IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Polis Malaysia Takut Dengan Ah Long.. Kah.. Kah.. Kah..

>> Tuesday, May 10, 2011


TAKTIK TERBARU: Poster 'along' yang cuba memperdaya pelanggan dengan meniru warna dan mengubah ejaan sebuah bank sekitar Bangi. -- Foto BHM

PDRM sibuk kononnya nak benteras ceti haram, bersepah iklan ceti @ along di Malaysia ni. Apa yang dibuat olih badan penguatkuasa, polis dan Majlis Tempatan?.. Hapah... semuanya sama... merekalah sebenarnya tali barut para ceti haram atau along-along sial tu...

Berita kat atas tu gua rembat dari Kerajaan Rakyat... hahaha...

Kalau nak tanya bab benteras Ah Long nih... lu orang kena tanya dengan Menteri KPop kah...kah...kah... benteras Ah Long kepala bana dia... kat bawah nih petikan dari Kpop yang pernah berikrar suatu masa dulu;
Menteri Keselamatan Dalam Negeri Dato’ Hishamuddin Tun Hussien berikrar akan memburu dan akan membanteras kegiatan kongsi gelap yang turut bertindak sebagai ah long tanpa kompromi.
Polis dengan Ah Long 2 x 5 jer... beb..., ada jugak polis yang pinjam duit dengan Ah Long.... muakakakakaaaaa...

Dah bertahun beb... sampai sekarang pun tak habis2 lagi isu Ah Long nih... katanya Polis Malaysia cekap... kat mana kecekapannya... hahahaha... setiap iklan Ah Long pasti ada nombor telefon... cuma Polis jer.. yang takut nak tangkap... kah..kah..kah...

Bodoh....!!!! nak menipu rakyat pun agak-agak laaaaaa....

7 IkutSukaLu...::

buntat,  Tuesday, May 10, 2011 9:33:00 PM  

lambang kita yg lucah dipandang indah dan mulia,bersatu dgn amah, buat fitnah, cogankatany,umprono terus marah untuk rakyat malaysia

minta izin bro sambungan lirik umprono.

agak2 siapa kat belakang along ni ye, ssh bebenor pak polisi nak sattle. atau masssuukkk

Anonymous,  Tuesday, May 10, 2011 10:23:00 PM  

hisapmudin tu kan pondan,
mana ada telor beb




jamil

Isa Tuesday, May 10, 2011 10:56:00 PM  

buntat;

biasaklah... kalau takda orang politik belakang along nih... dah lama along semua tu padam...

Macam filem tamil jelah malaysia nih...

Isa Tuesday, May 10, 2011 10:57:00 PM  

Salam Jamil;

Mana lu tau pondan tu takda teloq... hahaha...

buntat,  Wednesday, May 11, 2011 2:29:00 AM  

tu la bro, muskil kepala hotak aku ni siapa yg kat belakang along ni, cuba riki2 bro

Raden Wednesday, May 11, 2011 7:05:00 AM  

nak settle kes2 nuar lagi senang dari nak settle kes2 along... hahahahahahahaha

Raden Wednesday, May 11, 2011 7:08:00 AM  

kalau kepala ALONG tu anwar ibrahim... aku yakin dh lama ALONG pupus dari bumi m'sia ni

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP