IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Anjing-Anjing Politik...!!!!

>> Friday, May 20, 2011

Dalam entry di sini, gua dah sebutkan kebanyakkan kakitangan keraaa..jaan adalah barua anjing keraaa...jaan barisan nazional/umPORno. Salah satu buktinya seperti di bawah nih...;

Bukti 1 ;

Datuk Abdul Rahman Ismail dari Cawangan Khas yang memperalat Pejabat Pelajaran Daerah Bachok bagi menyebarkan fitnah terhadap Datuk Seri Anwar Ibrahim, pada 19 Februari 2011 dalam program ‘Seminar Isu-isu Keselamatan Negara Masa kini’ di dewan Seri Bentara, Sekolah Menengah Beris Panchor yang melibatkan penyertaan 2,000 warga pendidik seluruh Kelanatan.

“Seminar itu bukan mengenai keselamatan negara tetapi mengupas isu video seks dan tragedi Memali.

Bukti 2 ;
Penceramahnya ialah Supt. Mohamad Nadzri Mat Isa, Unit Cawangan Khas Bukit Aman. Kira-kira 800 nelayan di sekitar Daerah Kuala Muda dipanggil oleh Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM) untuk menerima bantuan sara diri RM200 sebulan di MRSM Merbok.

Di atas pentas itu dia membelasah Anwar, KeADILan, DAP dan PAS habis-habisan dengan ‘bahan-bahan bukti’ audio visual yang turut dipersembahkan. Ceramahnya seratus peratus adalah propaganda politik untuk memburukkan Pakatan Rakyat di samping mempertahankan kerajaan BN.

Justeru itu..., kepada kakitangan keraaa..jaan yang ingin menjadi anjing2 politik umPORno/barisan nazional di gesa untuk meletakkan jawatan dan tumpukan kepada politik sepenuhnya.

Macam HARAMJADAH perangai lu orang semua... bukannya nak jaga kepentingan rakyat dan negara, sebaliknya nak jaga kepentingan parti politik yang dah nak mampus tuuuu... BODOH bin BANGANG... harap sekolah jer... tinggi..., tugasan rasmi Kerajaan dengan urusan parti pun tak tau nak beza...!!!!

Bulan ni... jangan ambil gaji dari perbendaharaan negara, pergi minta dengan umPORno...!!!!

12 IkutSukaLu...::

Lang Friday, May 20, 2011 3:36:00 PM  

bro... gaji kena ambik bro... sbb dah pakai unipom... claim kena buat bro sbb petrol dah pom... yg tu hanya duit tambahan bro... untuk byr pom-pom... lg pon klu harap gaji mn cukup bro... klu bozz bule... tak kan adik bozz tak bule.... gung..gung.. gung..gung

Anonymous,  Friday, May 20, 2011 3:56:00 PM  

Datuk Ibrahim Ali dapat gelaran baru iaitu DIA atau sebaliknya DIA = Datuk itu anjing.................umno

MOH KEMBARA Friday, May 20, 2011 5:05:00 PM  

Assalamualaikum Yob, anjing Mr T si Karabas lagi mulia kot!

Ketuo keluargo...,  Friday, May 20, 2011 6:54:00 PM  

Bro.. den nak perbotulkan sikit ayat pertamo lu kek dalam entry ni yang berbunyik ->

"gua dah sebutkan kebanyakkan kakitangan keraaa..jaan adalah barua anjing keraaa...jaan barisan nazional/umPORno."

yang elok eh... "kebanyakkan kakitangan ATASAN keraaa..jaan"

teraso den bro bilo den baco tu.. den ni kuli yo dalam kerajaan.. tapi den bukan la barua anjing keraaa...jaan.." hehehehe...

Isa Friday, May 20, 2011 9:37:00 PM  

Lang;

Makan duit haram tiap bulan bro... patut laaa.. masalah sosial makin berlambak.., yang banyaknya anak2 orang atasan keraaa...jaan lah...

Isa Friday, May 20, 2011 9:37:00 PM  

Moh Kembara;

Begitulah kira2-nya...

Isa Friday, May 20, 2011 9:40:00 PM  

Ketuo Keluargo;

Ralat: Den minta maap banyak2 kepada kakitangan kerajaan yang baik2 macam ekau haaa...

"Kebanyakkan Kakitangan Atasan Keraaa..jaan adalah barua anjing keraaa..jaan barisan nazional/umPORno"

Ok.. gua dah betulkan... hahaha...

buntat,  Friday, May 20, 2011 10:09:00 PM  

bro entry lu yg lama ada satu iklan, "DONT BITE HAND THAT FEED YOU" kalau xsilap gua la, dari ayat tu je da tunjukan yg duk atas tu anggap kakitangan keerajaaaaaaaaaaaaan mcm anjing, bg yg bersetuju dianggap anjing mesti la patuh wrrrraaafff, wrrrraaafff, bagi yg ada fikiran x rela you (pinjam kata2 nyah kat lrg taib)

leepukilu,  Friday, May 20, 2011 10:32:00 PM  

Anjing belaan umnogod tukang kutip sampah je dipejabat dia bos dia sampah waa tak respec bos mcmni kalau jumpa kroni/pencacai umnogod mulalah tangan kaki megemetar,even pegang telepon pun gagap cakap, sepatutnya bos mcmni tak layak memimpin jabatan always YES SIRRRR zaman koloni,MEMANG BODOH taik X saja lebih mcm mana 1malaysia nak dipercaya rakyat sedangkan mereka dah entot2 dulu...kah,kah,kah

Ketuo keluargo...,  Saturday, May 21, 2011 12:24:00 AM  

Isa : Mokaseh yo.. hahahaha..

Buntat : den plak tengok iklan tu dalam perpektif yang berbezo.. kito sumo tau.. duit gaji orang gomen macam den ni hasil eh daripado cukai dan duit rakyat etc.. makno eh.. iklan tu adolah untuk orang dalam iklan tu sendiri.. rakyat yang bagi dio makan sebonar eh.. hahahaha..

otaistillkick Saturday, May 21, 2011 1:09:00 AM  

tak semua kakitangan begitu... kita kena faham . Sesiapa memerintah pun kakitangan kerajaan tetap sama.Yang berubah cuma pentadbir dasar saja. Yang lain masih bertugas ikut kehendak pemerintah semasa. Cuba perhatikan negeri yang di perintah PR. Kakitangan masih orang sama.

Yang penting kakitangan kerajaan sebagai pengundi gunakan undi sebaik mungkin untuk menolak pemerintahan yang berlaku zalim.

MAFIABOSS Sunday, May 22, 2011 12:19:00 AM  

Tindakan displin yg tegas hendaklah diambil keatas pegawai-pegawai polis ini kerana melanggar peraturan2 yg terkandung dlm 'hukuman tetap ketua polis negara' dan dibawah peraturan2 perkhidmatan awam..jgn buat Malaysia mcm bapak korang punya negara...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP