IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Perghhh... RM750,000 Cash...???

>> Sunday, April 10, 2011

"Dua minggu lepas seorang setiausaha politik kepada ******* ** telah dicekup oleh SPRM di sebuah hotel di Bukit Bintang. Bersamanya ditemui wang tunai sebanyak RM750,000 cash. Selepas disiasat di dalam akaunnya ada sebanyak RM5 juta....di rumahnya pula ada lima buah kereta mewah!"

"Tetapi apa yang hendak saya sebutkan kat you, setiausaha politik berkenaan dibebaskan. SPRM tidak charge dia... sebab apa you tahu, sebab ada kompromi. Katanya beliau didesak letak jawatan kalau tidak dia dichargekan. Beliau dibebaskan kerana nak jaga menteri berkenaan...

"You jangan tulis dulu nama setiausaha politik ini. Cukup kalau you sebut dia adalah setiausaha politik kepada menteri dari Selatan, tulis menteri kanan..cukup!" pesan dan ajar putra berkenaan panjang lebar.

"Kejadian ini memalukan Umno. SPRM juga terlibat, bila mana kalau ia menimpa orang Umno ia akan dilindungi dan cari sejuta helah untuk tidak didakwa, tetapi kalau kena ke batang tubuh pembangkang, cepat-cepat dichargekan...." jelasnya lagi tersempuk-sempuk kerana benci dan geram dengan apa yang berlaku.

"Saya nak you ambil gambar hotel berkenaan dan masukkan dalam blog you!" katanya. Iya... nantilah bila balik saya akan pukul gambar hotel berkenaan dan pamerkan dalam blog. Kalau tidak menjadi masalah saya akan masukkan muka penyangak negara itu sekali. Bila orang tengok betapa besarnya hotel tempat setiausaha politik itu sering melaram orang boleh agak berapa banyak wang yang dia punya. - MSO

Bercerita pasal puak2 umPORno nih... mana ada yang elok beb, semuanya mata duitan, rasuah, betina dan pelbagai lagi lah....

Kenapa mamat setiausaja politik menteri ni tak terjun bangunan untuk bunuh diri beb... ini yang gua musykil nih..., mamat yang di katakan kantoi dengan voucher RM30 hengget diorang kata bunuh diri... yang ni pulak kantoi dengan RM750 ribu... cool jer.... sihat walafiat lagi.... kah...kah...kah....

Boleh laaaa... Boleh laaaa... Malaisia Boleh..... muakakaaaaaa....

10 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Sunday, April 10, 2011 5:44:00 AM  

Salam bro,
aku nak tau gak sapa nma mamat yg xterjun bngunan ni..hahaha

BZ,  Sunday, April 10, 2011 5:45:00 AM  

Tu tandanya tiada harga diri! Atau
pun terlibat sekali.Hoi! buat kerja
tak kira bululah.Tak rocklah takutx!
Takut hanya pada ALLAH!

Anonymous,  Sunday, April 10, 2011 7:47:00 AM  

Hang nak tahu sapa mamat kaki rasuah tu....memang Setpol orang paling berkuasa dari selatan....ha ha...selalu keluar TV ceramah agama konon...kaki songlap selalu nak minta komisen setiap projek kat kementerian paling penting kat Masia ni...memang banyak kereta mewah...dulu 3/4 tahun dulu tarak apa sekarang mak oi...orang UMNO pun jelous tengok...

Anonymous,  Sunday, April 10, 2011 8:23:00 AM  

Saya tak heran, lagipun SPRM tu manusia bukan malaikat,kata saja SPRM tu badan bebas tetapi ia dipengaruhi oleh ahli perniagaan dan ahli politik, kalau dah depan mata ribu-ribu takkan tak nak. Tepuk dada tanya selera

Bidan Terjun,  Sunday, April 10, 2011 8:35:00 AM  

kalau tangkap setiausaha politik tu jawapnya bukan mamat tu yang terjun bangunan tapi pegawai SPRM tu la pulak yang terjun... aku cadang bangunan SPRM buat jer platform untuk terjunan bunjee untuk cubaan terjun selamat dan lepas tu sapa yang nak terjun ikut jer tingkap sure mampos punya

Anonymous,  Sunday, April 10, 2011 9:01:00 AM  

pro gua mau pesan pada bapak-bapak sprm, lepas-lepas jugak, tapi jangan lupa rekodlah apa-apa yang patut nak rekod, kerana lepas ni PR akan masuk gelangang, tahulah nasip orang sial macam ni....

Anonymous,  Sunday, April 10, 2011 9:41:00 AM  

Hang nak tahu sapa mamat kaki rasuah tu....memang Setpol orang paling berkuasa dari selatan....ha ha...selalu keluar TV ceramah agama konon...kaki songlap selalu nak minta komisen setiap projek kat kementerian paling penting kat Masia ni...memang banyak kereta mewah...dulu 3/4 tahun dulu tarak apa sekarang mak oi...orang UMNO pun jelous tengok...

HINT NI MCM BOLEH BACA AJE

ada otak,  Sunday, April 10, 2011 9:49:00 AM  

insyaAllah..klau PR mmrintah pahni,tau la csetpol tu langit tinggi rendah..ehh2 silap,bngunan sprm tinggi ke rendah..

Raden Sunday, April 10, 2011 11:10:00 PM  

bro, rasuah2... songlap2 ni suma x penting la... yg penting, sex tape nuar... yg tu kena RCI... 108 bill duit negara hilang x de org pon desak RCI... hahahahahahaha

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP