IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Sebelum Perang Katak Mampus Dulu

>> Monday, May 16, 2011

 “Kalau nak perang salib boleh. Kalau kata keamanan yang kita ada tak memadai dan kemahuan tak mencukupi, kita akan sambut…Jangan ingat orang Melayu Islam diam kerana takut.

“Sebelum pengikut tewas di medan peperangan, ketua (PERKASA) dulu akan mati di hadapan bergelimpangan dengan darah,” katanya disambut tepukan kira-kira 150 hadirin.
kah..kah..kah... itulah kata2 Presiden Perkasa Al-Kataki... si bebal yang menjadi puppet umPORno untuk bermain isu perkauman dan agama bagi melaga-lagakan kaum melayu dan kaum lain di negara ini.

Apakah si katak ini yang bertaraf Ahli Parlimen masih bangang dengan Perlembagaan Negara yang sudah jelas dan terang menyatakan Islam sebagai Agama Persekutuan dan kaum lain bebas mengamalkan agama masing2.

Apakah dengan tuduhan bangang dari seekor Anjing Besar yang di mainkan oleh Utusan Meloya boleh di jadikan asas terhadap isu ini. Sedangkan tuduhan tersebut masih samar2 dan berkemungkinannya tak benar langsung, hanya provokasi politik murahan.

Gua setuju dengan Menteri Kpop bahawa Al-Kataki tidak mewakili melayu keseluruhannya, bagi gua statement Menteri Kpop nih... terbahagi kepada dua faktor, pertamanya kerana Al-Kataki nih... barua diorang yang secara tak langsung memberi political mileage kepada umPORno dan keduanya statement beliau sekadar melepaskan batuk di tangga sahaja untuk menghalalkan supaya Al-Kataki tidak di ambil tindakan undang2 atas kenyataannya yang mengugat keharmonian pelbagai kaum di Malaysia..

Gua juga menyokong gesaan Gerakan supaya di ambil tindakan terhadap Al-Kataki atas kenyataan beliau yang boleh mengugat kestabilan negara.

Kepada melayu2 sekalian, tak perlulah termakan hasutan Ibrahim Ali tuuuu..., kalau dia nak perang biar dia perang sorang2... dan biar mampus dulu... orang macam tu tak perlu di ikut kerana hanya bersandarkan kepada tuduhan yang tak berasas dah melompat tak tentu pasal.

Gua konfiden... belum start perang jantung dia yang dah kondem tu... berhenti berdegup dulu. So... pedulikan jelah mamat sengal tu.. dan pastikan dalam PRU-13 nanti Katak sekor nih takda tempat lagi dalam Parlimen... kah..kah...kah....

Nota: (Sorry.. aaarrr.. gua tak dapat update blog seperti biasa kerana masih di Selatan tanahair atas urusan cari makan sambil bawa anak2 bercuti dan bergembira beb... "Keluarga Di Utamakan")

13 IkutSukaLu...::

leekonyou Monday, May 16, 2011 4:34:00 PM  

16 May 2011
Adakah Ahli dan Pemimpin-pemimpin Pas Sememangnya Bodoh???

Mengapa penulis katakan ahli-ahli dan pemimpin-pemimpin Pas??? Kerana PKR mana ada ahli!!! 400,000 ahlipun tipu....Jadi yang terus-terusan kena tipu oleh Anwar dan keluarganya adalah ahli-ahli dan pemimpin-pemimpin Pas yang selama ini begitu mendewa-dewakan Anwar...

Nyawa Anwar dan Keluarga Terancam???

Ulangan Episod Penipuan Racun Arsenik dan Suntikan HIV 1998!!!

Biarkanlah diri anda terus-terusan ditipu!!!

Jangan letakkanlah minda dan akal anugerah Allah s.w.t. kepada anda ke tahap otak keledai...


Posted by ISAC at 14:12
16 Mei 2011 3:31 PM

buntat,  Monday, May 16, 2011 5:37:00 PM  

lompat si katak lompat,
lompat la tinggi tinggi,
lompat brahim lompat,
jangan kena darah tinggi,

leekonyou,
jgn emosi bro, nnti kena serang skit jantung mcm panglima perang lu tu, sape lak nnti yg nak pegang tombak,

gua x nak jwb komen lu, sbb kalu gua komen nnti gua ngan puak pas gua jatuh taraf cipan bodoh piang mcm lu, diatas salakkn bulldog lu tu kita org xyah sahut tkut jd mcm pandi kutty lak.
teruskan salakkn lu dgn irama umprono lu yg sumbang biarla spisies lu yg sambut. teruskan cita2 murni lu itu bravo bravo

symhash@gmail.com,  Monday, May 16, 2011 7:45:00 PM  

itula pun modal utk nak tunjuk kekuatan yg dipenghujung politik,,ingatkan makin lama makin cerdik,,rupanya makin lama makin dungu,,,itulah sebabnya kalau org puji kita,,,cepat2 pulang balik dekat yg berhaq....nate bengong berahim kontot ni,,,,,

MOH KEMBARA Monday, May 16, 2011 9:55:00 PM  

Assalamualaikum, kalau dilayan jadi kita termakan umpan. Make dono jer.

leepukilu,  Monday, May 16, 2011 10:00:00 PM  

syabas2 leekonyou,luu sama mcm pukima brahim hantu minyak tu,ada keli ada udang,pas kah pkr kah ada ahli 40org kah 4juta org kah,apa yg luu sesak nafas dgr keahlian PR,baik ko cari modal ternak pandi kutty lagi elok,harga naik beb mcm Ron97,waa komen luu dgr nanti kena darah tinggi baik waa diampun katak bwh rumah tetap quwqq3 mcm najis dan benggap kebang limau....so renung2 bodolahluu

724422 @ matyo Monday, May 16, 2011 10:28:00 PM  

ni lah sekor2nya katak yg PAS ada.
nak buat lagu mano.. PAS terpaksa buat kiro dgn katak ni dulu...

45 kerusi dun
23 PAS
22 BN

majoriti tipis PAS
N34 Temangan, Machang - 75 undi
N32 Gaal, P.Putih - 43 undi
N09 Kota Lama, K.Bharu - 34 undi
N35 Kemuning, Machang - 2 undi

Diharap dgn bantuan katak (kira-kira 1000 penyokong) dapat merampas kembali kerusi P.Pasir (134 undi) & Tendong (789 undi) di Parlimen Pasir Mas.

Jadi percaturan PAS pada masa itu ialah, gadaikan 1 Parlimen untuk 2 DUN demi menyelamatkan Negeri Kelantan.

Kempen Jom Tukar Link

buntat,  Tuesday, May 17, 2011 12:40:00 AM  

bro isa lu g cari makan kat melaka lu ada singah x kat itu taman buaya, atau zoo air keroh kat situ paling ramai pendekar, anak buah panglima brahim alkataki, jgn lupa amik gambar kenang2an pendekar2 tu. kahkahkahkah

TRUE POWER Tuesday, May 17, 2011 1:50:00 AM  

mamat ni duduk kat melawati...sombong takde orang nak kawan dengan dia sebab takde prinsip

TRUE POWER Tuesday, May 17, 2011 2:06:00 AM  

hoi lekoyoool.. ko ni orang umnoporno ke..ko dapat kontrak supply pe....ada ko dapat saham orang melayu yg billion2 tu....

DSAI berjuang untuk rakyat.. pasai tu ramai orang sokong dia harap kan umno...tak habis2 kontrak2..komisen2 rasuah2...pasai tu org melayu tak maju2...

skandal PKFZ ada pekasam kisah..ekonomi tak maju ada pekasam kisah..FDI tak ade ade ko kisah...tak habis2 ketuanan melayu

barang semua naik ade ko kisah... ko ada blog sendiri tak payah nak selit2 kat sini

udin Tuesday, May 17, 2011 8:03:00 AM  

adooyai la si barua tegar umno ni... ko kate pas bodoh tapi apahal lak si imam sekular lu si najibon nazak dengan muka yg ditampal kulit babi hutan 30 inci hari2 dok merayu pas join umno... kalo ko kate pas bodoh bermakna umporno sejuta kali lagi bodoh bahlol la sebab dok suruh orang yg ko kate bodoh tu join parti porno ko yang sememangnya bodoh bebal bahlol dan cibai...

udin Tuesday, May 17, 2011 8:03:00 AM  

adooyai la si barua tegar umno ni... ko kate pas bodoh tapi apahal lak si imam sekular lu si najibon nazak dengan muka yg ditampal kulit babi hutan 30 inci hari2 dok merayu pas join umno... kalo ko kate pas bodoh bermakna umporno sejuta kali lagi bodoh bahlol la sebab dok suruh orang yg ko kate bodoh tu join parti porno ko yang sememangnya bodoh bebal bahlol dan cibai...

gondrong.,  Tuesday, May 17, 2011 11:53:00 AM  

Bro, sapa kata 150 org hadir masa Ibrahim Alkataki ni dtg Gombak...x sampai 100 org pun...
org kampung yg dtg pun adalah dlm 50 org, tu pun org2tua je bro...
Yg selebihnye, Indon2 yg di impot... hahaha... kesian Alkataki...

gondrong.,  Tuesday, May 17, 2011 11:57:00 AM  

Yg lu org p layan mamat leekonyou tu pe hal...naik tocang la dia...
kalau lu buat dek je... diam la dia tu...kah kah kah...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP