IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

6 Jam.., Siap 1 Batu Nesan..!!!!

>> Monday, May 23, 2011

Banyak blog hari ini melaporkan keadaan Ketua Darjah Hakim Negara yang di katakan kritikal dan berada di "I See You"..., dan ada juga yang mengatakan keadaan mamat nih dah stabil... hahahaha... yang mana satu betul... mampuih pi kat depa... sebab tak menguntungkan gua pun.. dan takda makna pun bagi rakyat low class macam gua nih... lainlah kalau gua VVIP... hahahaha...

Allah MAHA Mengetahui..., gua doakan jika Allah menentukan hidup mamat tu masih berguna untuk kesejahteraan rakyat Malaysia, maka selamatkan dan berilah kesembuhan ikut ketentuannya, jika hidupnya kelak bakal menyusahkan rakyat Malaysia, maka rentaplah nyawanya supaya rakyat Malaysia tidak teraniaya..., selainnya pandai2 lu oranglah nak letakkan tafsiran perasaan simpati pada tempatnya.

Gua cuma tunggu masa bila pulak si Peguam Negara, Pengerusi SPR, Menteri2 yang korup dan Kakitangan Atasan Keraaa...jaan yang menjadi barua umPORno/barisan nazional tu.... nak jatuh tergelincir dalam bilik air, koma dalam lima enam bulan.... lepas tuuuuu... innalillah...., sebab dah benci teramat sangat dengan kelakuan dan perangai diorang yang mentekedhaghah duit rakyat dan mengabaikan amanah yang di berikan.

Bukannya apa... dah kepercayaan dan budaya Malaysia macam tu kan..., lu aniaya orang... lu zalimi orang lain... lu bersubahat dengan perkara2 yang menindas, menipu dan aniaya rakyat.. maka hukuman Allah itu tunai... hahaha.. cash in advance beb... terutamanya kepada mereka2 yang di amanahkan untuk menjaga kepentingan rakyat...

Sudah lupakah kepada Mokhtar Abdullah, Dr. Ristina, Bini Azizan Drebar.... dan bla..bla...bla..., ada juga yang dapat bonus oksigen tapi masih tak blah... blah... jugak... dah tersungkur pun masih tak sedar diri lagi... kali ni... tergolek lagi kat satu tempat dengan Ketua Hakim Negara... kot keluar nanti masih nak melalak lagi... wa tak tau nak kata apa dah....kah..kah..kah...

Makbul juga doa Ustaz Fadzil Noor... Aaaaaammminnnnnnnnn.....!!!!


Berbalik pada kisah mamat Ketua Darjah Hakim Negara tuuuu... lu orang agak2 dalam masa 6 jam sempat tak kalau gua pahatkan batu nesan...., kalau Najib Razak boleh... gua pasti bolehkan... kah..kah...kah...

Gua nak calling-calling malaikat Izrail jap.... nak tanya perkhabaran.. untung2 masyuuuukkkk... bisnes kain kapan dan batu nesan gua nih.... hahahaha....

8 IkutSukaLu...::

Pak Oncu Monday, May 23, 2011 9:25:00 PM  

kah kah kah gua memang TIDAK ada kesihan n simpati kepada KATUA DARJAH ni,,, lu poei baca blog gua ,,

Anonymous,  Monday, May 23, 2011 9:26:00 PM  

Gua sokong lu la.Memang keras bahasa lu.Tapi tak pa bagi puak-puak cam tu memang patut pun.Tapi puak-puak jenis ni memang tak sedaq-sedaq.Asyek ikut selera UMNO-APCO punya skrip.Bila dah nak mampus baru tau......

tok ggawo Monday, May 23, 2011 9:47:00 PM  

assalam !

grrrrrrr ! tak salah do'a camptu bro, memang itu yang patut pun, kadar do'a orang bawah yang di ganyang, terbaiiiiik, gua sokong lu.........

Anonymous,  Monday, May 23, 2011 10:03:00 PM  

Gua puasa sehari kalau ketua darjah ni meninggal

johor born Monday, May 23, 2011 10:04:00 PM  

mana ada istilah taubat pd manusia mcm ni bro,da jd darah daging,lu tgk je la berape kutu yg da kurang oksigen pn masih nak menongkat langit,

Pak Lubis Tuesday, May 24, 2011 12:15:00 AM  

Peguam Negara Guni Empat Tail bila pulak gilirannya...???? Harap dalam masa terdekat juga....

Abbs Tuesday, May 24, 2011 2:30:00 AM  

Gua sokong beb.. kah kah kah
ketua darjah kanggaru negara patut mampos
ketua darjah penguin negara pun patut mampos gak
ketua muke negara bila nak mampos ?
bilan semuanya pemegang2 amanah yg tak amanah langsung ni mampos, gua tak sanggup coretkan liang lahat utknya sebab mereka jijik sampai ke usus, patut di berikan pada babi jew makan beb kah kah kah kah
dan yg terakhir sekali,

Allah s.w.t sangat maha penyantun lagi maha pengampun, pesan gua.. bertaubat lah gerombolan2 pencacai2 umno seperti peguam negara, hakim kanggru tu, IGP, bos SPRM, bos SPR, dan kakitangan pendakwataraya

kerana sesungguhnya hidup ini tidak lama, hanya berkisar 60 tahun sahaja beb, lu buat jahat, aniaya olang, bunuh olang, mintak ampun cepat2 beb, bertaubat nasuha beb, kalau pun manusia macam gua ni kompem takkan maafkan lu beb, kalu bley cepat la lu mampos! kah kah kah, tapi Allah s.w.t pasti boleh mengampuni dosa2 lu beb.. sob sob sob.. tercedey la plop gua tetibe beb..

Anonymous,  Tuesday, May 24, 2011 7:00:00 AM  

puak ni semua mana lah tahu nak taubat..asyik teguk benda haram jer....kena wat kenduri arwah walau belum jadi arwah...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP