IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Sila ambil perhatian...!!!!
Blog ini bukan tempatnya bagi orang2 yang berasa dirinya beradap sopan santun dan bajet bagus. Jika tidak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan dalam pembacaan. Sila blahhh.... gua bolayan....

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati gua (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik, Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PH), Wakil Rakyat (Ahli Parlimen/DUN) yang tugas mereka suka memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Edyesdotcom... Lu Kecoh Aaarrr....!!!!

>> Tuesday, February 08, 2011



Edyesdotcom...!!!!

Lu memang teruk aaarrr... gua dah cuba cover-up member lu punya cerita baeeekkk punya... apasal lu bikin kecoh dalam blog beb...!!!!

Lu memang jenis tak boleh simpan rahsia laaaa... di sebabkan terhutang body dengan gua.... lu tengok gua dah dapat baeeekkkk punya tempat... sekarang nih yang lu dengki dengan gua apasal... apa yang lu tak puashati dengan gua....


Lu tolong kirim salam kat member lu yang kerja kat Maybank Investment, Tengku Zafrul Tengku Abdul Aziz tu... jangan bikin kecoh aaarrrr.... suruh dia tutup mulut duduk diam2.... lu pun sama....

Gua betul2 tak puashati dengan luuuu....

Yang benar
IkutSukaAku - ISA

p/s: kalau lu nak merosmahmansur.. lu cakap... gua boleh adjust beb... berapa mau...???? Lagipun gua memang sudah ada rekod maaaa... apa mau hairan... kah..kah..kah.... (gelak orang kaya)..

8 IkutSukaLu...::

cucuopah,  Tuesday, February 08, 2011 7:14:00 PM  

Ini mesti hal ISA katek punya.... Pengerusi baru Felda. Mampuslah 1 Mesia macam ni.

Isa Tuesday, February 08, 2011 8:25:00 PM  

cucuopah;

hihihi... bijak sungguh cucuopah ni...

HHRS 2.0 Tuesday, February 08, 2011 8:30:00 PM  

minta di linkkan blog ni http://keretaburuk12.blogspot.com/

Mohamadazhan hjDesa Tuesday, February 08, 2011 9:19:00 PM  

kesian dia bro, kutuk sikit2 sudah la.hehehe.simpati beb

Edyes Tuesday, February 08, 2011 10:23:00 PM  

aku taknak banyak beb... aku cuma nak 2 blok perigi jer... tapi bukan perigi air haaa....

Isa Tuesday, February 08, 2011 10:55:00 PM  

Mohamadazhan;

Hidup mesti kejam beb...

Isa Tuesday, February 08, 2011 10:57:00 PM  

Edyes;

Gua rosmahmansurkan lu 10 blok perigi FLOM... hehehe..

mampu ke...???

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP