IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Kisah Dongeng FLOM... ha..ha..ha...

>> Friday, January 28, 2011

Sebelum lu orang teruskan pembacaan, lu orang kena faham terlebih dahulu sejarah hikayat kamasutra dongeng tentang tajuk dulu.... klik sini.

Hahaha... bila dah tau sejarah... baru boleh main permainan prince and princes... klik sini, itu link jalan cerita yang penuh dengan keasyikkan... kalau nak link yang lebih di yakini tanya pakcik google atas tajuk RM7 juta hargai kejujuran Ro$mah. Lu orang pilihlah ceritanya dalam versi apa yang lu orang minat... muakakakakaaaa....

Dah selesai versi kamasutra putera raja dalam kapal mewah...., lu orang baca pula kisah dongeng versi karma karma chameleon versi boy george pulak... klik sini pulak.. yang ini antara portal online yang gua paling paling percayai... memang semua berita yang dibawa diakui kebenarannya oleh puak2 haramjadah umnoapco... kah...kah...kah....

Klik link ini untuk akses ke FLOM. klik sini untuk info selanjutnya.

Persoalannya di sini, jika Divisyen/Bahagian FLOM ini ditubuhkan atas kelulusan dari Parlimen/Kerajaan atau sesiapa yang berkaitan, sudah tentu sewaktu isu ini di bangkitkan beberapa minggu yang lepas ianya pasti akan ada penjelasan dari mana2 pencacai... errr... maksud gua... mana2 menteri atau sesiapa saja yang mempertahankan penubuhan biawak FLOM ini. Tetapi sampai hari ini tiada sebarang penafian mahupun penjelasan...???

Tup.. tup... hari ini kecoh laman webnya sudah di bubarkan... kenapa ekkkk....????

Satu persoalan besar di sini... maknanya Bahagian/Divisyen ini di tubuhkan secara HARAM... menggunakan peruntukan Jabatan Perdana Menteri... yang besar kemungkinan tidak termasuk dalam budget keraaajaan atau jabatan... (sesiapa yang tahu dan pandai dalam urusan selit menyelit akaun syarikat pasti faham maksud gua ni... hehehe... tak pun tunggu jelah laporan Ketua Audit Negara tahun depan...)

Namun begitu... pergghhh... skema la pulak ayat gua... hahaha... gua tetap prejudis, kerana yang di tutup itu hanyalah laman web FLOM sahaja.... Bahagian/Divisyen FLOM masih tetap wujud beb....., cuma ianya sudah menjadi sebuah jabatan atau bahagian yang di rahsiakan..., selepas ini sesiapa yang berani persoalkannya akan di dakwa atas akta OSA.... (itu akta abang tiri gua... lepas tu baru hantar kat gua..ISA.. hahaha...)

Lu orang ingat Najib berani ke... nak bubarkan FLOM...!!!! dia nak mampus kena telan dengan Queen Katek... kah...kah...kah.....

Ok... sebelum gua merapu yang bukan2 pasal kisah dongeng Queen Katek dengan FLOM... nya... hahahaa..., gua nak ucapkan tahniah kepada semua Bloggers PR dan juga Bloggers BN/umnoApco... yang telah mengongcang FLOM sehingga laman webnya di tutup... cuma minta dipastikan supaya pintu pejabat FLOM pun di tutupkan juga... kalau dia mendesak nak pejabat khas untuk dirinya.., suruh jer... Queen Katek tu duduk bersila jer....

Itulah salah satu puncanya kenapa sepupu sepapat najib nak gubal/pinda akta media/internet... pasal tak boleh nak buat sesukahati mak bapak diorang lagi... asal nak buat benda tak elok jer... panas juboq diorang kena taji dengan pelbagai pendedahan dari bloggers/facebookers... kalau macam ni punya cara... Syaitan Gemuk pun boleh jadi kurus beb.... hahahahaaaa.....

p/s: Setelah lu orang baca semua kisah ramayana di atas... sekarang ini gua nak tanya dengan lu orang pulak... kenapa laman web divisyen/bahagian "First Lady of Malaysia" di bubarkan.... jeng..jeng..jeng... lu orang jawap laaaaa.... kalau lu orang pandai...

4 IkutSukaLu...::

pakwe Friday, January 28, 2011 12:37:00 AM  

ahahaha..heran aku..

flom ni dibuat tanpa peruntukkan perlembagaan..rais the RApISt boleh kata2 bla2 pasal rosmah ada dalam kod etika yg digubal kabinet..

kamon la..perlembagaan ngn kabinet mana lebih tinggi..

agak mengarut salah satu spesialti yg dibuat untuk ipm yg digubal kabinet itu sndiri tidak mengikut peruntukan perlembagaan..

masalahnya..jawatan tpm itu sndiri pun tk da dalam peruntukan perlembagaan..

mngarut2

yg tak tahu pasal hal ni..kita bangkitkan hal ni pun tetap besalah..

ye la..dah diorang skolah tinggi kan..ahaha aku pun stakat stp...

harharhar

Keladi,  Friday, January 28, 2011 1:24:00 AM  

Suami najib takut kene halau la tu.
Bagus gak kalu flom tu ade,kasi panas rakyat,
Senang nak halau satu keturunan razak gan betina tu

pue,  Friday, January 28, 2011 7:34:00 AM  

laman web tu tgh upgrade la...tgk la dua tiga hari lg..web paling canggih yg akan ditaja oleh bill pagar...

Anonymous,  Saturday, January 29, 2011 12:15:00 AM  

haha..osa tu kat kemunting gak ke
lautze

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP