IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Anjing Suka Melalak.., Tetapi Mana Menghilangnya...????

>> Friday, February 25, 2011


Baca sini dulu... Sinar Harian... ok... dah baca kan...., so... jom kita tanya dengan penyalak2 umnoapco yang pandai menyalak pasal roboh gerai di Penang... siapakah makhluk2 tuuuu...???? Sebelum tu.. gua nak tanya dulu...

Rembau ni dalam Negeri Sembilan kan...????
Negeri Sembilan ditadbir dan diperentah oleh UMNO/BN...kan...????
Siapa Menteri Besar Negeri Sembilan ???
Chua Soi Seks ke ???
Atau pemimpin DAP ke...??? yang menjadi Menteri Besar N9 sekarang ini. Kalau DAP yang menjadi MB N9, memang betul dan patut pun mereka mahu menghapuskan peniaga-peniaga Melayu UMNO ini.

Dalam media hanya disiarkan kerajaan Pulau Pinang yang dikatakan begitu zalim merobohkan gerai-gerai peniaga-peniaga Melayu. Peniaga-peniaga tu kan terdiri dari ahli-ahli dan penyokong UMNO.

Pergi laaaa... lapor pada Mamak Reezal Merican Naina Merican Anak Setancan, mamak AJK Pemuda UMNO yang hebat tu supaya buat kenyataan media membantah tindakan PBT Majlis Daerah Rembau tu.

Mamak Reezal Merican Naina Merican Anak Setancan boleh kerahkan ahli-ahli Pemuda UMNO dan ahli-ahli GPMS untuk buat demonstrasi di hadapan Majlis Daerah Rembau atau di bangunan SUK Seremban bagi membantah tindakan PBT berkenaan dan meminta MB Negeri Sembilan campur tangan bagi menghalang MDR merobohkan gerai-gerai berkenaan.

Khairy Jamaluddin, Ahli Parlimen Rembau tidak ada kuasa ke menghalang MDR merobohkan gerai-gerai berkenaan. Bukankah Kairy Jamaluddin yang selalu melaungkan slogan Mempertahankan Ketuanan Melayu.

Jika Khairy Jamaluddin sibuk sangat, mintalah bantuan dari mamak Reezal Merican Naina Merican Anak Setancan kerana kedua-duanya adalah pemimpin Pemuda UMNO yang terrrrrrrhebat di alaf ini.... hahaha...

Bila kena kat negeri Pakatan Rakyat, pandai pulak anjing2 umnoapco nih menyalak, mana perginya Anjing umnoapco yang bernama TV3 suku... tak nak siarkan ke... masalah peniaga kat Rembau tuuuu... siarkanlah berulang kali... kalau tidak 1Malaysia tak tau kejahatan kerajaan Pakatan Rakyat yang memerintah Negeri Sembilan...

Memang dasar Anjing Paria laknat betul puak2 politik umnoapco macam mamak penang tuuu.. TV3 suku dan tidak lupa juga akhbar pencacai Utusan Meloya yang kalau bagi free pun orang tak mau.... kah..kah..kah.... kalau ambik pun untuk buat tempat alas mangkuk jamban dan kesat taik.... kah..kah..kah...

Anjing2 tu semua bila kena kat batang hidung sendiri... sunyi senyap sepi macam anjing nampak hantutuya bergentayangan kesana kemari menuntut komisyen kapal selam.... kah..kah..kah.....

Puak2 umnoapco yang selalu melalak tu... sememangnya spesies dasar gampang haramjadah yang pandai buat provokasi terhadap PR... tapi BACUL dan DAYUS bila terkena pada parti sendiri... khakkk ptuuiiii... kepada sesiapa yang masih menyokong parti umnoapco/bn haramjadah yang hipokrit tu...

Nota: Kenapa gua gunakan perkataan Anjing pada puak2 tu... sebab diorang suka melalak. So... makhluk yang suka sangat melalak nih... sinonim dengan sifat Anjing..., jangan marahhhh aaaarrrr...!!!!

7 IkutSukaLu...::

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o Friday, February 25, 2011 2:22:00 AM  

TERUSTERANG MACAM NI PUN TAK PAHAM PAHAM TAK TAU LA GUA

Anonymous,  Friday, February 25, 2011 4:45:00 AM  

Depan rumah gua ada seekor anjing. Bobby namanya.
Doktor keturunan India yang punya.
Mulai hari ni, setiap kali Bobby tu menyalak gua teringatkan nama yang bro. Isa sindir tu.
Selain Reezal Merican Al-Mamaki ni yang suka menyalak bagaikan anjing ialah,
Mahathir Mohammad Al-Kutty.
Ibrahim Ali Al-Kataki.
Noh Omar Al-Pakitami.
Nazri Aziz Al-Bocori.
Dan ramai lagi.

- Ahmad Albab Al-Tangisi.

Almy Friday, February 25, 2011 5:27:00 AM  

Gua xtaw la nk cakap.. Isu kat p.pinang dh setel la..sbb tu media snyap jer.. PR dh bg win win situation kat dua2 pihak aku dengar mahfuz ckp aritu..

A-I-B Friday, February 25, 2011 8:16:00 AM  

Tu ler pasal!... Anjing-anjing UMNO hanya berani menyalak di negeri pakatan sahaja.

Anonymous,  Friday, February 25, 2011 9:23:00 AM  

Helo bro,

Negeri Sembilan dengan Pulau Pinang mana nak sama. Pulau Pinang roboh rumah ikut idealogi DAP dan Negeri 9 roboh rumah ikut idealogi BN.

Idea BN roboh rumah selalu benar, tapi idea DAP roboh rumah memang salah. Itu pasallah Mamak Reezal Merican Naina Merican Anak Setancan menyalak macam anjing.

Cuma nasihat aku kat kerajaan Negeri Pulau Pinang, kalau berdepan dengan anjing sediakan batu...., tengok siapa yang mengacah lari dan siapa pula mengacah nak mengejar...?

sim_2096 Friday, February 25, 2011 6:22:00 PM  

bro link tu da hilang la...
ni di cachenye
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:Hh-U8OLWO6IJ:www.sinarharian.com.my/sh/mns/content/story8793886.asp+http://www.sinarharian.com.my/sh/mns/content/story8793886.asp&cd=1&hl=en&ct=clnk&gl=my&client=firefox-a&source=www.google.com.my

Raden Saturday, February 26, 2011 10:00:00 AM  

alaaaa... melayu ni suma rela kena cekik... janji UMNO yg cekik... x pe... kalau selain UMNO... x cekik pon diorg ckp cekik...

p/s:maaf ckp... terpaksa guna melayu in general... sbb melayu2 mcm ni la UMNO masih berkuasa...

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP