IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Jom Main Teka-Teki "Birthmark"... hahaha...

>> Wednesday, March 16, 2011


hahaha.... jom main teka-teki... siapa tau ada berapa "birthmark" kat tubuh badan pompuan dalam gambar tu...???

Sesiapa yang bagi jawapan yang tepat memang sah pernah tidur dengan pompuan tu... kah..kah...kah.... ada sesiapa berani teka...???? kah...kah...kah....
Adoiiiii.... actually gua pun dah tak tau nak kata apa lagi dengan senario politik malaysia nih..., minta maaf banyak2 lah... dengan lawak teka teki kat atas tu...., bila gua terbaca kat link yang gua bagi tu... gua terfikir apakah diorang nih... jenis takda MARUAH atau apa ekkkk....??? gua sendiri dah takda perkataan yang sesuai untuk puak2 nih.....

Gila babi betul dengan isu diorang nih... politik punya pasal habis cerita dalam kain berterabur.... kalau dah toron tu... senyap2 dah laaaa... lagi nak bagitau satu dunia buat apa...??? Siap cabar mencabar nak londeh melondeh sesama diorang..., apa punya bodoh diorang punya mentaliti.., kecik2 tak nak mampus... dah tua bangka buat malu kaum dan agama jer....

Apa komen Ulamak Murtabak barisan nasional Sahibul Sahamah Al-Malikul Dato Sri Chua Seks Leak berkaitan isu toron dan diperhebohkan satu dunia...??? Adakah hukumnya Wajib, Sunat, Harus atau Makruh...

wallaweiiiii...  dah macam sial jer.... wayang puak2 nih... !!!! Dah main dalam gelap... boleh kira berapa "birthmark" yang ada...??? Air dah naik kepala ada masa ke... nak kira "birthmark".... cik oooiiiii....

p/s: Bagi gua... sundal belakang lorong lebih bermaruah dari puak2 nih.....

So... betullah apa yang di perbincangkan malam semalam di kajang.... pokok pangkalnya berbalik kepada "999".... hahaha.... dunia sudah gilaaaaaaa......

8 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Wednesday, March 16, 2011 3:45:00 PM  

macam sial blog kau nih

Isa Wednesday, March 16, 2011 6:01:00 PM  

mamat kat atas nih dalam kategori apa ekkk...????

Pak Long Wednesday, March 16, 2011 6:14:00 PM  

Salam Isa,
Mak Long hang pesan jangan dok gatai main teka teki ngan hang... haha...

Tapi Pak Long suka la hang seligi lagi budak budak yang ada akai tak reti pakai nih... hihi...

http://paklongonline.blogspot.com/2011/03/politik-londeh.html

Anonymous,  Wednesday, March 16, 2011 6:19:00 PM  

sdr Isa,

mamat tu spesis barua umno no wahidla..tanpa umno pasti dia udah Inna Lillah....ciak bo liaw.

kita sama2 doakan agar anak dara sunti ummi hafilda diberi hidayah oleh Allah SWT kerana dia pun adalah makhluk ciptaan Allah Rabbul Alamin.

mamat tu pula kalu hang rasa ada maruah...jgn dok jengok blog ni,nanti kau kena hentam...sila baca arahan tuan punya blok...hahha

Anonymous,  Wednesday, March 16, 2011 6:42:00 PM  

birth mark nya di depan biji kelen**t...tak percaya??? suruh dia buka kain...persoalan nya..berani buka kah?? atau siapa yg berani tengok,,,?

Anonymous,  Wednesday, March 16, 2011 7:46:00 PM  

kadang2 gua malu dengan anak
& cucucicit gua.
betul kata lu isa, mereka tu
dah takda maruah.
jepun dah nak hancur, dna
anwar yang direbutkan.
bukan nak jadikan iktibar.
apa punya bahlul puak2 ni.

baginda® Thursday, March 17, 2011 12:31:00 AM  

hanya baginda yang tau... kahkahkah

Anonymous,  Thursday, March 17, 2011 9:19:00 AM  

Mana nak nampak terlindung dengan bulu. Kah... kah... kah...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP