IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Nasib Sekor Buragas Siam.

>> Thursday, May 05, 2011

Lawak laaaa... buragas siam nih...;

"Ia rakaman biasa dengan catatan masa sahaja. Saya bukannya menuduh Anwar tetapi wartawan yang telah menonton video yang membuat penilaian,” kata Eskay.

Buragas bersumpah dalam Masjid..;

"........wallahi, wabillahi, watallahi, aku bersumpah bahawa aku dan Datuk Seri Anwar Ibrahim berada dalam paparan video yang dirakamkan pada 21 Februari 2011. Datuk Seri Anwar Ibrahim adalah pelaku dalam video tersebut. Sekiranya aku melakukan fitnah, maka Allah akan melaknat akanku."

Makhluk buragas macam nih... nak di kategorikan sebagai apa aaarrrr...., cakap berbelit2... nak kata keling paria... rasanya tak patut..., nak katakan lidah ular mulut biawak... ada persamaan kot... dah macam binatang pulak gua tengok.. mungkin binatang lebih mulia dari buragas celaka nih... keeee.... dia nih anak setan bapak iblis... hahaha....

Cakap pun dah tak betul.... macam dah kena laknat jerrrr..... hehehe...

15 IkutSukaLu...::

buntat,  Thursday, May 05, 2011 12:29:00 AM  

biasa la bro, org mcm ni ckp belit2, pas ni kalau kantoi, di ckp lak dia dipaksa lak

Isa Thursday, May 05, 2011 12:33:00 AM  

bubtat;

spesies macam nih.. kalau jumpa bagi penerajang dulu.. baru ada akai kot...

jai,  Thursday, May 05, 2011 12:40:00 AM  

Salam bro ISA.

Lu pernah dengar perkataan "siam perut hijau"???

Gua rasa lahanat tu dari spesis siam perut hijau.

Spesis busuk hati mengalahkan bangkai!!!

Kah kah kah...

Isa Thursday, May 05, 2011 12:50:00 AM  

jai;

Bukan setakat mengalahkan bangkai jer..

Dah memang tahap bangkai pun si buragas siam nih... kah...kah...kah....

buntat,  Thursday, May 05, 2011 1:14:00 AM  

bukan penerajang je bro, sula je terus mcm ceta semerah padi

mountdweller Thursday, May 05, 2011 1:16:00 AM  

Salam Anakanda

Dah gila dah kot? Kifarah sumpah ke apa?

Lang Thursday, May 05, 2011 2:54:00 AM  

bro... ini dinamakan gurauan sang kelembai...

mula2 merapu usik orang... bila kantoi...

start meraban pulak.... kantoi lagi...

bila org dah mula syak... apa lagi... meracau lah dia...

dalam mahkamah, doktor mengesahkan buragas ini kurang siuman ketika melakukan kesalahan...

sindrom 3M

Anonymous,  Thursday, May 05, 2011 7:45:00 AM  

itu dah mula nampak dah sikit-sikit hasil product dari apa yang dikilang kan oleh be end porno umcorup kita sama-samalah tunggu dan tengok nanti ada lagi lebih hebat dari ini akan muncul , mungkin spesis lain pulak sapa tau polisko ka sprmko ka atau sprko

Anonymous,  Thursday, May 05, 2011 9:45:00 AM  

Bro blom ko trajang dia bagi aku lempang sekali boleh?

--as-- Thursday, May 05, 2011 9:57:00 AM  

dia tengok dato' seri anwar ...??..ishhh dia ni tak senonoh jugak la..

Raden Thursday, May 05, 2011 12:38:00 PM  

eskay cakap A... org UMNO/BN percaya 101%... bila eskay pusing ckp Z... laagiiii org UMNO/BN yakin beratus2 %... hahahahahaha... lawak sngat dh UMNO ni... hahahahahaha

tukang kata,  Thursday, May 05, 2011 4:57:00 PM  

aku rasa eskay ni dah pokai tu yang sanggup jadi juru sumpah.. duit gaji raja siam bayaq dah habis so tarak keja kena cari keja ler..takde benda nak jual, jual maruah pun bole la janji masyuk... agak-agak brapa kera jaan najib bayaq untuk perlakuan sumpah tu yang membuatkan ramai orang menyumpahnya.... mari kita tanya ahli umporno sure boleh tau punya

paloibinmulau Thursday, May 05, 2011 8:59:00 PM  

bro ISA,

betul ke info kat blog2 geng pakatan yg kata eskay ni bapak indu mak siam. dia ni islam convert. cuma teman teringat masa sumpah tu mmg la sebutan eskay ni tak mcm melayu yg biasa. bacaan Bismillah dgn syahadah dia ada lain la sebutannya.

heatonxp Saturday, May 07, 2011 11:26:00 AM  

1.Perasan x ??Thambi Cirit & eskey tu sikat rambut kedepan???
2. Thambi Cirit siap pkai minyak lagi kat rambut. eskey pulak,tersusun mcm style rambut kedepan..perasan???
3.Mengapa cuba tutup dahi??

ada kisah (dlm islam)mengatakan, kamu akan melihat didahi mereka(fmason) tertulis kaf,fa, ra...x da kaitan kot...ahakss..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP