IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Takda Duit... Ugut Rakyat.. !!!!

>> Thursday, February 17, 2011


Perghhhh.... Rakyat Malaysia masih nak sokong barisan nasional...???? Melayu tolol bahalol masih nak sokong umnoapco...????

Cina, India dan Melayu Tolol masih nak sokong Najib Razak dengan slogan "Rakyat Di Dahulukan"... hahahahaaaa... lu orang memang tolol dan bangang kalau masih menyokong barisan nasional....
Menteri Pengangkutan, Kong Cho Ha, berkata Kabinet bersetuju untuk menstruktur semula sistem pembayaran trafik berdasarkan prinsip "makin lewat anda bayar, makin tinggi kompaun anda bayar".

sumber dari mStar.

Dalam kekangan masalah kos sara hidup dan kenaikkan harga barangan, mulai 1 Mac ini... koreklah sana sini... berhutanglah dengan ceti haram atau Along mana yang patut untuk bayar saman, sebab lagi lewat lu orang bayar lagi tinggi kompaun yang akan di kenakan.

Wallaweiiii... inilah caranya Keraaaajaan nak cari duit beb..., kantong negara dah kering beb... nak minta derma dari rakyat tak boleh... maka gunakan cara paksaan kepada rakyat... naikkan harga minyak... naikkan harga barangan... ugut dan paksa rakyat untuk bayar saman...

Sepanjang krisis ekonomi sejak 1997 lagi.. tak pernah pula gua terbaca adanya usul supaya gaji serta elaun Perdana Menteri dan Pak2 Mak2 Menteri di kurangkan... apa yang diorang tau.. pusing sana.. rakyat terkena... pusing sini... rakyat jugak jadi mangsa... sedangkan bangsat2 menteri semua tu... ada yang tambah bini... buat harta sana sini... hidup bermewahan... perut bertambah boroi... kroni bertambah selesa... apa cerita ni beb...????


Keraaaajaan barisan nasional nih... memang keraaaajaan pundek haramjadah wa cakap luuuu... hidup di atas kesengsaraan rakyat.... 

9 IkutSukaLu...::

Keladi,  Thursday, February 17, 2011 4:07:00 PM  

Kahahkah.kasi tambah lah lagi.gua tak cukup sengsara lagi.kahkahkah.cepat lah lagi eemua bangsat2 tu nak kene pelangkong.gua dah tak sabar ni...

tukang kata,  Thursday, February 17, 2011 4:17:00 PM  

tu pun jangan pakat la pi sokong BN biaq mampos takpa janji sokong... haram jadah punya mentaliti

Anonymous,  Thursday, February 17, 2011 4:31:00 PM  

Gua setuju sangat - sangat..

Ini KERAjaan kena tukar.. cam hampehh

Jari Merdeka Thursday, February 17, 2011 5:31:00 PM  

Apa kaitan Ronny Klassen dengan cerita artikel diatas??? maaf bertanya....

Jari Merdeka Thursday, February 17, 2011 5:31:00 PM  

Apa kaitan Ronny Klassen dengan cerita artikel diatas??? maaf bertanya....

joecharlie Thursday, February 17, 2011 8:44:00 PM  

emang keraaaajaan pundek haramjadah wa cakap luuuu... hidup di atas kesengsaraan rakyat....
Anda mungkin juga meminati: pasal tu RON97 naik seposen... ten cents beb unTuk keta orang kaya raya yang songlap duit anaka yatim dan janda DARI TABONG MEMAMLI, YANG TINDAS ORANG ASLI DILADANG RAKYAT DAN DUIT KOHILAL WA CAKAP LU EH EH APASAL RON95 TAKNAIK OHHH UNTUK POKAI KE?

Anonymous,  Thursday, February 17, 2011 10:12:00 PM  

Si kimak joecharlie dah mari...

masih dengan slogan bang nye...

woii bangang... simpan la lu punya bangang tu, haram jadah, buat malu jea...

gondrong.

udin Friday, February 18, 2011 1:09:00 AM  

lu orang takleh salahkan joecharlie... dia hari2 dok lenjan juboq big mama, tu dia tak kisah kalau ada benda naik, elaun hari2 dapat pasai dok tutoh juboq big mama... bagi joe charlie biar barang naik jangan konek dia tak naik, kalau konek dia tak naik takleh nak tutoh big mama, maka akan hilangla sumber pencarian dia...

Mamat cun,  Friday, February 18, 2011 1:52:00 AM  

waa cakap sama lu org jgn mimpi nak rasa harap hidup senang duduk kera 2jaan najib,waa dah susah dia panggil geng bedal waa semakin susahlah,kalau nak cari duit je dia bedal rakyat,itu saja yg dia pandai tadbir..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP