IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kerajaan Gila Babi...???

>> Monday, February 07, 2011


"Pembelian kapal peronda pesisir pantai OPVs oleh Tentera Laut Diraja New Zealand tahun lepas hanya bernilai NZ$90 juta (RM210 juta) setiap satu." -  mkini

Perghhh... gilababi punya perbelanjaan oleh Kerajaan Bini Najib (bn) nih..., wooiii Najib Razak lu nak bankrup kan negara ke...????

Kalau bodoh2 punya kiraan sekalipun setelah tolak campur harga pasaran tahun lepas, pasal sekarang nih musim naik harga oleh kerajaan Bini Najib dah 2011 gua up kan lagi harga kapal peronda tu kepada 250 juta sebijik kali 8 biji baru 2 billion beb... (gua tambah lagi 2 biji kapal peronda, apaaa... tak cukup lagi ke... jadikan 10 biji...)

Gua bagi lu komisen 1 billion supaya takda sesiapa yang mampus kena C4 dan imigresen tak perlu padamkan rekod kemasukkan awek cun atau tak cun sekalipun baru jadi 3 billion bhai...!!!!

So... balance ada lagi 3 billion... lu nak seleweng kemana weiiii....???? Senang2 jer... lu nak meRo$mah Man$orkan duit rakyat... apa lu ingat duit mak bapak lu ke...???

Tolong jangan meRo$mah ManSorkan duit rakyat/kerajaan sesuka hati luuuu.... FLOM Tunisia dah berambus... FLOM Mesir dah berambus... FLOM Malaysia bila nak berambus...????

10 IkutSukaLu...::

sasha2020,  Monday, February 07, 2011 11:45:00 PM  

Sebelah tu letak ayat-ayat dari alquran....

Tapi tulisan tak ada menunjukkan akhlak seorang yg beriman kepada allah..

Macam mana ni beb!!

Dengan duit RM 1 juta boleh beli kereta sebanyak 25 buah. Tapi ada orang tu hanya dapat beli 10 buah aje. Yg beli 25 buah kereta tu mungkin kereta kancil aje. Tapi yg dapat beli 10 buah aje tu, beli kereta PERDANA..

So, jgn bandingkan harga kereta kancil dgn PERDANA. Macam tu jugak Kapal yg TLDM nak beli tu. New Zealand beli kancil aje. tapi kerajaan Malaysia nak beli PERDANA..

So, sbeleum buat komen bodoh...buatlah kerja rumah sikit dan berfikir menggunakn iman dan akhlak islam sebagai panduan. Bukannya membuta tuli yg hanya menunjukkan kebodohan kamu...

joecharlie Monday, February 07, 2011 11:46:00 PM  

NAk buat camana DIA ORANG NI IKUT CONTOH GILA BABI PERABIS wang TERBAIK orang HAMpas yang kayo rayo macam yang kebas duit tabong MEMALI anak yatim piatu dan jando-jando termasok lah duit KOHILAL termsoklah kutip duit ceramah-ceramah..... ish ish ish naik seposen RON97 macam taik gigi aje bagi orang cam ni BIORKAN LAH DEMA.

baginda® Tuesday, February 08, 2011 12:03:00 AM  

melampau naa nak untungnya! SIYAL!

baginda® Tuesday, February 08, 2011 12:04:00 AM  

JOE CHARLIE SIYAL MELALAK KAT SINI LAK!

Isa Tuesday, February 08, 2011 12:10:00 AM  

baginda;

kerajaan bini najib nak beli kapal peronda canggih beb... bukannya macam NZ atau negara2 lain beli beb...

Lu duduk diam2... hehehe...

1 bijik 1 billion beb... duit lebihan nanti sasha2020 dgn Joe Charlie kongsi... muakakakaaaa...

Anonymous,  Tuesday, February 08, 2011 12:28:00 AM  

Cuba hang jangan jadi bodoh bin bangang bin bahlol sangat!!! Mana ade kapal yang murah????? Beli murah cepat rosak lah, nanti ramai asko melayu mati.... bukannya Cina atau India.. Bodoh hang nee.. Jangan fikir macam budak sekolah tadika..

kah kah kah...kalo dah KAFIR tu cakap apa pun nampak BANGANG...kah kah kah,  Tuesday, February 08, 2011 12:56:00 AM  

kah kah kah...onani lancapi kafiri 12:28...kah kah kah

LU sudah bangang baghal dunggu...kah kah kah

beli mahal pun sampai komisyen setengah billion pun tak boleh nyelam...kah kah kah

lagi mau tunjuk LU kafir ke...warghkakakaka

lagi mau bagi askar melayu mati ke??? Kah kah kah

tukang kata,  Tuesday, February 08, 2011 8:41:00 AM  

pencacai melayu yahudi tu komen ada masyuk tuh....

Raden Tuesday, February 08, 2011 11:49:00 AM  

ada lagi yg sokong tuuuu... hahahahaha... lawak la penyokong UMNO nih...

LU PIKIR LA SENDRI,  Wednesday, February 09, 2011 3:38:00 AM  

BACA DGN TENANG jgn EMO EMO

kepada....

sasha2020, joecharlie ape,Tanpa Nama 08, 2011 12:28:00 AM & kaum yg sama waktu dgn dorang ni.....

" So, sbeleum buat komen bodoh...buatlah kerja rumah sikit dan berfikir menggunakn akal yg waras dgn keIMANan dan akhlak islam sebagai panduan. Bukannya membuta tuli yg hanya menunjukkan kebodohan kamu..."

komen ni korang mmg sesuai utk korang...

"Saranan Y.A.B. Perdana Menteri Supaya Jentera Kerajaan Berbelanja Secara Berhemah"

Banyak lagi yg aku boleh kata, tapi korang ni bukan SPISIS org yg suka berfikir kan.
Tapi SPISIS yg ada 4 kaki & lidahnya terjelir tu....

Mcm ni CONTOHnya, CONTOH je ok & NAMA NAMA dlm Contoh ini tiada kena mengena dgn cerita GERAK HAS, JANJI DANA mahupun Cerita EKEDEMI FANTASIA BULAN MADU & sekiranya ada itu cuma SATU KEBETULAN & SURATAN TAKDIR ......

" Disuatu petang yg redup dgn angin yg semput2 bahasa Melayu... Miss CACA sedang bersiar siar di Taman SELESA bersama2 Anjingnya yg brnama CHARLIE. Sedang mereka berjalan berpegangan tali, Tiba2 ada 1 org lelaki yg brnama PAPU GOMOI telah meNGENYIT MATAnya pada Miss CACA. Akibat drpd prbuatan yg tidak senonoh & beretika PAPA GOMOI itu, telah mmbangkitkan prasan NAFSU amarah Miss CACA tahap LAMPU MERAH OTEROMEN. Tanpa membuang UNDI & masa dgn PANTAS Miss CACA meMERINTAH Anjingnya yg bernama CHARLIE itu mengejar & menggigit PAPU GOMOI, yg di anggap oleh Miss CACA telah menganggu ketenangan jiwakacaunya. "

Korang pikir la kan, Anjing tu ikut tak ARAHAN Miss CACA tu???

Kalau anda jenis MANUSIA yg suka Membaca & berfikir PASti ada Jawapan yg Bernas..

Jawapan aku ada 2 & sebabnya pun ada 2.

Memasing dah D KURNIAKAN OTAK & AKAL utk MEMIKIR...
Btul ke tak korang PIKIR LA SENDRI.

Jika ada yg Terasa, 6 BILLION KEMAAFAN WAKDEN mintak...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP