IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ini Entry Terakhir Gua... Bye...Bye....!!!!

>> Tuesday, April 19, 2011


Assalamualaikum Semua;

Gua just nak bagitau kepada lu orang ini adalah entry terakhir gua untuk hari ini dan kita berjumpa lagi hari Khamis minggu depan.

Gua tak pasti nak usung laptop ke sana atau tidak, sebab gua nak bebas bercanda di Batu Feringghi oopppsss... GoaldCoast... layan kepala layan mata tengok minah saleh..., pramugari gua pun boleh berbikini kat sana.... harap2 Allah takda di sana bak kata mak si Fasha Sendad hari tuuuu.... kih..kih...kih.... kat malaisia tak boleh berbikini kan... hehehe... 

Gua nak pergi Honeymoon dengan Pramugari untuk kali ke 17 sepanjang kami berumahtangga, gua bukan macam Adun Port Klang beb... dan gua bukannya macam Pegawai Kanan Kementerian yang berpangkat Datok beb.... anak dah bersusun paku pun nak buat projek luar lagi.... dah laaa... bodoh nak mampus... tak takut dosa pulak tuuuu...., ikut contoh macam gua nih.. nak projek bawak pramugari.... halalan toyyibahhhhh.... kah..kah...kah...


Dan gua juga berharap gang "Datok T" takda kat hotel di sana.... kalau tidak mampus gua nak sorokkan jam Omega gua... dan mengelabah nak check setiap sudut bilik hotel tuuuu... manalah tau ada kamera tersembunyi, bukannya boleh percaya puak2 tuuuu... jenis kawan makan kawan punyeeeaaarrr.... hahahaha....

So... Adios semua nak check-in dah.... chow.. chin.. chow...

KLIA: 6.48pm

26 IkutSukaLu...::

Maskinah Hj M Damairah Tuesday, April 19, 2011 7:42:00 PM  

Klu dah 17 tahun mana ada lagi I CATCH, tetapi untuk langkah keselamatan bawalah senser supaya nanti jangan U R CAUGHT lepas seminggu UTUBE

dollahyankee,  Tuesday, April 19, 2011 8:20:00 PM  

kalu terlupa bawa seluar mandi, pi laa bondi beach, tak gaduh pakai seluaq...

Hanz Newman Tuesday, April 19, 2011 8:56:00 PM  

Suka lu la, janji lu bahagia & selamat sunia & akhirat!

ada otak,  Tuesday, April 19, 2011 9:03:00 PM  

saspen je tajuk bro,ingat dah lupa aku janji..standard mesia ramai yg bodoh dr crdik,kat bandar pun ramai,apa lg kat pdalaman,nmpak gaya blog ni memang x bleh letupkan sampai sudah la..ape2hal pun sel.honeymoon bro..tlong tengok2 kaw.sesuai kat sana,nak hantar balik semula kilang lynas tu..

cekli@abg chor Tuesday, April 19, 2011 9:12:00 PM  

SELAMAT BERCUTI DAN BERISTIREHAT...KUMPULKAN MAKLUMAT DAN IDEA BILA LEPAS CUTI LETUPKAN.

JAGA DIRI BAIK-BAIK SERTA JAGA KESELAMATAN AHLI KELUARGA TAKUT NANTI datuk T ADA KAT SANA LAK.

Cucuopah,  Tuesday, April 19, 2011 9:35:00 PM  

Nak ikut......boleh tak????? Gurau aje.... Anyway selamat bercuti. Nanti lepas cuti boleh belasah umporno kow kow lagi.

wak man,  Tuesday, April 19, 2011 9:38:00 PM  

siyott pnya n3..wak nti bln 6 nak vacat gak..

mountdweller Tuesday, April 19, 2011 10:07:00 PM  

SELAMAT BERCUTI ...... ERATKAN KEKELUARGAAN.

Kerajaan Rakyat Tuesday, April 19, 2011 10:20:00 PM  

Salaam beb... selamat bercuti.. pergi dan kembali lagi..

warta 365,  Tuesday, April 19, 2011 10:53:00 PM  

salam bro,
wahhh..pegi ostolia dia...

emmm..masuk ostolia tuh bawak duit dalam karung guni x..buh duit dlm beg,bukan dalam karung..wkahakhakahka

me no spik inglish..

Tinta.Muallimah Tuesday, April 19, 2011 11:25:00 PM  

Projek no berapa pulak yop ? Tak nak renti lagi ke.....? Kesian Mem...

MOH KEMBARA Tuesday, April 19, 2011 11:57:00 PM  

Salam Yob ISA, jangan seludup belacan!

jai,  Wednesday, April 20, 2011 12:11:00 AM  

Kah kah kah...

Buat suspender je lu nih.

Kah kah kah...

Apa pun selamat bercuti bro!!!

adan Wednesday, April 20, 2011 1:24:00 AM  

salam.. larh ingatkan apa tadi.. buat suspen je.. selamat bercuti bro ISA.. ^_^ australia tuuu...

Keladi,  Wednesday, April 20, 2011 5:16:00 AM  

Slmt bercuti bro.
Jgn lu bukak kedai nasi kandak uhah le.
Nanti rame tertido kt sane.

Bawak kapal selam gua baik2,nanti tenggelam lak

Irwan Wednesday, April 20, 2011 9:31:00 AM  

Cibai lu. Wa ingat lu betul2 nak berenti blogging tadi..

siyess...l;u berenti, wa berenti jugak...

lu inspirasi wa...

Anonymous,  Wednesday, April 20, 2011 10:20:00 AM  

Jangan lupe yek blikan kite bruang koala jantan ngan betinanya. kang tak ada kwan plak dia.

AmenoWorld Wednesday, April 20, 2011 3:21:00 PM  

paneh ahti aku baca neh beb, paneh.. nak cari bikini jap.. pinjam fasha punya kot2 muat le, badan dia besar dari aku.. kah3x

Abang Chot,  Wednesday, April 20, 2011 7:44:00 PM  

Bro sedap la lu dapat petik buah kiwi.... jangan tesalah petik yaaa.. nanti terpetik Datuk T punya nahasss lu...hik hik hik...

MAFIABOSS Wednesday, April 20, 2011 10:17:00 PM  

Jangan lupa bro...sambil bercanda ditepian pantai tu calling2 lah umi hafilda minta tengok 18 buah video SX yg dia simpan tu...tak sabar rasanye nk tengok..lu pujuk le dia romantik2 sikit..dia kasi tunjuk satu video pun dah ok sesangat le bro..gua rasa minah ni jenis pemalu yg teramat..cadangkan je kt dia serah aje video2 tu kat Trio Datuk T utk wat preview kat carcosa..

crayon Thursday, April 21, 2011 6:28:00 AM  

aku ingatkan entry terakhir sebab
hang nak jadi blogger bik mama yang
dapat RM5k sebulan.. hahahahahaha...

mael,  Thursday, April 21, 2011 1:28:00 PM  

xbalik lagi ka bro...

muqlis04 Monday, April 25, 2011 12:22:00 PM  

bro masa serfing kalau ade foto cun2..jangan lupa tepek kat sini bro..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP