IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Bagaimana Minda Rakyat Malaysia Di Manipulasi Oleh BN.

>> Saturday, March 26, 2011

Dalam klip video di bawah ini, gua nak mengajak lu orang sama2 membuka minda dengan senario politik di Malaysia hari ini. Persetankan dengan Amerika, lu orang gantikan perkataan Amerika itu kepada Malaysia, lu orang gantikan gambar2 yang di paparkan kepada gambar PM dan Menteri2 Malaysia.

Sila menonton dengan fikiran yang terbuka (neutral) bermula dari minit 00.22 hingga ke minit 05.40, begitulah caranya Kerajaan barisan nasional memerintah... sejak dulu, kini dan selamanya... kah..kah..kah...Sekarang lu orang dah fahamkan apa yang gua cuba sampaikan di sini. Minda kita semua telah lama di jajah oleh perancangan atau agenda yahudi (Israel). Minda masyarakat malaysia semua telah di bentuk oleh kotak televisyen dan media elektronik/cetak mereka selama ini, terutama sekali makcik pakcik felda dan melayu kampung, paling kronik adalah minda monyet2 umnoapco.... yang bergantung 110% kepada sumber maklumat tersebut.

Amerika mengikut telunjuk Israel dan Malaysia juga mengikut telunjuk Israel (Apco). Renung-renungkan....!!!!

Bagaimana Minda Rakyat Malaysia Di Perbodohkan Selama Ini.... untuk mengekalkan puak2 umnoapco/barisan nasional mengekalkan kuasa mereka.... demi kelansungan merompak harta rakyat untuk diri, keluarga dan kroni-kroni mereka...

2 IkutSukaLu...::

Mohd Zubir Amry Saturday, March 26, 2011 12:30:00 AM  

:)
tak sabar tunggu kemenagan pakatan rakyat pada pru13
Fitnah sekarang melampaui batas..Ya Allah, selamatkanlah negara dan rakyat Malaysia daripada fitnah dan malapetaka.

http://wakeup-muslim.com <<<---the arrival versi bahasa malaysia

Isa Saturday, March 26, 2011 12:45:00 AM  

Mohd Zubir Amry;

Yes... itu yang dinantikan, insyallah...

terimakasih atas perkongsian info.

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP