IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Superimpose Didier Drogba Rupanya...!!!!

>> Friday, March 18, 2011

Bagi merungkai persoalan yang timbul berkaitan gambar di atas, dan seperti biasalah isu ini akan di spin dan di pertahankan oleh puak2 umnoapco sebagai gambar superimpose dan bermacam lagi bla..bla..bla....

Maka seorang pembaca setia dan sahabat maya blog ini dengan berbesar hati telah bagi link ini kepada gua dalam ruang komen. Ribu riban terima kasih pada saudara Jai.

Di bawah ini adalah petikan komen beliau yang asli dan tulus macam tajuk lagu kumpulan Search.... hahahaha.... peberet gua tuuuu....(nak layan lagu kat sidebar tu ada... tekan butang play jer...)
jai berkata...Salam bro.

Sebelum ada yang pertikai kenapa muka gelap tapi badan cerah, gua nak bagi link biar diorang buat kajian kenapa muka Didier Drogba gelap tapi badan cerah.

http://www.allvoices.com/contributed-news/7706817-soccer-idol-drogba-calls-for-unity-in-ivory-coast/image/60795190-didier-drogba

Biasa la tu, nak tegakkan benang yang basah bukan senang.

Kah kah kah...

So... lu orang buatlah perbezaan gambar tuuuuu... ori atau spicy.... muakakakakakaaaaa.....

p/s: saja bikin gempaq... gambar drogba kat atas... muka penzina umnoapco nih... kat bawah... hahaha... so .. jangan lupa tau...

"Ingat umnoapco, Ingat Dangdut, Ingat Zina, Ingat Rasuah, Ingat Judi, Ingat Arak"

7 IkutSukaLu...::

Gerakan Anti Najib/Rosmah Friday, March 18, 2011 11:27:00 AM  

Salam Bro... berapa banyak ingat daa, tapi tak apa lu taruk banyak mana pun orang boleh ingat, ingat. Tapi gua tetap 'Ingat Umno, Ingat Celaka'

Anonymous,  Friday, March 18, 2011 12:49:00 PM  

Biasa la tu bila dah kena plak kat batang hidung sdiri mula lah kata superimpose la fitnah la tipu la ... bila tuduh Adun Pas berzina puak UMNOK ni mati hidup balik pun akan percaya tapi tunjuk bukti x de...kulit org melayu kebanyakan mcm tu ar muka hitam klu tangan smpi siku pun hitam gak bila tang badan tu cerah skit dari muka dgn tangan biasa ar tu... takkan la bende tu pun nk kene ajar org BN = BodohNyer ni ...
(aku rasa kalau ade yg buat cerita Tuan Guru Nik Aziz lepak kat kelab dangdut pun puak2 UMNOk/BaNgang nie percaya walau mcm mn pun besar fitnah pun percaya) ha..ha..ha.. dasar bebal x blh dididik....

=MElayu Buahku=

Anonymous,  Friday, March 18, 2011 1:10:00 PM  

Muhyidin: sila berikan sample air mani untuk buktikan gambar tu superimpose...

hahahaha...

Waris,  Friday, March 18, 2011 3:10:00 PM  

Mana pegi anak haram yg selalu kata blog lu mcm sial tu? Dah mampos kena petir kot?

Anonymous,  Friday, March 18, 2011 4:01:00 PM  

Pada hemat saya gambar tersebut ingin memberitahu kita bberapa perkara...

1. Muka KB tu semacam mengalami "Premature Ejaculate"
2. Muka awek tu senyum tawar je sebab dah biasa sgt bila main ngan KB tu asik premature ejaculate je.

3. Kedua -dua nyer not "fotogenic"

Anonymous,  Saturday, March 19, 2011 9:19:00 PM  

umno punya org kepala otak..kalau lu org tipu diorg mesti caya punya,tapi kalu lu cakap benar diorg akan cakap lu fitnah lah,lu tipu la superimpose macam lagi-lagi,sebab apa dulu aku punya kepala otak sama diorng..bodo punya org umno...otok kat kepala otak kat siku...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP