IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jom Nonton Filem Blue Malam Nih...??? Halal Beb...!!!!

>> Tuesday, March 22, 2011

Perghhhh... dalam 2 hari ni kecoh pasal video lucah yang kononnya kalau ikut takrifan Pak Janggut Kulim 100% Anwar Ibrahim punya kerja... hahaha..., gua just nak tanya laaaa.... Zul Nordin dah tengok ke video tuuu..

Dah tu ada pulak pak2 menteri termasuk PM menafikan keterlibatan pihak2 tertentu... semuanya melatah tak tentu pasal kenapa...????

Yang polis pulak apa kejadahnya nak menunggu lama sangat, pergi jelah pegang Datuk T yang di maksudkan, clue dah ada semuanya lengkap, rampas jelah video seks tersebut untuk siasatan. Kalau video cctv kes pembunuhan adik nurin jaslin lu orang boleh hantar sampai ke amerika nak dapatkan pengesahan imej, takan kes berprofil tinggi macam nih tak boleh kot....

Jikalau CSI malaysia macam gampang dan di ragui kewibawaannya, hantar jer... kepada CSI Hollywood beb.... kah..kah...kah... pasti settle punyeaaaarrr.... kah..kah...kah..., so sekarang ini tak payah laaa... nak speculate siapa hero watak porno tuuuu.... selagi tiada bukti yang sahih dan jelas...

Selagi tiada bukti yang sahih dan jelas, tak payah laaa... nak perbodohkan rakyat malaysia dengan isu seks nih... banyak lagi perkara lain yang perlu di fikirkan... tuuuu... kat Sarawak tu lebih penting, jahanam BN Sarawak ... maka jahanamlah umnoapco kat semenanjung nih... bak kata Mat Sembab "Jembalang2 dari Semenanjung".... hahaha... bangang punya TPM... perasaan dirinya mungkin dari kepulauan sulu kot...

So.... cerita kat atas tu sebenarnya nak bagitau pasal menyampahnya gua dengan game politik malaysia nih..., tak habis2 nak sogokkan minda rakyat dengan perkara yang karut marut... yang belum terbukti kesahihannya.

Walau apapun... gua nak ajak lu orang semua turun ke dataran merdeka malam ini, gua nak anjurkan tayangan filem lucah kat skrin besar dataran merdeka... sesiapa yang berminat boleh turun malam ni.... tayangan bermula lepas Isyak.... kah...kah...kah....

Menurutnya, jika tayangan yang diaturkan oleh seseorang individu yang hanya dikenali sebagai Datuk T dibuat untuk mencari keuntungan, maka ia satu kesalahan.

Gua rasa tak bersalah sebab mamat nih dah bagi lesen beb....., kerana tayangan filem lucah tu bukannya atas niat untuk mengaut keuntungan, saja jer... seronok2.... jom layan malam nih....

Adios....

4 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Tuesday, March 22, 2011 5:55:00 PM  

apa punya bodoh. Yang pegi skodeng kawan tu projek buat apa. Kalau dah tau tu Anwar punya kerja, call je lah pak najib, pak muhyidin, tentera, polis, jakim, jakun kepong tempat tu. Mana dia mau lari. Bodoh punya Datok T.

AKU KAKI SEX,  Tuesday, March 22, 2011 6:58:00 PM  

Salam bro..pakat ramai ramai blogger datng rumah aku ada tayangan sex free aki dan jalang fist klas..diulang bro free je tak yah bayar..amacam ..ADA BERANI TENGOK

LU PIKIR LAH SENDIRI

Anonymous,  Tuesday, March 22, 2011 8:58:00 PM  

bodoh punya menteri...boleh cakap cam tuuu...lepas ni boleh tengok cita prono beramai ramai...

Norham Wednesday, March 23, 2011 12:10:00 PM  

Ni baru dia pakar undang-undang. Patutlah cd lucah mudah dapat di Malaysia rupanya tak salah. Dulu dia ni kata pendatang asing bukan punca jenayah di Sabah ni dah timbul pula fatwa baru hahaha. Sendiri mau ingatlah bro

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP