IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

TV3 Lucah...!!!

>> Thursday, April 28, 2011

Pendedahan demi pendedahan yang mengantoikan umnGok Porno yahudi laknatullah dalam isu tuduhan Anwar Brahim main pelacur...

Tapi gua peduli apa dengan video seks tersebut, takan Malaysia boleh bankrup hanya dengan kes liwat dan video seks... hanya puak2 kepala hotak senget macam gang gerombolan jer yang taksub gileeerrrr... dengan cerita nih... bangang....

Bagilah seribu satu hujah penafian pelakon tu bukan Anwar Brahim, kalau dah termaktub dalam Perlembagaan Malaysia bahawa Anwar Brahim si pelakon tersebut.., lu orang nak kata apa wooooiii... tak caya lu orang pi tanya Gani Pak Tail... kah...kah..kah...


Gua cuma nak tahu siapakah pelacur tersebut... bila di amati betul2... pelacur tu ada iras2 pembaca berita TV3 Suku jer.... sebuah stesen TV Malaysia yang bertaraf sundal...

hahahaha....

6 IkutSukaLu...::

pakwewewewewewe,  Thursday, April 28, 2011 12:20:00 PM  

assalamualaikum uncle Isa..

aku dah terdelete blog aku la bro..sbb aku nk tutup akaun google..tah camne sekali terpadam blog aku..hehehe...

aku rasa pompuan tu pang chin fei..

ahahahahahaha

keladi,  Thursday, April 28, 2011 12:20:00 PM  

bro isa,gua x kesah sgt gan anwar tau.gua tau itu umporno yahudi laknat tu mesti mau anwar kontoinye.
gua mau tau itu amoi la.manyak cun la.kasi cari amoinye nama baru best.boleh kita kendurikan kat puak2 bangang.

Anonymous,  Friday, April 29, 2011 4:03:00 PM  

Aku syorkan nazak buat sumpah laknat tentang skandal dengan Ziana Zain di PD N9. Nazak juga kena sumpah laknat tak bunuh Altantuya. Nazak juga kena buat sumpah laknat tentang video sex tu. Apa macam berani ke si Nazak buat. Apa pendapat kamu semua?

Anonymous,  Friday, April 29, 2011 4:27:00 PM  

aku tak kata pang chin fee...tp maacammm daaa....mcm tu laa kes ni...

Anonymous,  Monday, March 12, 2012 8:35:00 PM  

anwar pukimak!!sah kote bengkok hehehe

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP