IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

RM600 ribu beb... tak hebat lagi keee.....????

>> Friday, March 18, 2011


Hebat memang hebat... tiada yang sehebat Rosmah Mansor dalam segala hal.... baca sini...

Sekarang lu orang sudah tahukan kenapa pagi2 buta di hari Jumaat yang mulia ini gua katakannya hebat... ????

Weeeeiiii ... Noh Omar... !!!! Lu punya Kementerian Pertanian dan Asas Tani boleh kasi tutup laaaaa.... tak berguna satu sen pun... gagal menjutawankan petani2 di Malaysia dan lu jugak boleh letak jawatan laaaaa... pi main jauh2...

Kah..kah...kah.... Rosmah Mansor memang hebat.... hahahahaaaaaa...... RM600 ribu beb... tak hebat lagi keee.....????

Sekian terima kasih....

6 IkutSukaLu...::

garu,  Friday, March 18, 2011 9:32:00 AM  

dia ni x guru...siapa yg bodoh jadikan dia menteri pertanian

TheSniper Friday, March 18, 2011 9:43:00 AM  

Bantuan RISDA untuk Skim Tanam semula 2011 dah tinggal 10% dari sebelumnya. Contoh: 2010 30 juta, 2011 3 juta. Apa rahsia disebalik?
Rakyat didahulukan atau dihulukan?

Waris,  Friday, March 18, 2011 3:14:00 PM  

Ape bendanya rock melaon tu bro?

Isa Friday, March 18, 2011 5:55:00 PM  

Waris;

Rock Melaon... yang tergantung dua biji kat mak badak tu... hahaha...

Fatmawati MN Friday, March 18, 2011 8:03:00 PM  

Hmmmm...saya pun ibu tunggaljuga...mcm mana nak contact wife PM nih? nak minta modal nak berniaga....sbb dia perihatin sangat nampak nya terhadap ibu tunggal dan ibu tertinggal!

Raden Friday, March 18, 2011 8:23:00 PM  

sejak rosmah ada ni... aku tengok kementerian lain mcm x de fungsi jer... hahahahahaha

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP