Jahanan..jahanam..Jahanam UMNO-BN

Bangang--bangang...Bangang Najib.

Anonymous,  Monday, May 02, 2011 11:14:00 PM  

bodoh betul penulis blog ni..

Sharpshooter Monday, May 02, 2011 11:32:00 PM  

http://sharpshooterblogger.blogspot.com/2011/05/benarkah-osama-telah-mati-atau-strategi.html

Perniagaan Dari Rumah Monday, May 02, 2011 11:36:00 PM  

PENULIS BLOG YG KURANG DIAJAR OLEH BAPAK N MAK...
NYESAL GUA MASUK BLOG BODOH TAHAP CIPAN..

Isa Monday, May 02, 2011 11:38:00 PM  

Sheikh Teluk Intan;

Yesss.. takbir buat Osama Laden...!!!

Isa Monday, May 02, 2011 11:39:00 PM  

Sharpshooter;

Nanti gua jengah ke sana.

Isa Monday, May 02, 2011 11:40:00 PM  

Perniagaan Dari Rumah;

Lu tak baca ke Peringatan di atas blog gua nih...

hahaha...

siapa yang bodoh dan bangang sebenarnya nih... kah..kah..kah...

English tips Tuesday, May 03, 2011 12:03:00 AM  

My first time here, desire a wonderful night, all. Carlos from Brazil

Isa Tuesday, May 03, 2011 12:24:00 AM  

English Tips;

Lu mana punya mamat brazil sesat kat sini pulak dah...

Kirim salam kat jenifer lopez/shakira bro... hehehe...

ada otak Tuesday, May 03, 2011 12:30:00 AM  

bro gua rasa la usa ngan israel nak tutup buku pasal osama dan nak fokus pada iran..nak bg rakyat dia dan dunia sokong untuk serang iran,sebab isu osama dah berjaya..israel pun dah duduk kat iraq..tunggu masa je..

jai,  Tuesday, May 03, 2011 12:36:00 AM  

Perniagaan Dari Rumah berkata...

PENULIS BLOG YG KURANG DIAJAR OLEH BAPAK N MAK...
NYESAL GUA MASUK BLOG BODOH TAHAP CIPAN..

=========================================

Kah kah kah...

Apa masalah ko nih???

Tak dapat hasil lumayan jana pendapatan dari rumah ke???

Kah kah kah...

Dah la masuk rumah orang tak bagi salam, ko kata tuan rumah macam2 apa hal???

Mak n bapak ko ajar ko macam tu ke???

Kah kah kah...

Isa Tuesday, May 03, 2011 12:51:00 AM  

ada otak;

biasalah otak penipu amerika, matlamat menghalalkan cara... iran dalam bahaya sekarang ni.. selainnya semua dah kena sapu dengan amerika...

politik minyak beb...!!!

Isa Tuesday, May 03, 2011 12:53:00 AM  

jai - salam bro;

mamat tu mental stress bro... adik beradik nazrina lembu, peberet luuu.. hahaha..

kot mak n bapak dia lembu agaknya.. hahaha..

jai,  Tuesday, May 03, 2011 1:02:00 AM  

Salam bro ISA.

TQ atas lu punya info Periok nasi beriyani gam.

Hari Sabtu lepas gua gi layan, memang sedap bro!!!

Cuma gua harap kedai tu tak ada kena-mengena dengan wak senbab!!!

Kah kah kah...

Isa Tuesday, May 03, 2011 1:10:00 AM  

Jai - W'Salam bro;

Wow.. berselisih hari bro.. hahaha.. gua repeat pada petang Jumaat tu bro... hehehe.. esoknya (sabtu) lu pulak..

Kompom takda kena mengena dengan Mat Sembab bro... orang kita juga bro...

Sybilla Khalil Tuesday, May 03, 2011 1:56:00 AM  

"janganlah kamu menyangka bahawa mereka yg Syahid itu mati, melainkan mereka itu Hidup disisi Tuhan mereka (ALLAH SWT)

shawlife,  Tuesday, May 03, 2011 1:05:00 PM  

hahaha ni sure perancangan jahat amerika untuk mengalihkan cerita seks anwar dari perbincangan rakyat malaysia (bak kata pencacai umno la)

ataupun..

ni strategi nak naikkan semula mata wang amerika haha

tukang kata,  Tuesday, May 03, 2011 4:03:00 PM  

wah-wah kalau dilihat dari plot penceritaannya mirip-mirip jer scene di sini cuma sini melayu pekan plawok 1malaisia kat amerika tu negro plawok 1 dunia

Amacam ok ka,  Tuesday, May 03, 2011 6:20:00 PM  

BUKTI MEDIA MASA MALAYSIA "PENIPU"
PENYEBAR FITNAH..

Kisah OSAMA membuktikan media masa malaysia suka menyampaikan berita TANPA KEMAHIRAN(sebab otak tahap sabri chik...sawan buih naik otak dah) MENILAI KEBENARAN BERITA YANG DITERIMA.

Kepada Rakyat Malaysia, bawak mengucap banyak-banyak, sebab selama 30thn ditipu dan menjadi AGEN-AGEN PEMFITNAH SUKARELA.

Utk AGEN R.THAMBI yg tak dpt gaji,
Masuk neraka ada harapan,
itupun kami tak doakan,
Fitnah itu amalan Rahim Thambi dgn SETAN,
Betul itu antara Rahim Thambi dgn tuhan,
Tapi pastikan jgn tanam sebelah teman.
Teman nak kubur teman Aman.

Anonymous,  Tuesday, May 03, 2011 7:47:00 PM  

Macam 'tahap anjing' aje komen penulis blog ni...Aku bukan pro politik, tapi camne pasai Osama ada kaitan ngan BN? Daripada ko tulis blog, baik ko pegi mampos, buang karan aku bukak blog 'anjing' ko nih!!!

Isa Tuesday, May 03, 2011 8:01:00 PM  

Lohhh... ANJING 7.47pm mana pulak yang sesat kat blog nih.... cissss... bau bangkai aaarrrr... syuuuhhhh... syuuuhhh... !!!!

ada otak Tuesday, May 03, 2011 8:58:00 PM  

Tanpa Nama
Selasa, Mei 03, 2011 7:47:00 PM

bukan pro politik,tp marah bebenor kait ngan bee end dia..
kah3.. ini spesis eskay..

Isa Tuesday, May 03, 2011 11:11:00 PM  

ada otak;

yang dipersoalkan persamaan antara amerika-malaysia yang mengunakan skrip penipuan yang sama atas nasihat israel.

yang anjing bukan pro politik tu melalak kat sini apahal...???

ini mesti kes pemahaman bahasa kantoi nih... bangang anjing-anjingan... kah..kah...kah....

Pencacai SeMalaysia® Wednesday, May 04, 2011 1:29:00 AM  

kahkahkah...

tibai kaw2 anjing tahap anjingan tu bro isa...

apapun,gua sokong lu ikut tajuk je nih..!!

kahkahkahkah

Anonymous,  Monday, May 09, 2011 6:00:00 PM  

cerita pasal osama laden.. tapi kutuk kerajaan.. mang gila la lu.. x nak tinggal ngan kerajaan p wat negara sendiri la... hahahaha apa ka bangang.. nie la manusia,, di didik oleh kerajaan,, di beri pendidikan tinggi2 at last jadi macam nie.. x da rasa bersyukur.. subahanallah

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP