IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ini Huruf Apa...????

>> Sunday, February 20, 2011





" Y " - untuk apa...???
Adakah "Yes" untuk Anwar Ibrahim...???

Kah..kah..kah....
Rakyat Malaysia sedang di perbodohkan....
 

5 IkutSukaLu...::

Anonymous,  Sunday, February 20, 2011 3:21:00 PM  

y you lewat ?
y banyak sangat dna ada dalam?
y lepas kena sodok,you jumpa najib,ezam dan ramai lagi...

its that the reason y banyak sangat dna?.

aa sapa2 yang paham?,cos i dont understand either.

aween

Anonymous,  Sunday, February 20, 2011 4:44:00 PM  

blogger pro saifool pon mcm kurang berminat dgn mende br ni hehehe... dh x leh nk spin kot... o br tersedar...

Anonymous,  Sunday, February 20, 2011 11:51:00 PM  

KALI NI GUA MEMANG TAK TAHAN DENGAN KERAJAN NAJIB BNUMNOAPCO...
GUA READY JAK NAK JOIN MACAM DI MESIR

1. ASTRO BAGI CHARGE RM 5 TUK KERAJAAN... TAK PATUT BETUL..

2. NO PIN NAK BELI BORANG POLITEKNIK, UPU, MAKTAB NAIK SERTA MERTA RM 5... ADUI MENYIRAP BRO...
ORANG NAK SAMBUNG BELAJAR PUN KENA PAU...

Anonymous,  Monday, March 14, 2011 9:25:00 AM  

apalah mangkok ayoon betul bloger ni..dengan al jubr pun boleh kena tipu...ooo patutler ni blog untuk orang bodoh yang mangkok ayoon bertingkat-tingkat..

ikutsukaakulaa...nak kata apa..

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP