IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bogel Lagi Baik Beb...!!!!

>> Sunday, March 20, 2011

Perghhhh.... cungkil sikit jer... dah boleh ramas sampai lebam.... hahahaha.... 
bodohnya artis melayu sekarang ini....

Saat ditanya jika tidakkah dia bimbang pakaiannya malam ini akan mencetuskan kontroversi, Miera Liyana, pelakon Kamelia Katrina memberitahu wartawan Galaksi, "Nampak sikit je. Pilih baju ni sebab nak nampak kelainan."

Jikalau artis lelaki zaman rock 80an dulu siap kena gunting rambut bla...bla...bla..., sekarang ni yang artis melayu betina jenis dah tak cukup benang nak buat baju..., dengan bangganya nak tunjuk tetek, alur kangkang dan apa yang sepatutnya syok dan ghairah di dedahkan, apa pulak tindakan kementerian penerangan terhadap artis2 betina nih... kenapa tak gam sahaja semua filem/drama lakonan mereka...

Apakah puak2 di kementerian Penerangan termasuklah menterinya pun tumpang stim kot.... sebab itu perangai artis2 betina nih makin lama makin menjadi2 untuk berpakaian serupa nak bogel jer...

Kepada artis2 betina malaysia pula... alang2 nak berpakaian separuh bogel macam tu buat apa cikkk.. oooiiii... lebih baik lu orang terus bogel jer... kan ke lagi gempak.... lepas tu kalau kena rogol.. pergi repot polis.. apa ada hal...

Bangang punya artis betina melayu masa kini....!!!!

48 IkutSukaLu...::

Saffrina Ropiee Saturday, March 19, 2011 11:32:00 AM  

demmmmm. depa ni ada otak tak mau pikiaq, ada akai tak mau pakai.

AmenoWorld Saturday, March 19, 2011 11:40:00 AM  

Aku pun nak tulis pasal neh bro.. tengah karang mood.. ha ha ha

adan Saturday, March 19, 2011 11:49:00 AM  

artis ni makin menjadi-jadi la.. hairan gak.. kenapa rockers kena potong rambut.. tp,artis yang semacam ini tiada tindakan dilakukan..?

mahaza Saturday, March 19, 2011 12:01:00 PM  

kasihanilah mereka..... janganlah dikutuk mereka.... ni baru sisi sket aje.... yang berkemban lagi meriah..... dan ramai.... pak menteri pun leleh gak..

Anonymous,  Saturday, March 19, 2011 12:35:00 PM  

bro isa...budak ni nak test market...kah kah kah

kalo dah tak laku nak berlakon...market lain masih tinggi...kah kah kah

contoh dah banyak bro...yang terbaru ari tu zizie, yang terbaru wa dengar zahida rafik.

orang umngok boleh la buat peruntukan untuk minah ni...kah kah kah

Gerakan Anti Najib/Rosmah Saturday, March 19, 2011 1:56:00 PM  

Salam Bro... Gua ingat nak ambil jadi gua punya awek.... woiii manyak best maa.... Hasil tarbiah umno yang celaka

Keladi,  Saturday, March 19, 2011 2:27:00 PM  

Gua pun belum nikah lagi ni bro.lu tolong gua, merisik betina tu kat gua boleh ke?nanti gua tarbiah la sikit.kahkahkah

ayam hutan,  Saturday, March 19, 2011 4:40:00 PM  

tak payah tayang buah dada tu, tak secantik mana pun. kalau nak dibandingkan dengan mat salleh lagi besar dan berkilat macam buah betik masak.

Anonymous,  Saturday, March 19, 2011 5:22:00 PM  

Kecik nasi lemak 60 sen jer. Nak tayang pun...pam la dulu kasi sedang2 besaq. Nipis yu...

sagging

Anonymous,  Saturday, March 19, 2011 7:00:00 PM  

nama macam bukan melayu, raut wajah jauh sekali iras wajah melayu totok yang bn/umno perjuangkan.biarlah dia bahagia dengan gayanya,manalah tau house of designer saperti lagerfield,christian dior,kimora,calvin klein atau pengeluar product kecantikan eropah terspot gaya menarik ni.bukankah itu rezeki namanya.takyah nak susah susah masuk ratu cantik dan pelbagai peraduan kecantikan dimesia ni.cayalah lu!! idea promosi anda memang hebat sekali.

Anonymous,  Saturday, March 19, 2011 7:46:00 PM  

Kalau nk promosi@cari kelainan,jgnlah mcmni,ni dah dikira telanjang dlm islam,jgn salahkan perogol je melainkan diri sendiri yg promote@ mengundang keghairahn lelaki,sebabtulah aurat perempuan kene tutup kecuali kedua tapak tangan & kaki,dlm al-qur'an dh jelas & jgn sekali2 nk ubah al-qur'an,smua kita brtanggungjwab ats prkara ni sebab ini mengundang kemurkaan ALLAH S.W.T..Hitam amaln,malapetakalh yg ALLAH TURUNKN,BEGITU GK SEBALIKNYA...

ika zulaikha Saturday, March 19, 2011 8:34:00 PM  

suke giler blog ko bro...
hahah..budak baru nak naik,mst nk publisiti & kontroversi..olah tagline melodi,'tingkatkan kontroversi,kurangkan prestasi!!'

Anonymous,  Saturday, March 19, 2011 8:56:00 PM  

aku suka ayat ko tu...cungkil sikit jer bole ramas sampai lebam....kalo aku cungkil sampai habis...

Anonymous,  Saturday, March 19, 2011 9:21:00 PM  

kalau nak pakai baju untuk pormasi dgn orang lain tak paya,buah dadah macam jatu ke bawa je..dah lembek pakai lah baju dalam jenis yg naik keatas baru nampak besar ini mesti org ustad mudah umno yg ajar.

cik MeLo JieHa Saturday, March 19, 2011 9:46:00 PM  

ish!!ish!tak sangka plak sanggup pakai baju mcm tu.

suka keindahan yang halal,  Saturday, March 19, 2011 10:12:00 PM  

Bro tolong tutupkan sikit yang terkeluar tu..Nafsu kata cantik, hebat, bergaya. .. berape lama boleh bertahan... Ku pohon kepada allah semuga Allah beri taufik dan hidayah untuk hidup dalam fitrah. Mudahan2 menjadi rabiatul adawiyah dan menjadi pejuang kepada agama islam dimasa hadapan. Amin

Pena Marhaen Saturday, March 19, 2011 10:21:00 PM  

menteri takkan tegur betina macam ni..sebab betina spesies ni boleh bikin stok..hahaha!!

Anonymous,  Saturday, March 19, 2011 10:42:00 PM  

berepakaian tetapi telanjang...

Waris,  Sunday, March 20, 2011 2:08:00 AM  

Bro Isa,

kalau dulu artis rock kena potong rambut gua cadangkan skrg rais yatim buat satu program secara langsung potong tali baju/bra budak tu yg tergantung kat bahu tu... Lagi best.

Dah 20 tahun gua tak pernah tekan channel rtm tapi kali ni gua akan tunggu...

vampire's lovex Sunday, March 20, 2011 4:17:00 AM  

gilak ahhhh aku ingt artis mat salleh mix asia tadi....melayu ke nih??? doyai...cam tgk artis porn pon ada..hmmm pa arh nak jadi oii

ketet,  Sunday, March 20, 2011 8:47:00 AM  

buai laju laju sampai cucur atap, apa dalam baju mana boleh cakap...

wartamaya Sunday, March 20, 2011 10:03:00 AM  

Bro..
Tolong bagi no tel budak tu .. aku nak warning ...
Wakakak !!!

Anonymous,  Sunday, March 20, 2011 11:06:00 AM  

aku ingatkan maria ozawa dah tadi ni...rupa2nya melayu...hahahahahahaha

Anonymous,  Sunday, March 20, 2011 1:13:00 PM  

Barang baekkk tuh........ akan kupicit sampai lebam jika kumiliki

Mi Mercik Monday, March 21, 2011 8:57:00 AM  

mcm setan je aku tgk betina ni..nnti ade la ckp iman bukan terletak pd pakain..puihhh kalau mcm ni pakain bukan org beriman yg pakai tp jalang

Anonymous,  Monday, March 21, 2011 1:55:00 PM  

Kalau dia pelacur VVVIP, wa nak tanya ni berapa sewa dia untuk pakai 3,4 jam atau 1 malam? Daring, eh?

events kat Hollywood, bollywood tu ada la sekerat 2 artiste nak tayang anu dia begitu. Ni M'sia? Apa kes? Kes dia gila glamer la kut? Attention seeker?

Hanz

Anonymous,  Tuesday, March 22, 2011 10:18:00 AM  

OK LAH TU..x salah pakai macam tu cantikk ape! Tapi kenalah pada tempatnya...contoh di hadapan atau bersama suami ajer...aku kalau bini aku cantik macam ni dgn pakaian yg ummphh alangkah nikmatnya.....tapi yg x kena nya pakai di khalayak...hmmm kalau jahil satu hal tapi kalau nak melawan Hukum Islam tentang do and dons berpakaian silap-silap boleh murtad...tapi elok kita doakan agar awek ni dpt hidayah dari penciptanya....tentang pak menteri penerangan hmmm memang dia suke benda2 macam ni...dah namanya UMNO kan...

janggut,  Wednesday, March 23, 2011 2:01:00 AM  

apa lagi mentari pak guard parlimen....pepatah melayu ada kata.bapa borek anak rentik...tapi aku nak tulis terbalik...anak borek bapa rentik....tak tgk2 ka anak jantan hg tu yop....jgn kasi anak hg sedekah dulu....hg kena haria dulu..kalu tidak...hampeh la...

Incek Akim Thursday, March 24, 2011 7:42:00 PM  

caption lu lawak gile. siyes! haha~

PETAI Thursday, March 24, 2011 11:20:00 PM  

ini gambar syaitan bertopengkan manusia yang cuba menghancurkan iman orang-oarng islam..

manjeamusyuk Saturday, March 26, 2011 12:37:00 AM  

Lepas tengok Galaksi td sakit hati & mata & telinga aku. Nampak sikit aje, nmpk sikit aje kunun, bangaangggg punye betina! Tobat aku rase nak lempanggg je! Mcm la cun sgt!!! Mabuk publisiti btul..buat malu org Islam jekk!!

Astaghfirullah...nauzubillahh...

petai Sunday, March 27, 2011 9:26:00 PM  

agak-agak kalau jual ni kat bapak ayam berapa boleh dapat ya..siapa boleh jawab?

petai Sunday, March 27, 2011 9:26:00 PM  

agak-agak kalau jual ni kat bapak ayam berapa boleh dapat ya..siapa boleh jawab?

nasidagang,  Tuesday, March 29, 2011 12:29:00 AM  

eee...kalu ni adik aku balik umah memang nak kena lempanggg..melampau tahap cipan. ikat kat batang pokok biar apa yang tertonjol tu digigit kerengga baru padan muka!

bomosiam Thursday, March 31, 2011 2:41:00 PM  

Ada ke org lelaki yg tak suka tgk budak ni dress camtu ? Betui ke ni...! Jika teman berkemampuan, teman tak marah dia, teman tak tampor dia! Teman pujuk & ayat elok2. " Jadi no 3 teman, mau tak?"
Jika dia jawab, " Abg Bomo nii...malu la !" Maka, blum sempat Tok Kadi sebut.. amiinn! Teman akan dokong masuk bilik!! " Sayang...! cuba pakai dress yg you pakai dulu tu!" Lepas tu kan, lepas tu kan...(censored by admin). MAU SEBULAN TEMAN LUPA MAKAN NASIK !!!

syeikh fadan fasir,  Sunday, April 03, 2011 6:02:00 AM  

ana tak nampak jelas la ini gambar..mana ana letak shermin mata ini..ahhh..sudah jumpe..argh..argh.. tak boleh la nk taip ini komen..ana rasa ada benda merayap masuk dalam ana funya jubahla..gerak2 lagi ini..apa ini..arghhh..ana smbung lain ya......

Anonymous,  Tuesday, April 26, 2011 9:07:00 AM  

korang skt ati pe hal...cantik per,tengok jer la,klu rs2 iman xberapanak cukup jgn la pandang ssat g die xder paper korang yg lbh feel.....biar orng2 yg under cntrol jer tgk..huhuhu...

Anonymous,  Tuesday, April 26, 2011 9:07:00 AM  

korang skt ati pe hal...cantik per,tengok jer la,klu rs2 iman xberapanak cukup jgn la pandang ssat g die xder paper korang yg lbh feel.....biar orng2 yg under cntrol jer tgk..huhuhu...

Anonymous,  Tuesday, April 26, 2011 9:07:00 AM  

korang skt ati pe hal...cantik per,tengok jer la,klu rs2 iman xberapanak cukup jgn la pandang ssat g die xder paper korang yg lbh feel.....biar orng2 yg under cntrol jer tgk..huhuhu...

Anonymous,  Sunday, May 01, 2011 12:54:00 PM  

Tak elok membiarkan buah betik yang kita tanam terdedah. Buah betik yang ranum harus dibungkus dengan surat khabar lama bagi mengelakkan jangkitan serangga perosak. Jika tanak bungkus, pastikan guna pesticide.
Buah betik yang ranum boleh dipotong dan disejukkan dalam peti ais bagi mendapat kesegaran luar biasa. Jika anda petik buah betik ketika muda, anda boleh membuat som tam (kerabu). Sodap...

udang galah,  Monday, May 02, 2011 2:51:00 AM  

Nie artis yang bodo...kalau kat US dah lama jadi model playboy dah...otak tak ada dema nie... nafsu tu adalah... nak pikat jantan umno yang memang kuat tengok porn movie..

Dayah Kick Thursday, July 07, 2011 11:53:00 PM  

die panas kott..sejuk kit pakai cm2..lau boleh nk bogel kot..mgkn xlps nak jadi pelakon luar negara tu y pakai baju ala2 britney spears..

Anonymous,  Sunday, July 10, 2011 12:45:00 AM  

Kalo rockers potong rambut...bagi perempuan kena potong kelentit..jadi tak la gedik lebih

Haniff Omar Sunday, July 10, 2011 1:56:00 PM  

xpa..lpas ni kita wat undang2 yg kena rogol plak kena sebat..sebab apa dia kena rogol??..klu dh pakai cmtu esok2 pak ustad pon jd perogol bro..adik kecik pon x brkcuali..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP