IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Blog Pro-PR Di Godam...!!!!

>> Monday, March 21, 2011


Semalam sibuk dengan majlis walimatulurus di kejiranan gua, letih sesangat beb... malamnya tidoq awal.

Pagi tadi gua check telepon... perghhh.. punyalah banyak miscall dan sms, salah satu sms yang di terima dari blogger Sofi (Kerajaan Rakyat) memaklumkan;

"AsSalam Bro, Blog KR di godam lagi. Dulu guna website di ganggu. Guna blogspot juga di kacau. Apa malangnya kerajaan rakyat."

Persoalannya di sini, Din Binjai (Sharshooter) dan SabahKini di saman atas kes entot2 menteri takda makbapak, kemudian blog TukarTiub kena godam, serta banyak juga blog yang di serang Malware dalam seminggu dua yang lepas, terlatest isu penangkapan untuk siasatan blogger hanief dan terkini Blog Kerajaan Rakyat pula di godam...

Satu persatu blog Pro-PR samada di kacau.... atau meracau.... yang mana satu agaknya... wa puchitau..!!!!

p/s: Buat Din Binjai... selamat berkenyit mata dengan puan hakim hari ini... dan kirim salam kat robekngah... muakakakaaaaa....

6 IkutSukaLu...::

BRIGED MP SEGAMBUT Monday, March 21, 2011 9:46:00 AM  

kelmaren blog gua juga gitu..sampai ngan komputer sekali ludesssss..spyware bertimbun tak leh guna..hu hu..kalau

baginda® Monday, March 21, 2011 9:51:00 AM  

rasanya kene bukak 1 laman web sindri utk blogger picisan dan yg bersipat individual kut..

Anonymous,  Monday, March 21, 2011 10:18:00 AM  

hampir separuh dari bloq yg aku buka ada malware....huhuhu...

arsa

Keladi,  Monday, March 21, 2011 2:05:00 PM  

Biasalah dah start pilihanraya kat sarawak.upahan umno apco yahudi melayu nak test market.nanti pilihanraya 13 lagi lah power.sebab tulah umno upah apco.senang nak hack blog ko orang.

zalizalu Monday, March 21, 2011 5:48:00 PM  

hah,, blog aku yang tak bape nak politik pon kena.. T_T

Sheild,  Tuesday, March 22, 2011 4:45:00 AM  

Lebih banyak MERACAU... Sabau je laaaa..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP