IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Gua Nak Jadi Mistique...

>> Thursday, March 17, 2011

Lu orang semua dah bacakan... apa tindakan negara2 lain terhadap program nuklear diorang setelah apa yang terjadi di Jepun, kalau belum baca boleh klik di sini.

Pada gua... selagi apa kejadah projek yang berlabelkan barisan nasional.... mati hidup balik pun gua tak akan percaya.... sebab semua projek barisan nasional nih.... nak bagi rakyat malaysia mampus cepat...

Dalam PRU 13 nanti, jika di takdirkan barisan nasional masih memerintah malaysia... maknanya rakyat malaysia sedang mempertaruhkan nyawa diri dan generasi masing2 akibat terdedah kepada risiko radiasi nuklear yang berbahaya ini...

Jika di takdirkan bahaya radiasi nuklear tersebut boleh merubah kita semua menjadi mutant macam dalam filem X-Men best jugak kan... atau dapat superpower macam superhero amerika pun canteeeekkkkk... hahaha... gua nak jadi apa ekkkk.... 


Kalau jadi mutant macam dalam pilem X-Men... gua nak jadi Mistique... boleh berubah rupa dan bentuk manusia... hahaha... gua akan berubah jadi Rosmah Mansor laki Najib... kah..kah...kah.... boleh shopping sakan... tidoq hotel 100 ribu semalam.... silap haribulan gua berubah jadi antutuya...

Kalau kena radiasi tu boleh berubah jadi superhero amerika... gua nak jadi Invincible Man... hahaha... sonang gua nak pi rompak duit kat kasino genting... kah..kah...kah...

opppsss... lu orang nak jadi mutant atau superhero apa pulak....???? Jangan ada yang jadi pokemon atau ultraman sudah laaaa.... hahahaaaaa....

Tetapi.... jika di takdirkan bila terkena radiasi tu terus mampus amacam....????

Itulah sebabnya Jepun dan negara2 kuasa besar yang lain sedang bimbangkan sekarang ini... melainkan malaysia jer... yang konfiden gileeerrrr... babi dengan kepakaran yang ada kononnya... apatah lagi dengan perancangan teknologi hijau dan pembangunan yang seimbang seperti yang PM malaysia (baca mak badak) melalut hinggakan rakyat sedunia pun tumpang gelak guling2 beb.....

Jadi kesimpulannya di sini... kalau tak mau anak cucu cicit lu orang nanti jadi mutant ke...? cacat ke...? atau mati akibat kebocoran atau runtuhan loji nuklear di Malaysia suatu hari nanti...

lu orang fikir lah sendiri....

15 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Thursday, March 17, 2011 11:03:00 AM  

macam sial blog kau nih

mr edz Thursday, March 17, 2011 2:12:00 PM  

aku nak jadi plastic man.. boleh memanjang dan membesar.. hahahahaha

Waris,  Thursday, March 17, 2011 4:16:00 PM  

Bro Isa, kalau lu jadi altantuya habislah lu kena tutuh depan belakang mcm sandwich dihimpit oleh razak dan anak razak...kah kah kah...

aween,  Thursday, March 17, 2011 4:23:00 PM  

bila tak boleh jawab melalui fakta,paling senang maki je,orang yang tulis blog.
mak saya kata orang yang suka maki2 orang ni,makian tu balik hinggap kat kepala si pemaki tu...

maaflah,bila terbaca komen 11.03 am 17 mac tu,saya nampak muka .... tu.
bila orang2 camni maki2 org,rasa kesian kat org tua mereka dapat anak yg kata2nya kotor sekali.

harap 11.03am,selalulah baca alam nasyrah,supaya hati kau tenang,muka tenang lambat nampak tua.

Isa Thursday, March 17, 2011 4:26:00 PM  

mr edz;

jangan nakal-nakal bro... hahaha...

zalizalu Thursday, March 17, 2011 4:26:00 PM  

mr edz nak memanjang dan membesarkan apa nie wei? kakkaa

Isa Thursday, March 17, 2011 4:27:00 PM  

Waris;

Alamak.... kansel... kansel... nak jadi antutuya... nak merubah jadi Razak pulak laaaa.... hahaha...

Isa Thursday, March 17, 2011 4:28:00 PM  

aween;

Adussss... terasa pulak gua... anyway terima kasih atas peringatan dan nasihat...

Isa Thursday, March 17, 2011 4:31:00 PM  

zalizalu;

Lu pun nakal jugak eeekkkk... kih..kih...kih....

orang lama,  Thursday, March 17, 2011 5:19:00 PM  

jadi invisible best sikit, boleh bebas pegi parlimen, boleh naik flight gi round satu dunia, gintai apa perompak2 b-end tu buat, cari fail2 sulit najib,rosakmah, saiful, bwk handycam mana tau boleh intip skandal diaorg, hack semua duit b-end dan, banker rothschild, saudi family sampai bankrup..lagi brutal rembat semua peluru nuklear kat kuasa besar biar diaorg pulak ketar lutut.

hasr_zero Thursday, March 17, 2011 5:37:00 PM  

hihii..kalau aku kena radiasi tu n leh jadi superhero, aku nak jadi Incredible Hulk..leh aku men ketuk2 je kepala menteri2 yg x betul tu...hahahah

Isa Thursday, March 17, 2011 8:16:00 PM  

orang lama;

lu memang otai...

Isa Thursday, March 17, 2011 8:17:00 PM  

hasr_zero;

lu ganas sangat bro.... mampus semua puak2 tu kena ketuk dengan lu... hahaha...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP