IkutSukaAku-ISA. Powered by Blogger.

PERHATIAN - INI BLOG KURANG AJAR...!!!!

Khusus buat pembaca bertaraf Skema, Sopan Santun dan Beradab. Ini bukan tempat lu orang. Sila logout.... jika tak mahu terasa sakit hati, menyampah dan memualkan. Sila ambil perhatian...!!!

Jika anda tidak boleh menerima konsep blog ini, dengan segala hormatnya anda sekali lagi dinasihatkan supaya logout secepat mungkin. Di sini tiada bahasa sopan santun, penuh beradab lagi tertip, harap maaf.

Wujudnya blog ini khusus untuk meluahkan rasa tidak puashati (sebagai rakyat) terhadap Parti2 Politik dan Kerajaan Korup (tidak kira BN atau PR) yang tugasnya memperbodohkan RAKYAT sepanjang masa.

Ini Semua Ro$mah Man$or Punya Hal...!!!!

>> Tuesday, January 25, 2011

Awal pagi tadi dalam kereta on d way ke KL... gua dengan pramugari berdebat sakan beb.... gua cakap tak boleh... dia nak jugak... gua kata tak pernah orang buat laaaa... apasal degil sangat... dia kata nak juga.... angin betul gua di buatnya... aaahhhh... peduli apa gua... gua kata tak boleh... tetap tak boleh... muktamad...

Mana tak berangin satu badan beb... sekarang ni... pramugari gua minta gua buatkan satu pejabat khas untuk dia bersebelahan dengan pejabat gua.... apa barang beb...., takda halnya gua nak ikut telunjuk lu.... membazirkan duit syarikat untuk buatkan pejabat yang takda faedah kat sesiapa pun, dah tu pulak nanti apa kata semua staff...

hehehe... "Bos takut bini"

hehehe... "sampai bini pun tak percaya kat Bos... tengok siap ada pejabat lagi.... hahahaha....." takda.. takda... takda.... no way.... jangan cari pasal....

Ini semua Ro$mah Man$or punya hal.... memandai-mandai tunjuk tauladan tak baik pada semua isteri seMalaysia. Pompuan syok sendiri yang bukak pejabatnya di Sri Perdana, Putrajaya. Yang si Najib pulak... penakut nak mampus... bini nak bukak office dekat ngan pejabatnya pun di izinkan.... dasar penakut bini...!!!


 versi malaysianews


versi edyesdotcom

nak baca ulasan baekkkk... punyeeeaaarrr.... klik milosuam, gua busy banyak hari ni..... hahaha... 

Post a Comment

Gua tidak bertanggungjawab terhadap semua komen mahupun pandangan yang dihantar pembaca atau di cetak semula di blog ini. Hanya komen di ruang komen Intensedebate sahaja yang akan disiarkan.

1) Komen dari Anonymous/Tanpa Nama tidak akan di layan sama sekali.

2) Begitu juga dengan sebarang komen yang berbentuk sensitif, mengikut takrifan gua, akan dipadam.

Jika ada sebarang cadangan, kritikan atau tak puashati secara peribadi dengan gua, sila email ke zergdukes@gmail.com

Nasihat Buat Kerajaan Barisan Nasional

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time. - Abraham Lincoln.

Layan....

Layannnnn....!!!!

Ziarah Dari...


widget

Layan.... Lagi...

Penchachai Umno/Barisan Nasional Fahamkan Ayat Ini..!!!!


“…Wahai orang-orang yang beriman..!!!
Janganlah kamu mengambil orang-orang Yahudi dan Nasrani itu sebagai awliya, kerana setengah mereka menjadi teman rapat kepada setengahnya yang lain; dan sesiapa di antara kamu yang menjadikan mereka awliya, maka sesungguhnya ia adalah dari golongan mereka itu
…”; al-Maa’idah:51

Pelawat Terkini

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009
   

Back to TOP